6531
-
Narancs89 #266 nekem az tetszik h a sérülés hatással van emberünkre
ha a karját lövik akkor szarabbul céloz
ha lábon lövik akkor nem tud gyorsan menni -
Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg?
És hogy hány CD-s,akár DVD-s lesz? :) -
kiskorúbézoltán #264 Számomra pont ezen a téren tesz túl a SWAT3/4 az R6 sorozaton abban inkább az akció megtervezése és a csapatok összehangolása tetszett ebben viszont a gyors (és jó!) taktikai döntések dominálnak , bár sajnos az AI kollegák halomra lőni mindenkit ("Poli-BUMMBUMMBUMM-ce !!!") és saját magukat is . Talán egy kicsit kevésbé "bátor" AI jobb lenne . SZVSZ -
A karabélyokat nem assault riflenek hívják hanem carbine nek .)
Amugy AI néha meglep... bazzeg csávkám ott áll a megbilincselt túsz mellett, fejére pisztolyt fog, gőzöm sincs mivan, mindenki orditozik, csávókám gondol 1et, eldurrantja csóró túsz fejét, aztá sortűz... lehet lőnöm kellett volna de nemakartam büntit kapni oknélküli use of deadly force miatt :D -
Ha azthiszem ha a tabot nyomogatod akkor a jobb alsó sarokban ahol az utasításokat látod megváltozik a kis sárga kocka kékre vagy pirosra.Namost a 4 embered 2 csapatra van osztva kék/ piros és tudsz nekik külön külön utasításokat adni csak azt a színt válaszd amelyiknek akarod mondani.A sárga meg a full csapat. -
Van:) -
van fegyvermodell, vagy megint csak célkereszt? -
easy=60 :P
normal=85
hard=90 -
Hi all.
Én is kipróbáltam,és sztem elég jó játék lesz belőle

Amúgy nektek a végén 100-ból mennyi értetek el? /71/
Amúgy azt nem lehet,hogy pl. csak 1 commandós kövessen?
Mert amikor mondom hogy Fall in,akkor mind1 követ :D Az meg nem olyan jó.
ui.: Már nagyon várom a full-t. ;) -
kiskorúbézoltán #257 Bezony , azzal mennyivel hangulatosabb lenne !
De így is nagyon tetszik ! 
Van valami konrét dátum vagy csak én vagyok
, hogy 05 tavaszánb kívül mást nem találtam ?
Ha az R6 következő része olyan lesz amilyennek most kinéz akkor a SWAT4 kiütéssel nyerni fog SZVSZ pedig az a sorozat jobban bejött eddig ... -
Sith #256 Szerintem sincs vészes "vissza rúgása" ha nem rángatod az egeret s egyes lövésel mászkálsz ált nem szokott gondot okozni a célzás
engem az iron sight hiánya zavar -
Narancs89 #255 sztem nagyon jó lett ez a demó
idézi a swat3 hangulatát(nálam legalábbis)
a fegyverekkel nincs gond sztem
gpetyus nem tom mi gondod van az m4el
nem szór ez akkorát
csak nem vadálalt módjára kell kilyuggatni az ellent;)
az MI elég rendesen teljesít sztem
rengeteg meglepetést tud okozni:)
a grafika az kissé kopotta de itt nem is a graf a léyneg.célnak megfelel
-
Megnéztem én is a demót.Azt tudni kell, hogy Swat 3 fan vagyok/voltam szóval csak ahoz tudom hasonlítani.Elkezdtem a normál küldetést ami elég egyszerű, de demónak megteszi.Remélem azért ennél hosszabb, bonyolultabb küldetések lesznek többségben a teljes verzióban.A játék közben nem volt az a nagy beleélés ami a 3ban jellemző volt, de ez több játékidő után szerintem jobb lesz.A hangok nem az igaziak és az ai viselkedése is lehetne jobb.Nyomtam 1et lone wolf-ban is amibe már nagyon beleéltem magam, mert azért egyedül nagyon para befordulni a sarkon.:)Összességében jó lesz főleg, ha coop módu multival is megáldják, de remélem 1 kicsit javítanak még rajta a demó visszhangok alapján.Amit mindenképp meg kéne oldani,hogy ne egye meg a memóriát.512 ddr 400mhz és kilépés után 5 perc mire lehet csinálni valamit.Amikor a Splinter Cell 3-ból (ami jóval több memóriát igényel) lépek ki egyből lehet csinálni a dolgunkat.Látszik a programozók nem a legjobbak.:(
Azé nagyon várom a fullt!:) -
hm, megnézem, kösz :) de akkor meg tényleg a tul egyszerüség lesz, ami kevés, h lekössön hosszutávon ... namajd ... -
Thanatos #252 nem oylan nagy cucc pár paramétert beálitasz és anyi, nicns benne semi extra... (sajnos :/) -
azt tom, csak én ilyesmiben tehetségtelen vagyok :) -
Thanatos #250 miért? :P -
Ebben nem vok biztos
-

