Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Hat azok amiket a ket tolvaj a Meszoly es a Kisteleki kiskiraly megigert. :D

passatgt
nem tudom mi a gond ezzel

Kaplan
2012-re milyen stadionok lesznek készen, kérdezem én!?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Jakuza001
Nezd meg a videot es szetrohogod magad ezen a bohocon.

"Filler hasznom nincs ebben" "A budos uristenit neki" es a tobbi lol.

http://www.foci24.net/index.php?ugras=video&katszama=195&elem_id=8507

Zenszkij
Ez olyan, mint a politika. Gondoljatok bele mi elmegyünk dolgozni, húzzuk az igát a megélhetésért. A "legenda" Mészöly Kálmán meg már 40 éve megél az egyre gyengébb magyar futballból. Megél ebbõl a semmibõl, hogy annyi a szakmai hozzászólása egy meccsen, hogy "de jól beívelte az a kölök", meg "elõretolták a támadósort", meg "masszívan nyom a Loki". Jó hogy nem engedi el magától a tejfölös köcsögöt. Kíváncsi vagyok ha a nagy pofájával beraknák mondjuk teszem azt hentesnek, vagy szippantósnak csak állna és tátaná azt a nagy bugyuta fejét. A magyar foci bukása az õ bukásuk is, csak akkor takarodnak el ha tényleg totálisan lejáratná magát a válogatott, egy meccset se nyerne és lebõgne, nah akkor elhúznának a francba talán nyaralni a sok ellopott pénzbõl. Szomorú az, hogy ha a magyar válogatottra gondolok ezen emberek aljas összefonódását látom, mely rohasztja az egészet, korrupt és gusztustalan. Ilyen válogatottnak szurkoljunk, hogy nekik legyen jobb? Jól kiba@ztak velünk szurkolókkal. És mégis minden meccs alkalmával leülünk, szurkolunk, mert magyarok vagyunk, ez jutott. Ezek az emberek többet ártanak, mint hogy Románia, meg a törökök is elvernek majd, vagy hogy kapunk egy 6ost Hollandiától. Andorrát megverjük, szép lesz, veregethetik a vállukat...

Ui.: Grosicsból mért nem lett pl edzõ?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jakuza001
Lattam par merkozest, igaz csak felszemmel :D , de amilyen biroi segitsegeket kaptak az egyszeruen a vicc kategoria volt.

Csodalkoztam is peldaul a Gyor merkozesen, hogy nem lincseltek meg a birot a gyori jatekosok es nezok, mert kijart volna neki egy kis fenekeles.

Nagyon nem szeretem, ahol biroi segitseget kell adni az amugy is a jelenlegi legerosebb kerettel es penzugyi hatterrel rendelkezo klubnak.

Láma!
és ne felejtsük hogy a tavalyi eredményével immár Mezey doktor is 2-szeres magyar bajnok....

[HUN]FaTaL
Sosem lesz itt normális foci, amíg ez a banda a labdarúgás környékén tartózkodik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza001
Na igen nem nagyon letezik nagyobb pofatlansag, mint amit a Sisaval csinaltak, hogy kijuttatja a fiatalokat egy VB-re egy EB 3. hely utan es egyszeruen indoklas nelkul hoznak helyette egy Hollandot, akivel meg csak tetmecset se jatszottak, csak azert, hogy ne legyen feltuno, hogy az Egervarit akartak betolni a helyere, hogy egy kis siker utan, ellehessen mondani rola, hogy a tudasa miatt ultettek utana a valogatott kispadjara.

Nonszensz, jah persze azt kevesen tudjak, hogy mar Mezei palyaedzoje volt 86-ban, amikor a 6ost behintettek nekunk a szovjetek.
Kokemenyen 25 ev alatt ha jol emlekszem 2 bajnoki cimet ert el ugy, hogy ugyanigy betoltak egyszer a Varga Zoli helyere majd, az MTKhoz ugyanigy Garamvolgyi helyere, aki elotte magyar bajnoksagot nyert az MTKval, ugyanigy turtak ki oket. Szanalmas.

