S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Nagyon jól jön...még <#zavart1>

grebber
Én onnan inkább nem.Mert megszállják és pff..

Next PC upgrade: 2022

alph4
Ja mostanában nagyon gyorsan fenntvannak a cuccok! 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Glpetyus
Érdekes,nem 90 rarból van,hanem kb 70-bõl,és 15 mb-os.
Meg már az egész fennvan 😮

Glpetyus

LOL
wanadoo-n már fenn van 😄

Shep
tizen pár pálya van, szerintem kb olyan hosszú lesz mint a 3, az meg pont jó volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
csak 2cd...
Ez vagy nagyon rövid game lesz, vagy nemtom😊
Abból kiindulva hogy a demo mekkora volt, én ezt kicsit kevésnek tartom.

Shep
hát ez az, úgy le vagyok maradva, hogy csak na még szerencse, hogy a splinter még várat magára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

threeman
bezony!
2005-04-04 PC Game ISOs SWAT 4 (c) Sierra RELOADED 90x15 MB

grebber
Jobbra megcsinálhatták volna.Legalább a tárgyak elmozdulhattak volna a helyükrõl vagy valami.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
Beszarás.
Mért minden egyszerre jön ki? :S

nforce szerint kijött😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

erdos
na megy az, vérge.....
Egy Indeo codek kell neki, a hivatalos fórumon a keresõbe kell beírni hogy Indeo és már löki is ki a linket. Sp1-nél meg win javítás is van hozzá, de egyszerûbb a codek, mindent rendbetesz.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sorry, én úgy tudtam hogy nem megy xp. Egy haveromtól akartam kölcsönkérni én is, de õ azt mondta, hogy a swat 3 xp alatt nem fut.

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Glpetyus
nálam ment

12346
ahoz képest öcsém xp alatt tolta pár hónapja. 12 éves, szal biztos nem volt nagy brutál hekkerkedés, hogy elinduljon.

A swat 3 nem indul el xp-n!

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

hiba
Nagyon keraly a game, vegre egy olyan folytatas ami hasonlit is az elodre a hangulat teren is!

Ami viszont nem annyira tetszik es igazabol nem konkretan ehhez a jatekhoz van koze inkabb a gfxhez illetve annak optimalizaltsaganak hianyossagai. A HL2 es talan meg Max Payne 2 ota valahogy minden gamet telnyomnak mindenfele csilivi effektekkel igy aztan ha egy ket szurot rateszunk mar dog lassu lesz az egesz 😞 . Az iment emlitett 2 jatek gyerebb gepeken is gyonyoru grafikat produkalva a tarsaikat megszegyenito sebessegre volt kepes. De ez mar megint nem divat.
Meg ez az allando vidkartya orulet...😞

gameplusz
Amúgy a játék iszonyat nagy lesz!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
gamestar.hu

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hiba
toltom a demot a 3dg-rol de iszonyat lassu nem tud vki egy jobb linket?a

szotyimutyi
Attól függ, hogy milyen géped van és videókártyád. De próbálj meg felrakni egy friss codec-et.

erdos
sziasztok, segítsetek pls.
Nagyon megtetszett a swat4 demója (normálon 98 a százból :-) ) És szeretném felrakni a 3-at nosztalgiából. Viszont nem indul el, valami indeo szarság miatt nem játsza le a kezdõmúvit. A winhez találtam javítást ami ezt orvosolja, de az csak sp1-gyel mûxik.
help!
thx

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Glpetyus
Nálam elég volt,ha rákúrtam egy flashbang-et 😛

érdekes ai 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amse
Nekem elõszõr nem hagyta magát az a civil akit meg kell menteni.Muszály volt belelõnöm a lábába, hogy teljesítsem a küldetést.

elsõre bevalom igen, de utána csak akit muszály volt, de a tuszok simán hagyták magukat bilincselni minden problem nélkül 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amse
Persze mert te egybõl letlõtted õket mi?😄Ezt nevezik határozott rendõri fellépésnek?😄

😊 mongyuk nekem nem nagyon volt iylen problémám 😊

Amse
De hát nincs mit tenni.😊

asszem nem szivesen élnék ott ahol te vagy a rnedõr 😄DD<#eplus2>

Amse
Pedig meg kell bilincselni õket.Üvölts rájuk, ha még akkor sem térdelnek le akkor lõjj 1et figyelmeztetõleg ha akkor se akkor meg a lábába 1et aztán tuti letérdel.(tényleg)

Hát én ránéztem mindenkire, ki is írja hogy nyomd meg az use gombot hogy jelents, lejelentettem mindenkit 15/15 összeszedtem 10/10 fegyvert, de a "Rescue of all civilians" az nem lesz sose completed.

