Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ilyen játékkal az Észtek ellen is bajba lennénk" - Ha bólyák ellen játszanánk akkor is veszítenénk b+

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

[HUN]FaTaL
😄DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
nálam guzmics a meccs embere
jól játszott na

[HUN]FaTaL
Ilyen lélektelen játékot, hihetetlen.

Ez nulla.

Nem hittem volna, hogy mondok ilyet, de szinte visszasírom Erwin Koeman-t.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Õ keresi a legtöbbet, ki más lenne. Rá kell felnézni.

REAL MADRID

Effe88
miért szalai lõtte?😄😄
istenem ekkora nyomorékot

ReszegKoldus
stadionbú ki

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Dzsudzsák (vagy aki elvégzi) bebassza ezt a szabadot, és a 92. percben egyenlítünk 😄DDD

Sippie
na szabadrúgást gólt, gyerünk dzsudzsi! kapsz egy lambot ha belövöd! 😄
Zenszkij
Dzsudzsák a kapitány? Van ennél lejjebb? Igaza volt Husztinak, ezekkel én se égetném magam.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
na dzsudzsák

Kaplan
Én addig sem értettem, hogy hogyan lehet két teljesen ugyanolyan stílusú csatárt követelni. Két tank, mindkettõt ki kellene szolgálni és erre levesszük az egyetlen embert akit kicsit is 'playmaker' és lát a pályán. Hajnalt. Nem vagyok szakember, csak imádom és követem a focit több mint tíz éve és egyszerûen nem értem, hogy ilyen hibát hogy követhet el egy szövetségi kapitány. Ez csak józan ész kérdése és nem szaktudásé.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Muki100
Egyetlen fejpárbajt nem sikerült megnyerni, ami szinte fizikai képtelenség ha úgy nézzük hány 190+ cm játékos játszott tõlünk... pedig elõl nem lenne rossz páros.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

rooney8
már megy a magyarázkodás, hogy a második gól miatt zuhantak össze. elõtte is egy nagy darab szar volt az egész csapat.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sippie
Ennyit ér a magyar foci...
Kaplan
"10 perc van hátra ebbõl a szenvedésbõl amit világbajnoki selejtezõnek hívnak." #idiota

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
jó de milyen 2 csatár?😄

2 tank szerû mintha gomez és mandzukic együtt játszott volna

böde+németh kellett volna
vagy szalai+németh vagy mit tom én
de ennek semmi értelme két lomha pöcs elõl

Zenszkij
ez tuti!

passatgt
egyébként ennyit ért a sokak által kívánt 2 csatáros játék😊

Sippie
Hoppá, már szín van a magyar csapat játékában?
😄DDDDDD ezt tényleg befenyítették 😄
Krisztiam
no comment..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Effe88
itt vannak😄😄

Sippie
elõtted is megállt 2 sötétített ablakos terepjáró?
hmmmm... 😄
Na mi van mar nincs kiirva, lehet megindult hazafele.

REAL MADRID

[HUN]FaTaL
Zúg a harcolljatok, respect a szurkolóknak.

Sippie
így kommentátor nélkül mennyivel jobb 😄
Focihiba van itt nem hang.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Effe88
sanszos😄😄
lehet minket is lefognak kapcsolni😊
jön a tek már itt vannak az ablak alatt😄😄
szevasztok😄😄

Muki100
Szerintem knézy kivágta a közvetítõállásból a fülest xD

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ReszegKoldus
Végre elment Jenõ hangja

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shep
Mit mondott?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sippie
ja tényleg, ez reálisabb 😄 😄
Shep
Hát én ki is lõttem a francba, nincs értelme nézni ezt a vergõdést, mert ez az. Lecserélném az egész szégyen bandát aztán behívnék 11 embert az utcáról, akkor legalább lenne mire fogni ,hogy nem megy a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kaplan
Hanghiba, persze. Még Knézyt is lekapcsolták, nem lehet rosszat mondani a magyar focira.. 😊

Zenszkij
Knézy szidta a csapatot, ezért kikapcsolták. MEKKORA SZÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!! Csak az igazat mondta.

Sippie
Na knézynek a szava is elakadt ... kiírják hogy hanghiba, de valójában csak sír 😄
[HUN]FaTaL
Knézyt lekapcsolták, nem tetszik a rezsimnek, hogy szidja a csapatot 😄

Effe88
Bogdánon és Vanczákon kívül én mindenkit elzavarnék
vmi amatõrökkel feltölteném a kerete
de nekem ezekbõl a zselés majmokból elegem van

rooney8
eddig mindig próbáltam védeni a csapatot, de most már menjenek a picsába, szánalmas amit mûvelnek 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sippie
Dzsudzsák legalább karatekidet játszik 😄

Na stadionokat mindenesetre lehet sóval behinteni...
Bogdán 😊

REAL MADRID

Kaplan
Eddig minden lövõcselre elrepültünk. 2013-ban, a modern foci idején. Ez eléggé szomorú, nem?! 😄

Zenszkij
Szegény Bogdán! Micsoda hõs! A többi meg DÖGÖLJÖN meg!

Eddig is õt sajnáltam a legjobban😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

[HUN]FaTaL
És mégegyet.

Bogdán hogy vergõdik mint egy fasz a fûben xDDDD

Bogdán 😊

REAL MADRID

passatgt
bogdán meg mehetne már végre valami bl csapatba...

Kaplan
Szerencsétlen Bogdán...