Es akkor ne beszeljunk a honi edzokerigorol, ahol a Mezei csicskai vannak joreszt a padokra ultetve es persze o vezeti a hazai lincenszelest jo penzert. A farkatol a fejeig budos ez a hal.
Csak az áltatas es a penzek lehuzasa megy itt.

[HUN]FaTaL
Remélem elküldik hamarosan ezt a dilletáns "szövetségi kapitányt". Sisa kellett volna a válogatotthoz, vagy valami normális külföldi kapitány.

Jakuza001
Ez biztos ? Amikor ilyen kutyauto Tokoli kiralylanykak focizgatnak a valogatottban ? :D

Ha igy haladunk az ESMTK szertarosat a 60 eves gyuri bacsit is latni fogjuk a valogatottban. :D
Szoval ennel az ugy nevezett "szovetsegi kapitanynal" semmi sem lehetettlen.

Csak emlekzezzetek a Husztira, hogy milyen botrany pattant ki, de meg sem tortent semmi. Foganatja nem volt annak hogy kiszovarogtattak, hogy az edzo emberei jatszanak ennek volt jo peldaja a Tokoli. Ami mar magaban is egy vicc. Nincs csatarunk ? Erre be kell hivni egy aggastyant a valogatottba, ahelyett, hogy amikor lehetoseg lenne baratsagoson jatszatni a fiatalokat, inkabb a nyugdijas baratokat favorizalja ?

nagyobb esély van rá mint hogy Tõzsér,Stiber vagy Vass mostanában válogatott legyen:D:D

[HUN]FaTaL
Persze :D 50%, vagy felhív vagy nem :D

Zenszkij
Mit ahogy arra is van esély, hogy holnap megcsörren a telefonom és Egervári meghív a válogatottba...

Esély van. Csak minimális.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

banok
Csak az a baj, hogy már túl sokszor reménykedtünk és túl sokszor estünk pofára.
És, hogy törökök ellen miért szinte biztos a bukás? Nézd meg a bajnokságuk színvonalát, nézd meg, hogy a török klubok, hogy szerepelnek a BL-ben meg az EL-ben (mert õk rendszeresen eljutnak oda), nézd meg, hogy az idegenlégiósaik hol jászanak. És ezek a mondatok nagyjából igazak a románokra is. Talán valamelyik elkapható itthon egy ikszre de idegenben mindkettõ ellen szopás lesz.
Azt gondolod, hogy örömmel írom ezt. Bárcsak azt mondhatnám, hogy mindegyik ellen van esélyünk csak akkor hazudnék. Sajnos ez a realitás. :(

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
Idézet egy nb1.hu-s fórumos hozzászólótól: "Kíváncsi vagyok, hogy a török és a román meccs után, milyen nyilatkozatok fognak születni. Hogyan fogják kimagyarázni magukat a "sztárok"?
Remélem olyan klasszikusok fognak születni, mint amilyenek ezek voltak: ,,Remegtek a lábak. Láttam biztató jeleket. Voltak passzaink" és hasonló baromságok..."

kaposi1
Ennyi a lényeg(sajnos).<#eljen><#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jakuza001
Pedig az az egyik felemelkedesi lehetoseg, ha jo idegenelegiosokat szerzodtetnek.
Vannak jo peldak a vilagban, mikozben mi ilyen totobundas Meszoly Kalman feleket hagytunk a kapitanyi szekbe visszacsusszanni es kineveltunk az elmult 30 ev alatt egy olyan utanpotlast , ami a hulladek kategoria es csak arra jok, hogy "szagembereket" jatszanak TV kozvetitesek alatt, lasd Kovacs Kalman,Salloi Istvan,Bognar Gyorgy, vagy volt egy honved jatekos az RTL klubnal akinek meg a nevere sem emlekszem mar, akkora spieler volt.

