61
Samurai Jack fan club :)
-
hallod behun? megtennéd hogy szolsz mikor már mindegyik lent van? -
ezt én is imádom -
ha leér az összes megtennéd hogy irnál az email cimemre? [email protected] nagyon megköszönném. egyébként én azért gyülölöm az edonkey-t mer kurva lassu nem tom neked milyen de nekem nagyon lassu -
Hát nekem nemsokára leér az összes... edonkey a kulcsszó. -
figyi srácok nem hiszem hogy senki nem tud egy jo kis ldalt mondani ahol fenn vannak ezek a részek (Samurai Jack) egyébként én pár napja találtam egy fasza kis torrent oldalt ahol nagyon sok minden fenn volt csak bezárták baszki dec 20.-án . Na szoval ha valaiki bármit is tud létszi tegye kzzé mindjár én is ha megtudok valamit mindjár leirom. szoval igyekvés:) -
torrenten anno fenn volt a S01 DVD (3 S van) de DC-n is csak tv-ripeket találtam. 150-350 megáig van mindenféle fájlméret, de egyik gagyibb mint a másik. -
Már ilyen régóta van topicja? Mondjuk nem született túl sok hozzászólás ahogy nézem. :) Csatlakozom a klubhoz, és ha van cím ahonnan lehet szedni, szívesen meghallgatom. -
Ehhe legjobb rajzfilm. Megvan pár rész, de nem fogok többet leszenvedni fos DC-ről :/ -
én szeretem ezt a sorozatot.
ha nem felejtem el, megnézem. -
múgy érdekes a Jack név egy Samurai-nak. -
NA CSÁSZTOK GYEREKEK NEM IGAZ HOGY NEM TUD VALAKI EGY NYAMVADT CIMET SE KINYÖGNI. EGYÉBKÉNT MEG ANNYIT MONDOK HOGY ILYEN LETÖLTÖ PROGRAMOKKAL (PL:LimWire, eMulee , eDonkey2000 , stb) de viszont csak annyit mondok hogy biztos van olyan honlap is ahonnan le lehet tölteni az egészet vagy a legtöbb részét -
-
Yugioh-hoz meg asszem http://gportal.hu/ygo/.
A yugioh-t nem ismerem mert 1.túl nagy vagyok hozzá2.akkor még amugysem vagyok ébren
-
A DBZ-hez van linkem: www.dbdreamworld.hu
Itt 100-~240 ig le tudod tölteni a részeket! -
engem is.meg az is hogy még más részeket
pl.yugioh vagy dbz vagy bármi. -
engem is de nagyon! -
Engem is érdekkelne!:D -
Netro' :PP -
a fenébe.... :) -
1, ;) -
SJ 4Ever! Tudja valaki honnan lehet részeket letölteni?