Tépőzárként viselkednek a pók lábai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van akváriumod ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

A pók talán természetes halállal múlt ki......

Akkor majd a fájdalom miatt fog aggódni...

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

ollie
remélem, minél több elpusztult!!! 😊))))

ollie
miért, nem? 😉

akkor tegyunk a hasunkra is. reszemrol asszem a feluletarany megoldva 😊)

szerintem megvárták mig végelgyengülésben megdöglik, aztán ha aláírta hogy testrészeit felhasználják a tudomány számára akkor megvizsgálhatták.

De azt remélem tudod, hogy mindaz amit megeszel, meghalt vagy meghal emésztés közben. Tehét ez dögevés vagy gyilkosság.

szerintem a pók feláldozta életét a tudomány oltárán 😊

Érzem h rámmászott, érzem h rámmászott!!! ÁÁÁÁ

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nem azért de az agyuk se semmi. Illetve ami ahelyett van. Tökéletes robotokat lehetne csinálni ha le tudnák koppintani.

NasaTm
A pokot igy is a vilag 7. csodajanak tartjak egyesek a haloepito technikaja miatt.

\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"

shim
ezt már elég régóta (min 10 éve de lehet h töb) tudják, nemtom minek kellett újra bejelenti...

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

sorry.
De -bazdmeg - tényleg hihetetlen, miket tud a nature...
...ezen túl figyelek a ízeltlábúakra, eddig nem tudtam, micsoda makrotechnikai mûveket öltem meg.

Póklábként viselkednek a tépõzárak. 😊

Tikal
nos igen, ugy csinálunk mintha mi találtuk volna ki a pokot 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És megint kiderül az örök igazság,
a természet felülmulhatatlan.

Dzsini
mennyiben más ez, mint amit a gekkók használnak?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.