Raadasul ilyen fajankok kapnak magyarorszagon edzoi allast, akik azt se tudjak mi a foci, mint a Csertoi akinek a tehetsege abban merul ki, hogy rugja tokon a masik csapat edzojet.

Na addig amig mi a 20-30 ev alatt ezeket a tehetsegeket kineveltuk addig lasd japan,torokorszag es meg mondhatnak par peldat, igazolta a 30 ev feletti jo jatekosokat a ligajukba, akik megtanitottak oket focizni, mikozben az utanpotlasra is odafigyelnek.
Hol van mar az amikor siman agyonvertuk idegenben a torokoket ? A mai fiatalabb generacio nem is emlekszik mar csak a fiaskokra, pedig mennyivel jobbak voltunk ezeknel az orszagoknal.

Az utanpotlas helyett kitermeltuk a szemetet es a lehutoket focipalyak korul. Bevett szokas a penzelese az edzonek kit jatszasson, a megbeszelt eredmenyek, a megfelel munka hianya az edzeseken es a tingli-tanglizas, mert nincsenek rakenyszeritve meg akkor se a jatekosok, amikor 500 nezo sem megy ki a merkozesukre, mert ugy is megkapjak a havi szintu 400-500 ezer forintot, mikozben ok csalhatnak erdekes modon az AFAjukkal, amit mindenki tud, hogy letminimumokra vannak bejelentve es ssenki nem tesz ez ellen semmit.

Igy lesz itt labdarugas itthon ? Ne nevetessek mar ki magukat.
Munka kell ide, azt a penzt amit a hasznalhatatlan idegenlegiosokra koltenek, be kell fektetni az utanpotlasba, es megbaratkozni a gondolattal, hogy 20 evig nem lesz eredmeny, hiszen amugy se lenne, de utana legalabb felnohetne egy olyan generacio aki tud focizni. Persze ehhez olyan szakemberek is kellenek akik ertenek a munkajukhoz, mint pl a Sisa Tibor, aki megmutatta azt is hogy NBI-es videki kiscsapattal is nagyszeruen lehet dolgozni az o szereny koltsegvetesukkel es nem azt az aljas gerinctelen dolgokat hagyni, hogy ilyen edzot aki eljuttat egy VB-re, egy fiatal csapatot es sikereket er el veluk, ne hagyjak hogy kivegyek a kezebol a munkat, hogy egy tajparaszt az o munkajanak gyumolcset learathassa.

Ezert egy vicc ami itthon tortenik es ezert nem lesz jo darabig labdarugas es ezert csak olyan oriasi makkal tudunk latszolagos eredmenyeket elerni, mint pl a DVSC, 2 eve aki egy valami iszonyat makos sorsolasnak es szerencsenek (mint a bulgarok balsszerencseje, 3 kapufa ziccerekben) koszonheti a BL-be jutast, mert addig csak ezt fogjuk latni, hogy a csapataink ilyen tucatrangu maltai vagy eppen ilyen Aktobe Kazah csapatokkal szemben esnek ki az elso fordulokban.

Paks kivétel, mert szinte csak Magyar fiatalok alkotják

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igazad van nagy mértékben, ugyanezt fújom régóta, hogy a tétmeccsek lennének a lényeg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
Én nem akartam megbántani az érzéseidet, csak elegem van már abból, hogy reménykedek na majd most, és a végén nagy pofáraesés van. A sok hülye magát komoly menedzsernek gondoló edzõk (Várhidi, Mészöly, Egervári stb..)hagymázas elképzelései meg nem érdekelnek. Engem ne hülyítsenek. Mondja ezt Egervári, reménykedünk a tisztes helytállásban és a 3. helyben. Helyén kell kezelni a magyar labdarúgást. Ahogyan Málta sem reménykedik a kijutásban úgy nekünk is felesleges. Én nézek rendszeresen magyar bajnokikat. Elkeserítõ a színvonal. Az OTP liga kb a liechteinsteini szintjén van. Ez a szomorú. Utánpótlás? Az egész magyar liga tele van hulladék brazilokkal, szerbekkel bla bla...Meddig is jutottak hõs csapataink a nemzeti kupaporondon? Ezen kell elgondolkodni.

