19
-
Mice #19 nem hiszem hogy ne lenne értelme
max nem volt akkora kereslet ami az akkori viszonyok között szerintük megtérítette volna a fejlesztési költségeket
nekem legalábbis ez reálisnak tűnik -
Mice #18 tod azért lehetne addicionális is tehát ha este akarod megnyomhatod a gombot is nem kell XOR-nak lennie -
#17 akkor majd lesz értelme, ebben a formában még csak újgazdagék vághatnak fel vele, másra nem jó. -
Improve #16 Ritka nagy baromság. Ez kb olyan mint a hangvezérelt villanyfelkapcsolás, már a 70-es években nyomták hülye filmekben mint "húdemodernlakásaholezvan" és azóta is sehol sincs ilyen mert nincs értelme. Meg pl. éjjel a család többi tagja szerintem nem örülne neki ... :) -
Mice #14 én specku még a gépemet is hanggal kapcsolnám
oké hogy a szomszéd hülyének nézne, hogy miért beszélek magamban, de minek nyomkodjak mindenfélét. Irigylem azt a csákót is aki csak hazamegy és minden bekapcsol neki mert vmi chip van a karjában -
Mice #13 ez nagyon jó :)
a következő az lesz, hogy majd interaktívan visszabeszél és amikor majd ráordítok, hogy :"HÉÉ HALKÍTSD MÁR LE MAGAD", akkor a "KUSS MERT NÉZEM A VÉSZHELYZETET" fog visszajönni :))) -
Gabest #8 Kezdetben még csak azt lehet neki mondani majd, hogy insert into playlist (kovetkezo) select film from warezgyujtemeny where cim contains 'terminator 3', de mar dolgoznak az 1xűbb változaton is. -
#7 baromság... -
_Vegeta_ #6 Ez hulyeseg -
#5 ami belülről jön azt nem figyeli szvsz :] csak tudja épp mit jáccik má ;>
de egy "kuss" funkció jól jöhet -
Eiki #3 És mivan ha egy filmben az van, hogy "kikapcs". Akkor a TV is kikapcsol? :) -
Cat #2 mert ez a jövőben annyi lesz, hogy "játszd le nekem a terminator 3-mat" és a gép megkeresi az adatbázisban, jelet küld a szolgáltatónak, az levonja a számládról az árát és ha van fedezeted, már megy is a film -
#1 minek a hangirányítás, ha gyorsabban megnyomom a távirányítón a gombot?