20
VAS
-
#20 Ez mekkora sz.r film...
1.5 óra pazarlás az életetekből!!!! -
#19 A hirtelen sebesség gyorsulástol azaz a nitrotol nyulik meg a tály!de amugy igazad van mert a világon senkinek nincsen olyan járgánya hogy 16í-nál nyulik a kép! -
#18 + az NFSU animációja szebb mint a 2f2f "versenye" aszhittem elhányom magam!Az első rész után,ilyet Vin mélkül!Az valamennyire OK volt, de ezek egy sablonra mennek mind!Mindegy mivel,autó repülő, motor vagy egy gyufásdoboz, a tömeg megeszi, ha jó a csomagolás (gondolok itt a trailer-re, a két csaj azért ott van) a Vast ugyan még nem láttam,de szerintem nem is fogom!
-
#17 Már a faszt & da fjúriusba se bírtam, h a sebességmérője szerint 100 mph (kb 160kph) sebességnél már alig gyorsul a gííp és szűkül a látómező... bázzeg lenyomlak egy tuning ladával! -
#16 kibaszott szar film -
#15 Az első 15 perc megnézése után azt mondtam, hogy köszönöm szépen ezt inkább nem kérem.
Úgy látszik jól gondoltam:)) -
#14 Undorító film volt, de a tévedések elkerülése végett a helikopter-gázturbinás moci tényleg létezik kb 3-4 éve.
No de sisak nélkül motorozni vele...Még a fogtömésedet is kitépné... -
Cat #13 a végén gyorsabban mennek mint az enterprise 9es fokozaton... -
#12 Nekem a bemutató is elég volt:
"Már túl gyors vagy!"
Miféle baromság ez??? -
#11 Látványos baromság. -
#10 Tényleg szar volt... -
#9 Mivel ugyanazok a faszok csinálták. :) -
Cat #8 iszonyat szar "film"
lényege: dögös csajok, vad motorok, és száguldás
alapötlete szerintem az volt, hogy csináljuk meg a "fast and furious"t motorváltozatban is, biztos sikeres lesz -
#7 Elszomorító, hogy egyesek ilyen szinten vannak, hogy ezt a kamut élvezzék :( -
#6 Én láttam és a The End felirat után 0,2 mp-vel mér töröltem is. Teljesen felesleges volt pénzt/időt/energiát feccelni akárkinek egy ilyen film megrendezéséhez. Egy hihetetlen baromság volt. Kb 50oldalt lehetne írni róla a "amiket a filmekből tudhatunk meg" címú kedvenc topikomba...
-
#5 Minden szar filmről muszáj topikot nyitni? Főleg ezekrő a parasztvakító szarságokról. -
#4 még angolul sincs -
#3 Direk megnéztem mielőtt csináltam és nem volt biztos! -
Augustus Gigo #2 volt már topicja asszem -
#1 Ki látta már a filmet mindegy hol!