62
Szerinted ki a legjobb sportágtól függetlenül?
-
#22 LÁMA! :D -
#21 SCHUMACHER -
donpedro #20 Idővel talán Cseh Laci lesz, aki most lett Európa-bajnok 100 háton, pedig nem ez a fő száma. Gratula Laci! -
#19 gera zoli -
soldier #18 Baumgarthner Zsolt:DDDDDDDDD -
#17 Hát szerintem Puskás volt a legjobb, de a most is aktív sportolók közül szerintem mondjuk Ronaldinho a legjobb.
Azért mondok focistát, mert azokat ismerem, bár nyilván minden sportágban vannak kitűnő sportolók. -
#16 Minden sportágnak megvan a maga legjobbja,nemnagyon lehet összehasonlitani egy autóverseynzőt,egy labdarúgóval.
Itt nagyon sok nevet lehetne felsorolni!Tiger Woodstól-Gretzky-ig,Sennától,Peléig..Carl Lewistól...Aliig..szóval összehasonlíthatatlan. -
#15 Nemtudom ki ez az okos újságíró aki ezt írta, de igen érdekes látásmódja van. Szerencsére én a legtöbb eseményre máshogyn emléxem. -
#14 Amikor formában volt, akkor a legjobb volt,de most is az:
-
#13 ja...csak Senna nyomott egy wallrideot!:PPP -
#12 ha már f1, akkor Senna! (surmoak) -
#11 Michael Schumacher!!! -
#10 jaja ez igaz...de néztem 1 műsort még régen a F1-es versenyzőkről hogy hogyan készülnek 1 ilyen versenyre...hát gyúrtak nyakra rendesen...meg amikor mennek a Malajziai pályán..mondják hogy ez milyen meg az milyen meleg...és betesznek 1 gúnyába nyomjál le xy kört...azért az se pite...kell azért oda is az állóképesség...pláne 1 NASCAR versenyzőnek...az megy vagy nem tudom hány 100 kört! -
#9 sztem a motor-sport az más tészta(úgyértem ahol egy gépet vezetni kell,mert ott rengeteg múlik a gépen is)
az igazi sportoló mindent magának köszönhet. minden előrelépésében a saját ereje számít. én ezért kedvelem jobban az ilyen sportolókat,minta autó/motor versenízőket. azokat nem is nagyon nézem... -
#8 minden sportágban megvannak a tutik akik kilógnak az élmezőnyből!...
Pelé télleg ott volt...
Ali is,meg minden régi!
a maiak közül is vannak olyanok akik régen jók voltak de kezdenek visszazuhanni,és jönnek a jobbak!pl a rallyban ott van Mcrae..régen isten volt a rallyban de ma meg már verik!és fiatalabbak mint pl a Richard Burns!
vagy ott van Schumi...még a szabályzat váltás hatására sem tudják megverni... -
#7 sztem Ali , Michael Jordan, Pelé, vagy Egérke voltak a legnagyobbak! a maguk számában biztos.. -
#6 Itt nem lehet igazán azt mondani, hogy "legjobb", mert mindenkinek a szíve más sportághoz húz. Inkább sok kiváló és nagyszerű sportoló van(volt). -
#5 én -
#4 Puskás Öcsi bá!:PPP
vagy Muhamed Ali!:PPP -
#3 Tényleg Ő a legjobb! :D -
#2 Kriston -
#1 Szal?