23
  • Pheel
    Szerintem inkább csomagfüggő, mint disztribfüggő, a többi nagyjából stimmel.
  • Piscator
    Ja.
    mozilla mindent megmagyaráz.
    Leszarom a patchüket.
    10 éve kellett volna egy stabil rendszert építeni,nen ma.
    na jó, azért örülök, legalább kevesebb hiba lesz,végtére nem tudnak bizonyos "cefo"-k az indexről virust küldeni, hogy mennyen az anyjába.
  • Pheel
    De az apt-get -et be lehet tenni a cron-ba és akkor az már majdnem olyan jó
  • IMYke2.0.0.0
    Norton Internet Security-ben van két nagyon fontos dolog az ún. Ad Blocking, és a Norton Antispam.
    Használd a NIS-t és innentől kezdve egyetlen (!) káros beugró ablakod sem lesz.
    Tapasztalat...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • [HUN]PAStheLoD
    és állítólag spyware is , habár kételkedve fogadtam a hírt , de elképzelhető hogy mikor keres akkor elküldi a fontos info morzáskat is amit addig gyűjtött rólad ..
  • Csatti
    ez már rég kint van ms oldaláról is, úgy hívják msn toolbar :)
  • Frenzy
    En most olvastam mozilla what's new-kat es ugy latom 1.4-estol kezdve van popup blocker, ami 2003 junius 30-an jelent meg.
  • Frenzy
    Google toolbar .. meg hasznos is es blokkolja a popupokat :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nem csak hülyék dolgoznak :)
  • Cat #7
    amig 97%os részesedése van addig nem érdeke
    másrészt, szerintem a reklámcégek elég jól fizetnek neki azért, hogy NE javítsa a reklámblokkolást...
    higyjétek el, msnél sem hülyék dolgoznak
  • Yfel
    Meg kell hagyni, hogy az Explorer igen el volt hanyagolva az utóbbi időben... úgy tűnik, hogy az MS kezdi észrevenni a versenytársakat a webböngésző piacon

Y
  • Gabest
    naja, a popupok blokkolása egyenlő a szabvány be nem tartásával, újabb rossz pont az explorernek :P
  • CAD
    Ez nem lemaradas baratom... rosz oldalrol kozelited a dolgot.
  • davos80
    Mozillaába=Mozillában
  • davos80
    "explorerbe épített, a sokakat zavaró felugró reklámablakok blokkolására hivatott alkalmazás..."

Ilyen a Mozillaában alapból van, már jó pár éve...Kicsit le vannak maradva.