23
-
#23 Szerintem inkább csomagfüggő, mint disztribfüggő, a többi nagyjából stimmel. -
Piscator #20 Ja.
mozilla mindent megmagyaráz.
Leszarom a patchüket.
10 éve kellett volna egy stabil rendszert építeni,nen ma.
na jó, azért örülök, legalább kevesebb hiba lesz,végtére nem tudnak bizonyos "cefo"-k az indexről virust küldeni, hogy mennyen az anyjába. -
#19 De az apt-get -et be lehet tenni a cron-ba és akkor az már majdnem olyan jó -
#16 Norton Internet Security-ben van két nagyon fontos dolog az ún. Ad Blocking, és a Norton Antispam.
Használd a NIS-t és innentől kezdve egyetlen (!) káros beugró ablakod sem lesz.
Tapasztalat...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#15 és állítólag spyware is , habár kételkedve fogadtam a hírt , de elképzelhető hogy mikor keres akkor elküldi a fontos info morzáskat is amit addig gyűjtött rólad .. -
Csatti #12 ez már rég kint van ms oldaláról is, úgy hívják msn toolbar :) -
Frenzy #11 En most olvastam mozilla what's new-kat es ugy latom 1.4-estol kezdve van popup blocker, ami 2003 junius 30-an jelent meg. -
Frenzy #10 Google toolbar .. meg hasznos is es blokkolja a popupokat :) -
#8 nem csak hülyék dolgoznak :) -
Cat #7 amig 97%os részesedése van addig nem érdeke
másrészt, szerintem a reklámcégek elég jól fizetnek neki azért, hogy NE javítsa a reklámblokkolást...
higyjétek el, msnél sem hülyék dolgoznak -
Yfel #6 Meg kell hagyni, hogy az Explorer igen el volt hanyagolva az utóbbi időben... úgy tűnik, hogy az MS kezdi észrevenni a versenytársakat a webböngésző piacon
Y -
Gabest #5 naja, a popupok blokkolása egyenlő a szabvány be nem tartásával, újabb rossz pont az explorernek :P -
#4 Ez nem lemaradas baratom... rosz oldalrol kozelited a dolgot. -
davos80 #2 Mozillaába=Mozillában -
davos80 #1 "explorerbe épített, a sokakat zavaró felugró reklámablakok blokkolására hivatott alkalmazás..."
Ilyen a Mozillaában alapból van, már jó pár éve...Kicsit le vannak maradva.