Acrobat to Exel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
A fene tudgya mi az... van tobb fele is? 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ackro
A readerrel nem is lehet, kell hozzá a sima acrobat (fizetõs, úgyhogy dc-n, vagy ingyenes warezoldalakon -már ha van még ilyen - megtalálható)
Ha azzal se megy, akkor a pdf valami olyan szerkesztõvel lett csinálva, amit a windows nem támogat (pl: linux alatt latex-el)

Sephi
Atneztem az oszes forumot ezzel kapcsolatban es nem tudom megcsinalni!

Acrobat Reader 4 esem van es sehogy sem tudom az ottani pdf filokat exel-be vagy worb-ba masolni esetlek konvertalni.

Nagyon szepen kerek mindekit segitsetek mert elbasztam valamit a meloba es csak ez segithet 😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bocsi totál elnéztem!!!
#8 tárgytalan

Hali!
Van olyanprogi, ami beépíti magát a wordbe és simán tudsz
menteni doc-ot pdf-be. Word to PDF converter 1.0
doc2pdf_setup.exe 6 MB az egész
Name😮RiON Crew
Key: 03e5-bf56-f4fe-274e

artschi
A jó öreg copy/paste módszert is kipróbálhatod. Copy az acrobatból, excel-be paste 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Pheel
Mondjuk lemented doc formátumba Acrobattal 😊
Sephi
Hagyama' tok faradt vagyok 😞

traXion
-l 😊

traXion
*Excell

Ha használod, akkor legalább helyesen írd le a nevét.

Engem meg az érdekelne nagyon, hogy hogy lehet pdf-t doc-ba alakítani.

Sephi
Hogyan lehet vajon atalakitani egy Acrobat Reader file-t egy sima mezei Exel (.xls) file-ba?

Ugyertem Acrobatba kapom a listakat de nekem mindig ujra kell irnom oket Exel-be es ma' unom... Help?