S.W.A.T. 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez vagy nagyon rövid game lesz, vagy nemtom😊
Abból kiindulva hogy a demo mekkora volt, én ezt kicsit kevésnek tartom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Egy Indeo codek kell neki, a hivatalos fórumon a keresõbe kell beírni hogy Indeo és már löki is ki a linket. Sp1-nél meg win javítás is van hozzá, de egyszerûbb a codek, mindent rendbetesz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
Ami viszont nem annyira tetszik es igazabol nem konkretan ehhez a jatekhoz van koze inkabb a gfxhez illetve annak optimalizaltsaganak hianyossagai. A HL2 es talan meg Max Payne 2 ota valahogy minden gamet telnyomnak mindenfele csilivi effektekkel igy aztan ha egy ket szurot rateszunk mar dog lassu lesz az egesz 😞 . Az iment emlitett 2 jatek gyerebb gepeken is gyonyoru grafikat produkalva a tarsaikat megszegyenito sebessegre volt kepes. De ez mar megint nem divat.
Meg ez az allando vidkartya orulet...😞
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nagyon megtetszett a swat4 demója (normálon 98 a százból :-) ) És szeretném felrakni a 3-at nosztalgiából. Viszont nem indul el, valami indeo szarság miatt nem játsza le a kezdõmúvit. A winhez találtam javítást ami ezt orvosolja, de az csak sp1-gyel mûxik.
help!
thx
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megbilincseltem minden túszt, de párat nem lehet.
Az egyik pl. egy autónál fekszik a parkolóházban, a másik 2 meg 1-1 szobában áll, és fél... azokat nem lehet bilincselni, de lejelentettem õket.
Benéztem minden sötét zugba, már sehol senki... :-|
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
vki magyar, tolja még multi bétát?
Peace
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
War. War never changes.
(sikerült)
Szerk:
Na jó itt van:
-Minimum Configuration:
Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
1.0 GHz Intel® Pentium® III, AMD® Athlon™, or equivalent
256 MB RAM
32 MB NVIDIA® GeForce™ 2, 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
DirectX® 8.1b compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM required for installation
320 MB hard drive space
Windows®-compatible mouse
56kbps modem for online play ( Cable modem or DSL recommended)
-Recommended Configuration:
Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
512 MB RAM
128MB DirectX® 9.0 compatible graphics card ( NVIDIA® GeForce™ 4 TI, ATI®
Radeon™ 9700, or equivalent recommended)
DirectX® 9.0 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM
550 MB hard drive space
Windows®-compatible 3-button mouse
Cable modem or DSL for online play
A demoküldetést nem sikerült megcsinálnom, kiszabaditottam az összes túszt, meg azt a csávót akit ki kell, lelõttem 10/10 terroristát, és összeszedtem 11/11 fegyvert. 1 terroristát letartóztattam.
Ennek ellenére a "Bring order to chaos" küldetést sehogy sem sikerült teljesíteni. Körbejártam ezerszer a terepet a haverjaimmal, senki sem halt meg a csapattársaim közül, nem találok már senkit.
Ezek után mit csináljak még ?
Porszívózzak is ki, és takarítsam ki a mûhelyt ?
Valakinek sikerült megcsinálnia a demot ?
Elõre is köszi a helpet.
Nagyon jónak találom a játékot eltekintve a három idegrohamtól amit kaptam tõle 😊
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic