VAS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ez mekkora sz.r film...
1.5 óra pazarlás az életetekbõl!!!!

lokista12
A hirtelen sebesség gyorsulástol azaz a nitrotol nyulik meg a tály!de amugy igazad van mert a világon senkinek nincsen olyan járgánya hogy 16í-nál nyulik a kép!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Jagi
+ az NFSU animációja szebb mint a 2f2f "versenye" aszhittem elhányom magam!Az elsõ rész után,ilyet Vin mélkül!Az valamennyire OK volt, de ezek egy sablonra mennek mind!Mindegy mivel,autó repülõ, motor vagy egy gyufásdoboz, a tömeg megeszi, ha jó a csomagolás (gondolok itt a trailer-re, a két csaj azért ott van) a Vast ugyan még nem láttam,de szerintem nem is fogom!

repro
Már a faszt & da fjúriusba se bírtam, h a sebességmérõje szerint 100 mph (kb 160kph) sebességnél már alig gyorsul a gííp és szûkül a látómezõ... bázzeg lenyomlak egy tuning ladával!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Matthewpamer
kibaszott szar film

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Dynamic
Az elsõ 15 perc megnézése után azt mondtam, hogy köszönöm szépen ezt inkább nem kérem.
Úgy látszik jól gondoltam:))
fifi
Undorító film volt, de a tévedések elkerülése végett a helikopter-gázturbinás moci tényleg létezik kb 3-4 éve.
No de sisak nélkül motorozni vele...Még a fogtömésedet is kitépné...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a végén gyorsabban mennek mint az enterprise 9es fokozaton...

Bandew
Nekem a bemutató is elég volt:
"Már túl gyors vagy!"
Miféle baromság ez???

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HuAn82
Látványos baromság.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

traXion
Tényleg szar volt...

I.C.ram
Mivel ugyanazok a faszok csinálták. :)
iszonyat szar "film"
lényege: dögös csajok, vad motorok, és száguldás

alapötlete szerintem az volt, hogy csináljuk meg a "fast and furious"t motorváltozatban is, biztos sikeres lesz

I.C.ram
Elszomorító, hogy egyesek ilyen szinten vannak, hogy ezt a kamut élvezzék :(
fifi
Én láttam és a The End felirat után 0,2 mp-vel mér töröltem is. Teljesen felesleges volt pénzt/idõt/energiát feccelni akárkinek egy ilyen film megrendezéséhez. Egy hihetetlen baromság volt. Kb 50oldalt lehetne írni róla a "amiket a filmekbõl tudhatunk meg" címú kedvenc topikomba...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Minden szar filmrõl muszáj topikot nyitni? Fõleg ezekrõ a parasztvakító szarságokról.
lokista12
még angolul sincs

lokista12
Direk megnéztem mielõtt csináltam és nem volt biztos!

volt már topicja asszem

lokista12
Ki látta már a filmet mindegy hol!