Lefáraszt-LEFÁRASZT!!!!4
:D
-
Thanatos #247 én elhiszem, mondtam én hogy nem? csak emgjegyeztem hogy azért énse vagyok teljesen hülye, max félig :D -
Thanatos #246 én nem modntam hogy nem, hanem csak azt hogy ha a minimális visszarugás lenne akkor nem "gépkarabély"-t hazsnálnának :P (most gyakorlom elnevezéseket
)
amugy szerintem amig nem lőttél ilyenel kissé nehéz megitélni hogy tulzás e vagy nem + a fegyvert hazsnálo embertől is függ, lehet hogy ebben a demoban pont nyeszlett swatosok votlak akik nem tudják lövésközbe megtartani rendesen vagy hasonlo :)) -
Akkor is így hívják őket... -
Mind1 akkor is M-4-el (IS) nyomulnak...
Amúgy meg totál mindegy,de akkor is túlzás ahogy a játékban viselkedik...szerintem ^.^ -
Thanatos #243 ezen mit hagyunk? ez má nem elnevezés téma és a gépkarabélyokat nem arra tervezik hogy minnél kisebb legyen a visszarugás... (az a géppisztoly aminek az a lényege hogy minél kevesebbet rugjon vissza :P)
ezen nincs mit szépiteni :) -
Thanatos #242 angol elenvezéseket bármily meglepő még énis tudom :) csak szabad forditásban khm, kicsit hülyén hangoznának :P -
+j -
Na jó hagyuk... 
-
Akkor pár példa=
HK Mp-5 és társai,UZI,P-90,TMP,Skorpió....ezek "géppisztolyok"...eredetileg "submachine gun" a nevük.
FAMAS,G-36 és társai,M-16 és változatai (IGEN VAZZ AZ M-4 is :D),AMD,L-85..stb...ezek a gépkarabélyok,angolúl ASSAULT RIFLE
A géppuskákat már írtam. -
Thanatos #238 arrol már ne is beszéljünk hogy alaphelyzetben nincs rajta se "tunning" se modositás se akármi szoval ezt lényegtelen is emlegetni... (mellesleg a legjobb átalakitás ha egyes lövésre állitod..., és ako onétol kezdve pontosan fog neked lőni, még a gameben is... :PPP) -
Thanatos #237 hát kis távra inkább a géppisztolyok (mielött belekveredünk megint pl az mp5) amik a pontoságra mennek..., a "gépkarabélyok" sorozatlövésnél bőven nem pontosak..., szvsz a szorásal nem volt gond...
az viszont tény lehet nem ezt a fegyvert kéne választani tusszabaditáshoz :) -
-

Ezek a fegyverek arra vannak kitalálva,hogy minél kevesebbet rúgjon,szórjon...
Ráadásúl legtöbször fel vannak tuningolva spéci alkatrészekkel,hogy még pontosabb,még jobban kezelhetöbb legyen.
Teccikérteni?
Aknavetővel nem lehet túszokat menteni
-
Thanatos #234 amugy értem én mire célzol de nekem valahogy ezek a magyar forditások mindig is sántitottak :P mert ugye amiket te felsoroltál régimodian inkább golyoszoroknak hivják (tom hogy ma má nem azok de ettől mgé ahoz hasonlo :P)
de a lényeg a lényeg szerintem semmi gond nincs a szorásával :)
lehet hogy nem ismerem jol a fegyvercsoportok pontos megnevezését de ettől még a játékban szereplő m4 szorása nem olyan volt mint egy m-60-é... :) -
Thanatos #233 de nem géppisztoly ez a lényeg, ilyen piszlicsáré dolgokba én meg nem merültem bele hogy msot géppuska vagy gépkarabély, a lényeg egyremegy :D
és azért mert karabély és nem puska nem kell feltétlen hogy kisebb legyen a szorása :P -
Akkor rosszak az ismereteid :D
néhány híres-hirhedt géppuska példának = M-60,MG-42,RPK,RPD,M-249 "SAW",(ami annak ellenére hogy 5.56-os lőszert tüzel,mégiscsak géppuska)
Az M4 gépKARABÉLY. -
Thanatos #231 hm, msot ebbe belezavartál..., m4 az géppuska nem pedig géppisztoly ismereteim szerint :P -
Dehogy :) -
Thanatos #229 miért az m4 nem géppuska?
-
Kis vélemény a demóról :
Nekem nem jön be.
Kezdem a graffal = nem csúnya,de nagyon "pixelesek" az élek 1024-en,ha meg rárakom az élsimitást,akkor meg úgy belassúl mint a picsa,még mediumon is. (jó,ez egyéni szoc. probléma,de akkor is:))
Az embereink viselkedése sem vmi nagy szám,soxor beakadnak,útban vannak,lelövetik magukat,stb.
A karakterünk tényleg egy lajhár,volt hogy azért murdáltam meg,mert nem volt időm fedezékbe menni. :S
A hangok nem tetszenek,nekem a 3-ba sokkal jobban lejött a "kommandós fíling",mint ebben a gyerekhangú faszi üvöltözése. (mármint a karakterünké)
A célkereszt is lajhár módon áll középre,ez zavar talán a legjobban.
És még közép helyzetben is akkorát szor,meg rug az M4-es,mintha vmi géppuskával lönék...
Na mind1,azért a fullt természetesen várom továbbra is. -
Thanatos #227 de lehet custom missiont cisnálni (a terep adott ugye de sok midnent beállithatsz) ott virit két gomb a főmenüben egyikel késziteni lehet custom missionokat másikal meg kiprobálni őket amiket csináltál... (azé nem irom nevüket mert már nem emlékszem rá és már letöröltem a demot :/ )