[HUN]FaTaL
Én nem mondtam, hogy számít a barátságos meccs, nem figyeltem kikkel játszottak tétmeccset a románok és azt hittem csak azokat írtad be.

Nem tûnt fel, hogy nem a csapatot baszogatjuk, hanem a dilettáns kapitányt? no meg a "szakmai" vezetést.

Jakuza001
Igen jobb ha lefexel, mert akinek a 3:0 nem sima az jobb is, ha lefexik es nem beszel errol tobbet.

Casillas
könnyebb lenne úgy érvelnem, ha legalább egymásnak nem mondanátok ellent, ha már egy oldalon álltok. egyikõtök szerint a barátságos meccs semmit nem számít, a másik szerint meg mi még ennyit se tudnánk elérni, mint a románok.
ha meg szerinted simán megvertek minket a törökök, akkor nincs tovább mirõl beszélnünk, befejeztem a "vitát", remélem legalább élvezitek, hogy baszogathatjátok a csapatot.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Jakuza001
Igen emlekszem siman megvertek minket es most rafoghatod, hogy jaj de szerencsetlenek voltunk, hogy kiallitottak Gerat. Es ? Kikaptunk siman.

elvertuk az olaszokat baratsagos merkozesen ? Kutyat nem erdekli mert nincs erteke a baratsagos merkozesen elert eremenynek.
Foleg akkor nincs, ha utana meg kapunk 7-et Hollandiatol es tetmerkozesen meg csak eselyunk sincs nyerni komoly csapat ellen meg hazai palyan sem.

Amugy emlekszel a Bolgarok elleni merkozesekre nem olyan regen a VB selejtezokon 2005-ben? Kb ott voltak a vilagranglista alapjan mint most a Romanok. Meg szerencse hogy tudtunk egy dontetlent jatszani velunk 2 merkozes alatt, ahol a merkozes kepe alapjan itthon is kikaphattunk volna minimum harommal. Pedig aztan levertuk utana a Nemeteket idegenben, akik aztan VB bronzot nyertek. :D

Kb ennyit er a baratsagos merkozes, mert nem mindig motivallt egy csapat sot, nem egyszer elofordulhat, akar megbeszelt eredmeny is.

[HUN]FaTaL
Leginkább az utolsó mondathoz kapcsolt smilenak tûnik :)

Casillas
azt hittem, az <#idiota> szmájli a végén egyértelmûvé teszi, hogy nem gondoltam komolyan én sem.

[HUN]FaTaL
Reménykedünk mi is, de ettõl még nem írunk hülyeségeket a topicba, mint pl. "oda-vissza simán verünk mindenkit csak a hollandokat nem".

Casillas
hagyjál már ezzel a törökök elleni meccsel, az elõzõ 0-3 is mi volt, emlékszel?...

Casillas
barátságos meccs volt az olaszok elleni, mi megvertük õket 3-1-re ennyi erõvel.
lehet, hogy csak negyedikek leszünk, de ha úgy is indulunk neki, soha nem is fogunk elõrébb kerülni. igazából akkor nem is érdemeljük meg.

az lenne a legjobb, ha alapítanának egy másik magyar válogatottat a kedvetekért, amelyik minden egyes meccsen veszít, még san marino ellen is, és akkor ti nézhetnétek azt, nem kéne hallgatnotok a reménykedõket, mi meg nézhetnénk ezt, és nem kéne hallgatni titeket.

#18584: elõzõ vb-selejtezõn 4 pontot szereztünk a csoportelsõ dánok ellen.

engem nem kell gyõzködni, én is tudom hogy 98%, hogy nem jutunk ki. attól még az titeket mi a picsáért zavar, ha valakik reménykednek abban, hogy hátha mégis?...