Megbilincseltem minden túszt, de párat nem lehet.
Az egyik pl. egy autónál fekszik a parkolóházban, a másik 2 meg 1-1 szobában áll, és fél... azokat nem lehet bilincselni, de lejelentettem õket.

Benéztem minden sötét zugba, már sehol senki... :-|

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

EmThor
www.fileplanet.com betacenter, ha még tudod

mármint a multit
honnan szedhetem le???
EmThor
multi beta demo még 1.5 hónapja se uncsi pedig csak 1 pálya van 😄

vki magyar, tolja még multi bétát?

Peace

😉

bazza
hát ezaz...csak akkor meg még babe voltam amikor vettük a gépet, most pedig már sajnálom h ez került bele, de amint lesz egy kis +lé, csere lesz! 😉

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hát ezért nem jó az mx..., meg általába semmibõl se a butittot mert ako má inkább vesz az ember egyel elöbbi generációt de az legyen rendes... 😊

bazza
Tudom, de már megszoktam h új gémnél elsõ kérdésem: "mx sérián megy?" A BiA-nál egyértelmû NEM a válasz... 😞((

Amse
Van?Nem is tudtam 😄Nálam megy az SP3(demó) is a többit nem próbáltam.BiA még nincs is asszem.(mármint demó)

bazza
A különbség csak ég és fölt a két kártya közt: a tiedben van pixel shader! És mivel az enyémben nincs, ezért le kell mondanom az olyan játékokról mint a DOOM III, Brothers in Arms, Splinter Cell 3...stb...<#szomoru2>

Amse
Nekem nem sokkal jobb(gef 3 ti200) és fut rendesen.

bazza
Ok, a gép nagy része nálasam is stimmel, arra voltam kíváncsi, hogy gef4 mx440-en fut-e a játék, de úgy látom menni fog. Köcce 😊)

hát az én gépem az ajánlott gépigénynél is erõsebb picit de a demo szaggat mediumon...

War. War never changes.

Amse
minimum konfig 😄
(sikerült)

Szerk:
Na jó itt van:
-Minimum Configuration:
Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
1.0 GHz Intel® Pentium® III, AMD® Athlon™, or equivalent
256 MB RAM
32 MB NVIDIA® GeForce™ 2, 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
DirectX® 8.1b compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM required for installation
320 MB hard drive space
Windows®-compatible mouse
56kbps modem for online play ( Cable modem or DSL recommended)

-Recommended Configuration:
Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
DirectX® 9.0c
2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
512 MB RAM
128MB DirectX® 9.0 compatible graphics card ( NVIDIA® GeForce™ 4 TI, ATI®
Radeon™ 9700, or equivalent recommended)
DirectX® 9.0 compatible sound device
CD-ROM/DVD-ROM
550 MB hard drive space
Windows®-compatible 3-button mouse
Cable modem or DSL for online play

bazza
minimum konfigot tud mondani vki?

Amse
Hi!Minden emberre rá kell nézni és nyomni 1 középsõ gombot vagy f-et és akkor jelented rásión az állapotát.(Sérült-e, vagy szállításra vá, stb..)Ha mindenkit bemondtál rádión akkor kiírja, hogy completed, de nem lép ki.Ha kiírta akkor esc és confirm.

Hi !

A demoküldetést nem sikerült megcsinálnom, kiszabaditottam az összes túszt, meg azt a csávót akit ki kell, lelõttem 10/10 terroristát, és összeszedtem 11/11 fegyvert. 1 terroristát letartóztattam.

Ennek ellenére a "Bring order to chaos" küldetést sehogy sem sikerült teljesíteni. Körbejártam ezerszer a terepet a haverjaimmal, senki sem halt meg a csapattársaim közül, nem találok már senkit.

Ezek után mit csináljak még ?
Porszívózzak is ki, és takarítsam ki a mûhelyt ?

Valakinek sikerült megcsinálnia a demot ?

Elõre is köszi a helpet.
Nagyon jónak találom a játékot eltekintve a három idegrohamtól amit kaptam tõle 😊

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic