113
Hogy lehetsz szebb és kívánatosabb :-)
  • Breki33
    #113
    Szeretnéd ha szép és egészséges lenne a bőröd,

    de nem igazodsz ki a sok reklám, gyártó, termék és hatóanyag között?

    Él benned a gyanú, hogy ezzel a sok reklámmal megvezetnek, de nem tudtad még nyakon csípni, hogy hol, mikor és mivel?

    Rájöttél már Te is, hogy sokkal tájékozottabbnak kellene lenned, de nincs időd utánajárni, utána olvasni, autodidakta kozmetikussá és táplálkozási szakértővé képezni magad csak azért, hogy a magad számára legmegfelelőbb arckrémet tudd kiválasztani?

    Antal Vali vagyok,
    BIONOM Hatóanyag Elemző és mesterkozmetikus!

    A fenti problémás területeken való könnyebb tájékozódás segítése érdekében hoztam létre és fejlesztem folyamatosan ezt a honlapot a kozmetikumokban található káros anyagokkal kapcsolatban, illetve arról, hogy hogyan kerülhetjük el ezeknek az anyagoknak a használatát a mindennapjainkban úgy, hogy szépek is legyünk és egészségesek is maradjunk. Olvasgass bele a következő oldalakba

    http://antalvali.hu/
  • Breki33
    #112
    up
  • Breki33
    #111
    akkor bővebben

    igazából aztse tudom mi
  • HalalUr
    #110
    Sunrideres test, és szépségápolási holmiknál jobbat én még sehol sem találtam. Tulajdonképpen még csak hasonló sincs. Szerintem.
  • Breki33
    #109
    Pasi pakolással


    A jól ápoltság, tisztelet a kivételnek, nem erőssége az erősebbik nemnek. Igaz, a szépségért nekik is meg kell szenvedniük.




    “Az igazi férfiak nem szeretik a krémeket.” Ez persze éppoly kevéssé igaz, mint az, hogy “a dögös pasik minden nap bevágnak egy nagy adag steak-et”. Persze nehéz férfiatlanabb dolgot elképzelni, mint egy macsót csípőszorítóban, arcán uborkapakolással, amint épp a hónalját borotválja, és fütyörészve arra vár, hogy a testápoló tej beszívódjon a bőrébe. Másfelől azonban a férfiak is szeretnék megőrizni fiatalos külsejüket, élvezik, ha izzadságszag helyett kellemes illatukkal bódítják el a nőket.
    Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek leggyakrabban felvetődnek a férfiakban a szépségápolással kapcsolatban.

    Az izzadságszag nem vonzó!

    Tény, hogy a testillatok erotikus hatással vannak az érzékekre. De csak a megfelelő helyen és időben, és akkor is bizonyos határon belül. Kedves uraim, ne nyugtassák magukat azzal, hogy az izzadságszag vonzó, mert nem az! Ráadásul a férfiak jóval izzadékonyabbak, mint a nők. Tehát bátran szerelkezzenek fel szagűzőkkel, illatos tusfürdővel, dezodorral. De azt is megsúgjuk: a férfiparfümökre gerjednek igazán a vadmacskák!

    Borotvahab-huszárok

    Kevés férfi vallja be, – mert nyafogni férfiatlan dolog, hogy a borotválkozás sokszor nagyon is fájdalmas. A penge karcol, a bőr néha vérzik, az after shave pedig éget, mint a pokol tüze. És a jutalom? Előbújnak a pattanások! Lehet ezen a helyzeten változtatni? A megoldás: borotválkozó olaj. Az olajjal bekent arcon úgy dolgozik a penge, mintha nem is érne borostát. A borotválkozás után pedig használjon arcszesz helyett balzsamot, nyugtatja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, és megszünteti a bőr húzódását.

    Duzzadt szemhéjra - sörösüveg

    Hát nem egészen. A szem alatt sötétlő karikákat leginkább a számítógépezéssel töltött hosszú éjszakáknak köszönhető, és csöppet sem szexi. Erre is létezik gyógyír, a szemápoló szérum. Egyébként a hideg sörösüveg sem botorság, de még jobb egy-két jégkocka. Tegye zacskóba és szorítsa lefekvés után a szemhéjára, rakjon jó sok párnát a feje alá és reggelre megszűnik a duzzadás!

    Frissen vasalva

    Ha túl hajszolt, stresszes, ez meglátszik az arcbőrén is. Fakó, szürkés az arcszíne, egyre több a szarkaláb, a barázda az arcán? A legjobb megoldás egy pakolás. A drogériákban kaphatók tápláló, hidratáló, frissítő, ránckisimító maszkok. Hetente egyszer szánjon rá tíz percet: az arca, úgy kisimul, mint a frissen vasalt ing.

    Korpás a drága

    A korpás fejbőr bizony nagyon hervasztó látvány. A legfrissebben mosott haj is ápolatlannak tűnik, ha bőrlemezkék hullanak belőle. A kóros korpásodás kialakulásában a férfihormonok, a táplálkozás, sőt a lelki tényezők, a stressz is szerepet játszanak. Hatásosan kezelhető ez a baj különböző speciális készítményekkel, kéntartalmú samponnal, fertőtlenítő hatású hajápoló szerekkel, alkoholos tonikkal.

    Kozmetikushoz is kell menni?

    Igen, annak ellenére, hogy a férfiaknál ritkábban alakul ki cellulitisz vagy ráncosodás. Ebben az igazságtalanságban a hormonok a bűnösök. A férfihormonok ugyanis serkentik a sejtosztódást, és befolyásolják a faggyútermelést. Ez magyarázza a zsíros bőrre és a pattanásra való hajlamot. Tehát problémás bőrre ajánlott termékeket kell használni, és nem árt odafigyelni a megfelelő tisztításra. Ne használjon szappant, de arctisztító zselét és tonikot annál inkább, így megelőzhető a nem kívánatos pattanások kialakulása. És ajánlott legalább negyedévente felkeresni egy kozmetikai szalont arctisztítás céljából.
  • Breki33
    #108
    BARNULÁS NAPOZÁS NÉLKÜL
    Hogyan használjuk a barnító krémeket?
    Szolárium - kérdőjelekkel



    Napjainkban egyre többen keresik a módját, hogyan lehet lebarnulni anélkül, hogy kitennék a bőrüket a nap káros sugarainak. A napozás nélküli barnulásnak két módja van: a barnító krémek használata és a szolárium.



    Az önbarnító készítmények teljesen ártalmatlanok az egészségre. Dihidroxi-acetont tartalmaznak, ami a testazonos fehérjékkel reakcióba lépve kölcsönöz nekik barnás színt. A szarurétegnek csupán a legfelső rétegét festik meg, a mélyebben fekvő élő sejteket érintetlenül hagyják, ellentétben a nap sugaraival.


    Hogyan használjuk a barnító krémeket?

    Nem könnyű feladat az egyenletes barnaság biztosítása. Ennek érdekében először bőrradírral tisztítsuk az arcot; különösen fontos ez a művelet zsíros bőr esetén. A foltosságot elkerülendő, a krémet igen vékony rétegben kell felvinni, és célszerű arra is vigyázni, hogy széle ne legyen észrevehető a nyakon, a fül mellett és a hajtőnél. E részek közelében gondosan dolgozzuk el a készítményt, a szemhéjat és az ajkat pedig hagyjuk ki.

    Ezek után gyors és alapos kézmosás következik (használjunk körömkefét is!) hiszen a szer nemcsak az arcbőrt, hanem a kezet is könnyen megszínezi. A mitesszeres, pattanásos vagy tág pórusú bőrt nehéz egyenletesen megfesteni, ezek a részek valószínűleg egy árnyalattal sötétebbek lesznek.

    A barnaság kialakulásához 3-4 óra szükséges, de léteznek olyan készítmények, melyek használatakor már egy óra is elegendő. Az így szerzett barnaság sosem olyan tartós, mint a természetes, mert a szer csak a bőr legfelső szarurétegét festi meg, így azt kb. egy hét alatt le is dörzsöljük. Újraszínezhetjük, ha bőrradírral teljesen eltávolítjuk a maradék részt, és ismét bekrémezzük az arcot.


    Szolárium-kérdőjelekkel

    Sokat vitatott kérdés, melyről mégsem esik szó elégszer: káros-e a szolárium használata vagy sem?
    Röviden szólva: káros. A leégésért az UVB-sugarak felelősek, melyet a szolárium sugarai csak igen kis mértékben tartalmaznak, sőt vannak olyan készülékek is, melyek kizárólag UVA-sugarakat bocsátanak ki. Azt gondolhatnánk, ha nem jön létre napégés, akkor megtaláltuk a barnulás egészséges útját. Az UVA-sugarakról azonban sajnos kiderült, hogy épp ezek hatolnak mélyebben a bőrbe, helyrehozhatatlan károsodást okozva a kötőszövet ellasztikus és kollagénrostjaiban, s nem kis szerepük van a kóros bőrelváltozások - közöttük a bőrrák - kialakulásában.

    Időnként azonban mégis érdemes e készülékeket használnunk. Ha a téli hónapokban délre utazunk, mindenképpen tanácsos több alkalommal, rövid ideig szoláriumozni, mely felkészíti a bőrt a napozásra. Ilyenkor is tartsuk azonban szem előtt a fokozatosságot. Keressünk olyan szoláriumot, amely UVB- és UVA-sugarakat is kibocsát, mert ennek segítségével alakíthatja ki bőrünk a saját védőpajzsát.
  • Breki33
    #107
    Használ vki önbarnító-t?
  • krisztike
    #106
    köszike
  • Breki33
    #105
    de a Pure zone-t nagyon ajnlom

    bekened magad vele és olyan szép matt lesz mintha alapozóval kented volna és egész nap nehogy kifényesedj.

    Közben pedig véd és ápol és felkenés után rögtön jó szinte semmi beszívódás meg ilyesmik egyból szépít :-)
  • Breki33
    #104
    szemránckrémet
    klikk

    De erről nincs tapassztalatom.


    Bár van férfiaknak is már.
  • krisztike
    #103
    Mit ajánlsz arra ,ha sokat mosolygok és nevetek és a szemem alatt ráncosodok ,kedves doktor úr ? :) (de ezt most komolyan kérdem )
  • Breki33
    #102
    DM-ben

    tulajdonképpen ez a krém miatt indult a topic

    nem vagyok egy nagy krémhasználó, de ez mindennap használom

    Egyrészt véd a környezeti ártalmak ellen másrészt egész napra természetes, de matt hatást biztosít.
  • krisztike
    #101
    hol ?
  • Breki33
    #100
    Garnier PureA-899

    illetve mindeb Garnier Skin Natural arcápoló most két hétig akciós áron kapható
  • krisztike
    #99
    Oké!
  • Breki33
    #98
    nem bántottál meg
  • krisztike
    #97
    A #76-ban feltettél nekem 1 kérdést a "forrót" arra értettem és nem akartalak megbántani.Esetleg,ha mégis sikerült hát bocsánatot kérek.Tényleg nagyon bírlak és soha nem volt semmilyen próblémám veled,mert úgy nagyjából a véleményünk megegyezik.Bocsi...
  • Breki33
    #96
    szívesen
  • Breki33
    #95
    egyen kívül még senkise nézett az meg nem érdekes

  • krisztike
    #94
    Ember!Isten vagy!Köszönöm.
  • krisztike
    #93
    Vauuu,ember hát te vagy a 2 lábon járó kozmetikai agy...Minden tiszteletem neked még,ha forrónak is néznek a gyengébbek...(de lehet,hogy csak néha lábat is kellenne mosni az illetőnek...?:-D)
  • Breki33
    #92
  • Breki33
    #91
    nemtom hálisten nincs ilyen bajom, de a legismertebb ezzel foglalkozó cég
  • krisztike
    #90
    Talán a kenőcs nevét ismertetnéd?
  • krisztike
    #89
    Igen,ez már döfi vagy röfi?
  • Breki33
    #88
    van az az ismert gyártó annak van vmi jó kenőcse

    naeztjólmegmondtam P
  • uv
    #87
    ez jobb
  • krisztike
    #86
    Mykozid?Ez a neve?Kamillás nem jó?
  • uv
    #85
    Mykozid hintőpor
  • krisztike
    #84
    Mit tudnál ajánlani annak ,akinek a lába izzad?
  • krisztike
    #83
    Nézd én nem értek hozzá,de amennyit vettem belőle úgy gondolom,hogy most zet 1kicsit megszoptad talán...Gyúrásnál sok kalóriát égetsz el,nem lenne jobb ha banánon rágódnál inkább?:-)
  • Breki33
    #82
    nem ettem
    még edzeni akarok

    majd asszem egy almát

    számítógéppel dolgozom
    és most ideg vagyok mert két napi munkám elment más miatt

    odadtam valakinek floppyn, hogy nézze át így szeretné-e

    Erre szól, hogy javítani kéne pár dolgot.

    Nézem ilyeneken átugrottam volna?

    Najó elkezdem javítani 50 oldalnál kiderül, hogy ez az eredeti, tehát amiben javítást kért az az eredeti és felülírtam miatta a készet amiben ugye nincs is benne az a hiba.

    Így ugrik két napi meló
  • krisztike
    #81
    KIT?Mit ettél?Tényleg te mit dolgozol?
  • Breki33
    #80
    pfuj elment az esti vacsora

    megyek borotválni P
  • krisztike
    #79
    Hát van benne valami.A negatívság az,hogy 2 szőrős segget egymásban látva nem tartozik abszolút a kedvenceim közé.:-)
  • Breki33
    #78
    hát én speciel elfogadom a bkat de speciel két nőt énis izgatóbbnak tartok :-)

    Már persze attól függ kiket
  • krisztike
    #77
    Igen.Nincs olyan nap,hogy ne kapnék valami privit ezzel kapcsolatban.De én tudom,hogy apám tátott szájjal csinált-a kulcs a bugyiban rejlik című fejezet.Először idegesíteet most már lesza***.A lányom sírt a röhögéstől.Sztem nem vagy az,de ha tévednék is akkor sincs senkinek semmi köze hozzá.Én ismerek buzit,de normális mondjuk a véleményem negatív bizonyos téren,de nem ítélem el.Minden ember más és más.2 nőt vhogy szebbnek találok.Ne foglalkozz vele!Nagy az isten állatkertje.:-)
  • Breki33
    #76
    Amúgy még mindig vádolnak azzal, hogy férfi vagy?

    Mert engem meg azzal, hogy buzi PP
  • Breki33
    #75
    majd jól kidugom az orrom
  • krisztike
    #74
    Kiváncsi leszek a véleményedre.