Jakuza001
Ugye kutfobol mondtam, hogy nem tudtak romanok amig volt labdarugasunk egyszer se nyerni ellenunk. Illetve meg akkor is amikor mar nem is volt olyan jo a labdarugasunk. Teljesen jol emlekeztem.

Most utana is neztem pontosan az eredmenyeknek.

1934-ben jatszottunk eloszor veluk. 1998ig 15szor talalkoztunk veluk es egyszer nem tudtak ellenunk nyerni es ebbol is mindossze 4 volt dontetlen. A dontetlenek fele is a 90es evekben, amikor mar nem is igazan voltunk jok.

Azota lejatszottunk 4 merkozest, es nem hogy pontot nem tudtunk szerezni ellenuk, de meg golt sem tudtunk loni nekik es mind a negy merkozest elbuktuk.

0:7 az utolso 4 merkozesunk golkulonbsege. Azelott pedig 42:12.
Van egy kis kulonbseg, azt hiszem.

De ugyanez a helyzet a Torokokkel, en meg eloben lattam, sot fociztam olyan jatekosokkal szemelyesen, akik a Torokoket Isztambulban 6:0-ra elvertek.

Szoval ok se tudtak ellenunk meg csak nyerni se 95-ig. Azota mi tortent ? 3 merkozes 0:6-os golkulonbseg.
Vicc hogy meg golt se tudunk loni ezeknek a csapatoknak.

[HUN]FaTaL
Azok közül, akiket kiemeltél maximum Macedóniától nem kapnánk ki. Ellenben mi nem tudunk döntetlen játszani az olaszokkal, sem az Ukránokkal és valószínûleg legalább hármat kapnánk a Braziloktól, még ettõl a gyenge Brazil válogatottól is.

Jakuza001
AZ a baj hogy szep es jo hogy leirod hogy kaptak ki a Romanok, de minket siman lefognak focizni, mert meg ezekkel az eredmenyekkel is elobbre vannak mint mi. Aztan majd ha meglesznek az eredmenyek keretik meghunyaszkodni, mert a realitas talajan kell kezelni a magyar labdarugas erteket.

En meg viccnek tartom az olyan embereket, akik egy null minosegu csapat elleni gyozelembol von le tanulsagot, es pont emiatt tart ott a magyar labdarugas ahol tart, mert a hulyek allandoan megerosittik a valogatottakat es magyar jatekosokat, hogy jo uton tartunk.

Pedig nem es az olyan szagemberek akik allandoan harsognak,hogy haladunk legalabb 20 ev ota azok nem veszik azt eszre, hogy keptelenek vagyunk tetmerkozesen hazai palyan barkit legyozni aki az 1-30 kozott van kiemelve a vilagranglistan.

Aztan allandoan biroznak, vagy balszerencsere fogjak. Jah az a franya sok evtizedes allando balszerencse, ami nem mas mint a nulla minosegu foci valos tudas nelkul.

Casillas
3 March 2010 Romania 0 - 2 Israel
29 May 2010 Ukraine 3 - 2 Romania
2 June 2010 Romania 0 - 1 Macedonia
11 August 2010 Turkey 2 - 0 Romania
3 September 2010 Romania 1 – 1 Albania
7 September 2010 Belarus 0 – 0 Romania
9 October 2010 France 2 – 0 Romania
17 November 2010 Romania 1 - 1 Italy
8 February 2011 Romania 2 - 2 Ukraine
9 February 2011 Romania 1 - 1 Cyprus
26 March 2011 Bosnia and Herzegovina 2 – 1 Romania
7 June 2011 Brazil 1–0 Romania
11 June 2011 Paraguay 2–0 Romania

Az én elképeléseim közt nem így szerepel egy verhetetlen csapat. Baromi uncsik vagytok ezzel a konstans herpegéssel. Elhiszem, hogy te sóval hintenéd be az ország összes focipályáját, de attól még nem kell állandóan hirdetni, hogy mennyire szarnak tartod a magyar labdarúgást minden téren. Igen, tudom, kegyetlen a világ, szokjak hozzá, blablabla.

