6531
-
#1506 van má vmi mod, új textúra karikra, vmi? -
#1505 az összesen fentvan :) -
#1504 már végre sikerült megcsinálnom a night clubbos pályát erre 48 pontom lett az 50-ből!wá! -
#1503 mondana valaki egy smsweb es oldalt ahonann le lehet tölteni?? -
Lupis #1502 Sztem hiás a tutorial azon a részen mert nekem se akarták végrehajtani a parancsot mikor újra megpróbálkoztam a tutoriallal elsőre bejöttek a szobába. -
Akuma #1501 direkt így van megcsinálva... többször kell elordítani magad, mert nagyot halló kollegák vannak... :) nekem is ez volt, de nekem kb a 10. -re sikerült :p -
Davidsned #1500 Jah, megvan nemtom elsőre mér nem ment... -
Thanatos #1499 énis pont ezért nyomom mediumon :))) -
Thanatos #1498 az nem lehet hogy régebben az emberek gondolkodtak is néha de ez mamár nem divat? :) -
Gabe18 #1497 Kinyitottad már nekik az ajtót hogy ki tudjanak jönni? -
#1496 "nekem pl. elég a medium, mert én jó amerikai rendőr módjára szeretek játszani: lövés közben figyelmeztetem:)"
LoL -
JiM001 #1495 Létezik már patch hozzá? Van egy-két bugja...
Valakinek sikerült már neten úgy játszania, hogy saját maga indított szervert és más belépett? Mert nekünk invalid CD key... :( -
Davidsned #1494 Igen, és ki is írja, h Fall in, de amikor kimondom a parancsot, valami nem stimmel, mert mindig azt mondja, h mégegyszer csináljam :( -
G_ArchAngel #1493 ezért is hívják taktikai FPS-nek: áldozat nélkül kell megoldani:) -
#1492 Nekem soxor nem is elég a medium, lassan át kell térnem easyre. Átlag 50-60 pontot levon lövöldözésért, pedig mindig kiabálok mint a hülye. -
G_ArchAngel #1491 igen, de az indokolatlan erőszak használat -20 pont...:) -
én is mediumban nyomom,de legtöbbször hiába kiabálok nekik,ők lelőnek(néhány megadja magát) úgyhogy inkább kinyírom őket. -
G_ArchAngel #1489 igen, de pl. medium fokozaton elég 50 pont, így belefér, ha keményebben akarod nyomni, akkor kénytelen vagy paintballozni:)
de óvatosan kell, mert könnyű mínusz pontokat összeszedni: pl egy eltévedt lövedékem mellényen billentette az egyik csatlóst, nem lett semmi baja, de -6 pont a végelszámolásnál...
nekem pl. elég a medium, mert én jó amerikai rendőr módjára szeretek játszani: lövés közben figyelmeztetem:) -
#1488 :DDD
amúgy ha megöljük a terrorokat azért pontlevonás jár?
akkor is ha még élnek,szenvednek a földön? -
G_ArchAngel #1487 igen, vannak vicces terroristák, pl. ha belém vezetnének áramot én nem káromkodnék, hanem üvöltenék folyamatosan:) -
#1486 Az a szép ha a terrorista a paprikától sem megy a földre. Köhög mint álat de b@szik letérdelni. 3 golyót nyomtam a kezébe, mire kiesett a fegyvere, de egy még annál is nagyobb "termett" a kezében és lelőtt vele. Azthittem szétvet az ideg. -
G_ArchAngel #1485 persze előtte "F" billentyűvel térdre kell kényszeríteni )ha nem akar, akkor jöhet a paprika spray, vagy az elektomos pisztoly:D) -
#1484 köszönöm -
G_ArchAngel #1483 de, "H" billentyű a bilincs, majd tűzgomb folyamatosan az emberen... -
#1482 megbilincselni én nem tudom az embereket csak a csapattársaimnak tudom kiadni ezt a parancsot? -
#1481 Van egy parancs menü, vagy oda nézel, amit el kell foglalni és alul ha megjelenik a szöveg (feltehetően meg fog), majd space.
Amúgy úgy látom ennek van a legbonyolultabb traningje eddig, mert sokan küzködnek vele. -
#1480 A tesztelők feladata lesz, feltehetően a játék teljes fájljaival már nem fogja ezt csinálni... -
Davidsned #1479 Nah most mondjátok, hogy láma vagyok,de elakadtam a tutorialnál :)
Hogyan kell kiadni a parancsot, hogy elfogadják?? Nyomogatom a space-t de nem jó valami miatt. -
Gabe18 #1478 Hát nálam a mentett állás elszállt,az első misszióra csak 2 féle fegyvert lehetett választani az elején (most nem tudom ez lehet igy van az eredetiben is,mert erre már nem emlékszem,de fura),illetve játék közben sehogy sem jött elő a parancsmenü sem.
Ugyhogy inkább egyenlőre visszaraktam az "eredeti" állapotra... -
#1477 De azért teszteld is, mert csúnya dolgokat művel a beta verzsön :DDDDD -
#1476 80%-a megvan a beillesztésnek, ez 10 óra munka volt. Holnap nincs suli, szal gondold meg, mert már le van fordítva, csak be kell illeszteni a szövegfájlokba... -
#1475 thx -
Braveheart #1474 nyomj escet és a jobb felső sarokban van egy ikon arra katt -
#1473 hali
most kedtem a játékot de az első küldetéstől nem akar továbblépni:(
minden feladatra kiirja hogy kész de nincs semmi
el kell valahova menni vagy mi? -
#1472 ugyan állj már neki a tréningnek ... ;) -
Thanatos #1471 addig akár tanulhatsz is angolul tovább :PPP -
#1470 nem hiszem hogy mára meglesz,lehet holnap sem -
Seat #1469 link neve :) -
#1468 magyarítással mizujs? -
Thanatos #1467 dF serverel mi van? behalt? csak mert sehol nem találom a listában