Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://goo.gl/gd6Zi5
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 tank szerû mintha gomez és mandzukic együtt játszott volna
böde+németh kellett volna
vagy szalai+németh vagy mit tom én
de ennek semmi értelme két lomha pöcs elõl

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
REAL MADRID
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
lehet minket is lefognak kapcsolni😊
jön a tek már itt vannak az ablak alatt😄😄
szevasztok😄😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vmi amatõrökkel feltölteném a kerete
de nekem ezekbõl a zselés majmokból elegem van
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
REAL MADRID