Hanggal vezérelhető televíziós készülékek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem hogy ne lenne értelme

max nem volt akkora kereslet ami az akkori viszonyok között szerintük megtérítette volna a fejlesztési költségeket

nekem legalábbis ez reálisnak tûnik

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

tod azért lehetne addicionális is tehát ha este akarod megnyomhatod a gombot is nem kell XOR-nak lennie

QuippeR
akkor majd lesz értelme, ebben a formában még csak újgazdagék vághatnak fel vele, másra nem jó.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ritka nagy baromság. Ez kb olyan mint a hangvezérelt villanyfelkapcsolás, már a 70-es években nyomták hülye filmekben mint "húdemodernlakásaholezvan" és azóta is sehol sincs ilyen mert nincs értelme. Meg pl. éjjel a család többi tagja szerintem nem örülne neki ... 😊
én specku még a gépemet is hanggal kapcsolnám
oké hogy a szomszéd hülyének nézne, hogy miért beszélek magamban, de minek nyomkodjak mindenfélét. Irigylem azt a csákót is aki csak hazamegy és minden bekapcsol neki mert vmi chip van a karjában

ez nagyon jó 😊
a következõ az lesz, hogy majd interaktívan visszabeszél és amikor majd ráordítok, hogy :"HÉÉ HALKÍTSD MÁR LE MAGAD", akkor a "KUSS MERT NÉZEM A VÉSZHELYZETET" fog visszajönni 😊))

Kezdetben még csak azt lehet neki mondani majd, hogy insert into playlist (kovetkezo) select film from warezgyujtemeny where cim contains 'terminator 3', de mar dolgoznak az 1xûbb változaton is.

HuAn82
baromság...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ez hulyeseg

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

[HUN]PAStheLoD
ami belülrõl jön azt nem figyeli szvsz :] csak tudja épp mit jáccik má ;>

de egy "kuss" funkció jól jöhet

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

És mivan ha egy filmben az van, hogy "kikapcs". Akkor a TV is kikapcsol? 😊

mert ez a jövõben annyi lesz, hogy "játszd le nekem a terminator 3-mat" és a gép megkeresi az adatbázisban, jelet küld a szolgáltatónak, az levonja a számládról az árát és ha van fedezeted, már megy is a film

QuippeR
minek a hangirányítás, ha gyorsabban megnyomom a távirányítón a gombot?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.