Éljen a Trabi!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

blackmetal
lol

\"For those about to rock-we salute you!\"

HuAn82
HHUUUÁÁÁÁ!!! Rohamtrabi!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
éljen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hen-tes
szépek
eladod ? :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kácco kázolo pácsó

blackmetal
???

Kamu!
Persze motordiagnosztikán nem tûnt fel hogy csak 3 henger megy, mi?

kácco kázolo pácsó

blackmetal
:DDDD

Glpetyus
:DDDDDDDD

Punker
soha nem értettem az ilyen fanatistákat....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakSfromhome
Hülyére röhögtem magam :D

Bazz, 3 hengerrel mit tudot!!! :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
TV2-t nézzétek :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

kácco kázolo pácsó

Loál János
Csalinak?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

HuAn82
Á végre egy jó hír. Akkor veszek egyet a faternak pecázni. Thx...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

blackmetal
2008-ig lehet katalizátor nélül nyomulni vele

Galy
pontosíts
Mike at home
nem pontos

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Most olvastam, hogy a környezetvédelmi minisztérium megkegyelmezett a nagy trabi-fanoknak, és 2005 helyett 2008-ig lehet még forgalmit kapni rá:)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

hen-tes
inkább guruljon..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

blackmetal
sztem nem
egy katalizátorral, meg néhány extra cuccal egész tûrhetõ

Mike at home
szerintem a trabant eleg vacak
mondjuk en kedvelem
de akkor sem tul jo auto
nagyon magasan ulsz benne, az ajton madzag, raz

suxx

akkor mar inkabb Buzuki

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

blackmetal
mivammá?

blackmetal
büd9sú

PResident Evil
Manta !

[Walaki]D`Lair
LOÁL!!!! Te itt? :D:DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Úristen, még a végén leleplezel, tiszta para!

kácco kázolo pácsó

Punker
valahol azt mondták 2005 helyett 2007-ig maradhatnak...

blackmetal
tudsz vezetni?

blackmetal
anyád!

ReTeK
meg kéne gyújtani mindet

HuAn82

Punker
már nem sokáig

I.C.ram
Ki volt az?
I.C.ram
LOLOLOLOLOLOL :D
HuAn82
Hmm... volt itt az SG-n egy srác akinek ugyan ilyen autója volt. Már bannolták "szegényt".

megpörgetem
(mpeg2 codec kell hozzá)

kácco kázolo pácsó

ez megérdemli, zsal :P

kácco kázolo pácsó

I.C.ram
Muszáj minden kereken guruló jármûrõl külön topicot nyitni???
Taranov
Nem csak az EU.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

The Garrett
FEcske 4eva!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Match
az eu ellene van :))

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

blackmetal
éljen a Trabi!!