S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
nincs valahol custom missön?

86/100ra sikerül megcsinálnom, ha nem lövök le egy gyanusitottat, tuti õ lõ le ... 😞 hiába az orditozás, a bang ... 😄 nekem tetszik a játék, talán jobban is mint az R6, de kicsit összehányt a gfx ... nomeg, a képeket nézver állandoan éjjel kell nyomulni majd ??? 😞

Forza.

jah csak nagyon rövid :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egyébként jo a demo hangulatos 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

pontosan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nah igen a Raven Shieldhez több szempontból sem lehet hasonlitani...
1 Raven egy 2 éves játék... (vagy3?)
2 Raven ben nem rendörségi komandot játszunk... szal ott nem fontos ha hullanak a legyek

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

igen

Kami
Nah megoldódott a dolog. Elsõ körben újrakellett rakni a videodrivert, mert valamiért elszállt, majd ki kellett endegni a progit a netre, mert a tûzfal megfogta és azt nemszerette. Köszi mindenkinek a segítséget.

Nahar
MILYEN A DEMO???Ez csak Single DEMO???<#integet2>

.

Motorola Defy

hát nemtom mitõl, mindenesetre raven shield nagyon nem mérvado szvsz mamár...

hát nálam ilyen konfigon mediumon szaggat néha
Amd Athlon XP 2800+
512 mb DDR ram
GefFX 5600 128 mb
WinXP
legújabb driverek

War. War never changes.

van köztük pár év... 😛
amugy szeirntem gépigényel nem votl gond nekem meg se reccent

Na kipróbáltam a demót. Nagyjából tetszett, hangulata van, de sztem túl lassú a futás és nemtom miért szaggat mediumon ha a pl Raven Shield high grafikán akadásmentesen megy...

War. War never changes.

lonewolfba végezte má valaki ki a pályát? mert engem mindig lelönek valahogy, nem szoktam meg hogy ilyen béna vagyok 😄

oks 😄

csuhi
tudom 😛

Csuhai G
Ja, már rájöttem! <#vigyor3>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Hali!
Megmondanátok, hogy mikor jön ki a teljes játék?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

shift a futás... 😊 bár igy is elég lajhár 😄

csuhi
nekem csak az nem teccett hogy kicsit lajhár a csávóka

Sil3nt
nekem egybõl elindult és sajnos csalódnom kellett...valami nekem nem stimmelt a játékba...az emberek tartása isszonyat, AI sem a legjobb és úgy az egész nem tetszik, pedig a 3. rész jó volt

😊

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

csuhi
tudom hogy nem mész vele sokra, de hálám üldözni fog! <#worship>

csuhi
hmmm....

megpróbálhatjuk.

Kapcsold ki a tûzfalat.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Glpetyus
Ja,ha valakinek nem megy máshonnan,nekem az 576-ról simán jön.

Glpetyus
Thx <#eljen>

március X.
azthiszem

Glpetyus

A fullt mikorra is tervezik kiadni?

vagy nem jo neki a jelenlegi drivered pl

hát nem tom minek szedted ki ha adminal vagy belogolva..., akor nem ez lesz az , enyi
arra gondoltam lehet valamelyik codec kavar be ami fel van téve esetleg...

csuhi
ááááh ezt nem hiszem el....
rendszergazdaként jelentkezek be,
"Installing the application under and administrator account
-If you install the application using an Administrator account, the game can
only be played under a user account with Administrator privileges.
" ezt a readmebõl szedtem ki de nem nagyon akar menni másik accal,

milyen codecra gondolsz?

vagy esetleg mé codec gond is lehet

hát ez simán lehet
admintként vagy belogolva xpbe vagy valami aluserkétn?

csuhi
Installing the application under and administrator account
-If you install the application using an Administrator account, the game can
only be played under a user account with Administrator privileges.

ez esetleg?

csuhi
gép:
ASUS K8N-E
AMD 64 3000+
512 DDR
Ati 9600Pro
WinSP2

hiba:
elindul a játék, kijön az a képernyõ hogy SWAT 4 (tudod az a nagy fekete betöltõképernyõ, és egyszerûen megáll, nem reagál semmire....)

Kami
Azt a fájlt (swat4spdemo.ini) már Én is néztem, szerkesztettem, töröltem semmi eredmény :-( Ez van, fogalmam nincs hogy mi a gond. Még gondolkodom, addig is töltöm a SC3 demóját.

hát ennyibõl biztos hogy nem...

csuhi
nem tudjátok mi lehet a hiba?

amugy egész jó a demo csak nagyon rövid :/

nekem megy simán...., swat4.ini nincs csak swat4spdemo.ini van ami elgközelebb áll hozzá talán

Glpetyus
😮

csuhi
mi a f*** van ezzel a jó büdös s***ral?

elindul és egyszerûen b***** továbbmenni a SWAT4 képernyõrõl és tölteni se tölt, minha csak úgy megállt volna, még Ctrl+Alt+Del sem megy

a jó büdös k**** életbe már hogy semminek sem kell mûködnie

grebber
Na majd ez is sorra kerül.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
Na,ma a demók napja van 😮

Kami
Valszeg valami driver probléma lehet és úgy néz ki hogy a videókártya nem tetszik neki, de nem fogok ezért drivert cserélni az tuti. A legújabb Catalyst van fönn úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma, de az ablakozó mûveletnél hal meg. Ha valaki meg tudta oldani a problémát az írja már le hogy hogy sikerült neki. Ja és még egy kérdés: Nektek van egy Swat4.ini nevû fájl a game könyvtárában? Ha igen mailban megkaphatnám?

M@TriX
driver esetleg? vagy lehet az Audigy hangkari kavar, szkott pár játéknál.
Azt megpróbálhatod, hogy Vezérlõbõl tiltsd le a hangkarit és/vagy szedj le egy új ati drivert vagy egy régit 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kami
Ezen már túlvagyok kerestem, de nincs ilyen fájl. A beta demo sincs fenn, ez lenne az elsõ próbálkozásom a játékkal de nem akar összejönni velem. :-)
Újrainstalálom osz' majd meglátjuk.

M@TriX
nincs fennt a betademo?

amúgy meg keress rá a wincsin az XP-nek háló a users könyvtárba is hánynak a progik mindenfele fileokat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hát innét télleg jön viszont kruva lassu...
viszont felkerült gamestarra is..., ott se sokkal jobb de azé jobb mint innen 😊