27
....
-
öregember #27 elte belső udvar :) -
http://www.car-tarsak.blogspot.com/ -
#25 A Hahu-n a legjobb, de ez a típus (hiába van kevés itthon)nem igazán került a veteránosok látókörébe, eleve a veterán korú japán autókat is érinti ez a dolog (persze vannak kivételek, sikeres japcsi veterán típusok, de egy 323 sosem lesz az)
...nameg, manapság bármi olyat eladni ami egy pénztemető hobbi
-
Modulo #24 Sziasztok Régi autókat kedvelők
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
Benzingőzös szenvedéllyel üdv,
Roli -
Csopak #23 Üdvözletem a kedves fórumozóknak!
Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel.:
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idő hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, főleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.
Várom a válaszotokat!
Köszönettel: Csopak
-
Wolfsnack #22 -
czapi #21 Keresek osztott abakos bogarat, kasztnit vagy alkatrészeket bármilyen állapotban. Esetleg BMW 700 LS-t cserélném érte. -
#20 1969 Chevrolet Camaro, egy igazi autó
-
#19 ha lenne lehetőségem most per pill autóimportra akkor őt honosítanám -
Chaos Mad #18 Hazárd megye lordjai! :)
jo kis Dodge Charger, az a kira gép :) -
#17 ez? http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=626652 -
#16 Nem találom, lehet, hogy eladták -
#15 Nem tudom, szerintem az '58-as Caddilac fejlesztéséről lemondhatsz.
Bár én nem ismerem az anyagi helyzetedet, lehet, hogy jó hobby lesz neked :)
A www.hasznaltauto.hu-n 8 milláért jó állapotú, páncélozott, full extrás cadillacet lehet venni. Nem tudom milyen régi. Mindjárt megnézem. -
Cvd #14 Egész pontosan '83 óta van film is.:) 2-3 évente el lehet kapni TV-ben is. -
#13 film? az nem egy könyv? vagy már van belőle film is? mondjátok, hogy igen! -
#12 '58 Plymouth Fury -
Zozo76 #11 A Christine cimu filmben milyen kocsi van? Kepeket akarok lehozni rola a net-rol. -
#10 lehet hogy párszázezer dollár, és kapásból van benne még étterem is :) -
#9 jah csak abból a pár százból kapsz egy széjjel rohadt, agyon gányolt négykerekűt amire aztán a gatyád is ráköltheted. -
#8 Felejtsd el ezt a pár százezret. 58-as jó állapotú Caddy-t nem kapsz 1-2 milka alatt. De szerintem még 5 milka alatt is csak "roncsokat" kapsz -
#7 na, azt ha ez így télleg müxi, akkor sokkal királyabb egy ilyen kocsival menni suliba, mint egy OPEL Astraval. -
#6 nincs, de elméletileg pár százért lehet kapni. mondjuk ezt nem hiszem, de ezt olvastam. -
#5 mé' van egy 58as Caddyd? -
#4 Lehet persze, csak akkor löttek a veterán vizsgának. -
#3 Kérdésem az, hogy ilyen régi kocsikba lehet-e modern technikát szerelni? Pl. egy 58-as Cadillacbe ABS-t, ESR-t, meg hasonlókat. -
#2 Robogók... van
Choppers... van
AUTÓ... van
Gyorsasági motorok... MÉG nincs :D -
#1 Jó milyen topik nincs még? :D