Késni fog a Windows XP Service Pack 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Szerintem inkább csomagfüggõ, mint disztribfüggõ, a többi nagyjából stimmel.
Ja.
mozilla mindent megmagyaráz.
Leszarom a patchüket.
10 éve kellett volna egy stabil rendszert építeni,nen ma.
na jó, azért örülök, legalább kevesebb hiba lesz,végtére nem tudnak bizonyos "cefo"-k az indexrõl virust küldeni, hogy mennyen az anyjába.

Pheel
De az apt-get -et be lehet tenni a cron-ba és akkor az már majdnem olyan jó
IMYke2.0.0.0
Norton Internet Security-ben van két nagyon fontos dolog az ún. Ad Blocking, és a Norton Antispam.
Használd a NIS-t és innentõl kezdve egyetlen (!) káros beugró ablakod sem lesz.
Tapasztalat...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]PAStheLoD
és állítólag spyware is , habár kételkedve fogadtam a hírt , de elképzelhetõ hogy mikor keres akkor elküldi a fontos info morzáskat is amit addig gyûjtött rólad ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ez már rég kint van ms oldaláról is, úgy hívják msn toolbar 😊

En most olvastam mozilla what's new-kat es ugy latom 1.4-estol kezdve van popup blocker, ami 2003 junius 30-an jelent meg.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Google toolbar .. meg hasznos is es blokkolja a popupokat 😊

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

[HUN]PAStheLoD
nem csak hülyék dolgoznak 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

amig 97%os részesedése van addig nem érdeke
másrészt, szerintem a reklámcégek elég jól fizetnek neki azért, hogy NE javítsa a reklámblokkolást...
higyjétek el, msnél sem hülyék dolgoznak

Meg kell hagyni, hogy az Explorer igen el volt hanyagolva az utóbbi idõben... úgy tûnik, hogy az MS kezdi észrevenni a versenytársakat a webböngészõ piacon

Y
naja, a popupok blokkolása egyenlõ a szabvány be nem tartásával, újabb rossz pont az explorernek 😛

CAD
Ez nem lemaradas baratom... rosz oldalrol kozelited a dolgot.

caddie

Mozillaába=Mozillában

"explorerbe épített, a sokakat zavaró felugró reklámablakok blokkolására hivatott alkalmazás..."

Ilyen a Mozillaában alapból van, már jó pár éve...Kicsit le vannak maradva.