#18582: Nézzem meg az elmúlt 15-20 év meccseit? Nézd meg az utóbbi MÁSFÉL év néhány román meccsének eredményét pár centivel feljebb. Lehet, hogy nem reális a FIFA rendszere, de nem véletlen kerültek le a negyedik kalapba.

Vicc, amit lemûveltek itt minden egyes meccs, kerethirdetés és sorsolás alkalmával. Csak elég szar vicc.

[HUN]FaTaL
Hihetõ, hogy oda-vissza verjük a törököket meg a románokat, kb 5% ennek az esélye, és akkor lehet sokat mondtam.

#18581: Még mindig több a realitása. Nézd csak meg az elmúlt 15-20 év eredményeit.

ez az "én értek hozzá" negatívkodás még unalmasabb, mint a reménykedés
Zenszkij
Jah Románia is tipikusan az a simán verhetõ csapat. Hagyjuk már ezt a reménykedést.

passatgt
<#eljen>

WuFraZselic
de azt nem akartam megemlíteni külön, hogy idegenben természetesen mindkettõt verjük... <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
pppff ez a g csoport ez mi????<#zavart2>
nevetséges

Casillas
jaj, ne rinyáljatok már annyit. hollandoknak leadjuk a 6 pontot, hogy megtarthassák a 100%-os selejtezõrekordjukat, többiet meg verjük oda-vissza és kész, sima második hely, pótselejtezõn meg összecsomagoljuk a szlovákokat.
na jó, a törököknek odakint lehet hogy dobunk egy csontot, hogy ne verjenek össze meccs után.
<#idiota>

Megint túra Amsterdamban, ezért imádkoztam, hogy megint kerüljünk össze a hollandokkal :D Óriási buli lesz megint!

tökmindegy hogy 2., 3., 4. lesz a válogatott, így se, úgy se jut ki, és ez nem pesszimizmus, csak realizmus.

továbbra sem látom hogy Szalai kettõt v hármat vág Bukarestben,
Juhász majdnem minden török gólhelyzetben tisztáz Isztambulban,
Lipták tanítanivalóan szereli a hollandokat Amszterdamban....

na, a sok jós beindult:D azt se tudjátok, milyen a kerete épp a törököknek, románoknak, azt meg aztán végképp nem, hogy milyen lesz épp az adott napon: )
Jakuza001
Ez tevedes, hazai palyan nem eleg egy roman torok parosbol csak 3 pontot szerezni.
Ha valaki kiakar jutni, annak ezeket a merkozeseket mind be kell huzni. Mondjuk azt is tudni kell, ha masodikok lennenk valami csoda folytan (4. helynel nem leszunk elobb velemenyem szerint), akkor jon majd egy akkora zako a kijutasert, mint anno a jugoszlavok ellen, tehat jobb ha oda se jutunk, mint hogy beegjunk ezzel a gyenge csapattal.

Majd ki is derul a svedek ellen szeptemberben, hogy milyen gyengek is vagyunk valojaban.

meg attól is függ hogy mekkora a fû ugye:)

WuFraZselic
szerintem kár elõre számolgatni, sok minden függ attól, hogy melyik játéknapon ki az ellenfél... mondjuk bárhogy is lesz, ha nem verjük meg otthon a török/román páros közül legalább az 1iket, akkor esélytelen a kijutás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hollandok ellen: 0 pont - ezt nem kell leírnom miért..
Törökök ellen: otthon esetleg 1 pont, de szerintem sima török lesz mindkettõ.
Románok ellen: 1 pont , otthon egy x de vezetni fogunk idegenbe sima román gyõzelem
Észtek ellen: 6 vagy 4 pont.
Andorra ellen: 6pont