Széchenyi Fürdő PANASZ

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erõszak erõszakot szül, de megértem h dühítõ az ilyesmi, de ha megtorlod, akkor újra meg fog történni, mert vonzod vele

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

hogyan lehet a fogyasztóvédelemnél dolgozni? milyen papír kell hozzá? esküszöm elmegyek, aztán jól seggberúgom ezt a sok elfajzott szolgáltatót!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Voltan
Besz*rás. Azt mondod, hogy ez többször is elõfordult? Nem mondom...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mike
ahol nem szolgálnak ki normálisan, nem kell többé odamenni

ha a fürdõigazgató elküld a picsába
akkor lehet menni a fürdõk felügyeleti szervéhez
illetve a tulajdonos önkormányzathoz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
1,5e ért szétkúrni a gumiját, összetõrni az autóját bosszúból, ezért már felfüggesztettet is kaphatsz, koma

Mike
Iagzgatónál panaszt tenni
Témával a fogyasztóvédõket felkeresni
Azonnal

Mike
simán büncselekmény

fm
sajna ez benne van a pakliban..ha kaját rendelsz még rosszabb is történhet...

a megoldás talán,hogy oda kell figyelni és rögtön,amint a nem az elvárt módon bánnak a vendéggel szólni és kiverni a balhét. ha hangosan el kezdessz vele ott kiabálni sok ember elõtt,talán megjegyez téged és legközelebb nem szórakozik.

vagy beleköp a kajádba, illetve oda se megy kiszolgálni téged

HuAn82
Ez abban az esetben mûködik ha ismered az embert (pl:látásból), ill. az autóját. Ha csak tippelsz akkor valakivel ("ártatlan") csúnyán kib@**hatsz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fm
persze azzal egyetértek,hogy iszonyatos a kiszolgálás mindenütt,nagyon ritka a kedves eladó/vendéglátó és ez engem is nagyon elszomorít. én is dolgoztam vendéglátóiparban 1 évet, és mindig kedves próbáltam lenni. ha odajött egy paraszt vevõ,akkor tojtam rá,kiszolgáltam és továbbléptem. de azért az ilyesmi is fel tud húzni..

fm
ez sztetek megoldás? ... nem az. nincs vele semmi sem megoldva, erkölcsösnek meg tényleg nem mondható. persze "jobb" érzésed lesz tõle,ha megbosszulod,vagy mégse. sztem ugyanolyan bunkó dolog szétszedni a kocsiját vkinek ilyesmiért.

a megoldás talán,hogy oda kell figyelni és rögtön,amint a nem az elvárt módon bánnak a vendéggel szólni és kiverni a balhét. ha hangosan el kezdessz vele ott kiabálni sok ember elõtt,talán megjegyez téged és legközelebb nem szórakozik.

sok helyen a panaszkönyv is jó ötletnek tûnik,ritka esetben meg is torolják a felettesek az ilyesmit..

Igen, néha én is ezt csinálnám legszívesebben...
Vmikor tényleg csak ez az egyetlen megoldás van

War. War never changes.

Glpetyus
"Lehet hogy ez nem túl erkölcsös megoldás"

Nem lehet hanem biztos

Narancs
Lehet, hogy ez most primitíven fog hangzani, de egyetlen megoldás a bosszú!
Barátaimmal már soxor kaptunk iszonyúan pocsék, felháborító kiszolgálást, volt úgy hogy átvertek és nekik állt feljebb!
Ilyenkor csak megbosszulni lehet a sérelmet!
Pl miután elõször kiszolgálni sem akartak egy étteremben, majd megjegyzéseket tettek mert reklamáltam.
Ezek után nem volt kérdéses a fizetés nélküli távozás...
Egyszer pedig a csapos átvert 1,5 kilóval, amire sajnos csak fizetés után jöttünk rá...reklamáció után persze elküldött a picsába, de rosszul tette...a kocsiját barmoltuk szét, gumik kiszúrva, szélvédõ beverve, bosszú végrehajtva!!!!
Lehet hogy ez nem túl erkölcsös megoldás, de legalább tudod hogy nem vitték el szárazon...ez jó érzés...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

The Garrett
jóvanna néha É.N. se vagyok tökéletes 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

LOL
The Garrett
avgy mi Széchenyi fürdõ bocsi 😄 tudtam valami Sz betûs 😄

The Garrett
Igen ez olyan dolog amin nem fogunk tudni soha változtatni, és nem csak a szemere fürdõre érvényes. Hanem az élet minden területére, ahol valami személyzet van.
Tisztelet a kivételnek.

The Garrett
jah nyáron 😛 de tavas õsz tél? 😛
Amugy tapolca is kb 6 éve volt jó, azóta 1 gerendát nem újítottak fel és rohad az egész. Egyetlen pozitívuma hogy ennek köszönhetõen csak felhajtod a dráutkerítést és már benn is vagy... de ez már 1 másik történet 😊 😄

Mr.Grent
Ezzel meg azért nem értek eggyet mert ott a mani a lényeg, tehát bemennék, patária kiverve, elmegyek mosoly és ugyanez folyik tovább.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
De nektek ottvan tapolca 😄

FREAK
durva

menj be az asszonnyal, és morcos hangnemben beszélgess el az alkalmazottakkal, nem árt pár fenyegetõen határozott vállveregetés

Riszpekk

The Garrett
na ja 😊 de nem ugy néz ki mint amit valaha is fel akarnának építeni 😛

Glpetyus
Mire az meglesz lehet megint renoválni😄

The Garrett
Nálatok legalább van fürdõ. Miskolcon 7 éve renoválják 😛
és még mindig nincs teteje.

Dzsini
irassa át magát a következõre - vagy akár most is, vissza a dokihoz, mondja meg neki, hogy nincs ott megelégedve a kiszolgálással stb, és hadd menjen másikba (ha utazásilag megoldható)

nekem engedte a doki, hogy magam válasszak - és ez esett a legjobban útba + mégicsak a Gellért 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mr.Grent
Oda én is jártam, de õt is utalták. De miért pont ide. Ez úgy fel tudja b..ni a csõrõm.

Mr.Grent
Köki. A törlést.

Dzsini
én, mint beutalt beteg a Gellértben a legkevesebbet fizettem a látogatók közül, mégis normálisan és egyenlõen kezeltek a többi - akár külföldivel ... a kaukázusi fehéreken nem látszik, hogy magyarok-e vagy külföldiek 1 szál kendõben :o)))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Glpetyus
Persze a külföldieknek seggnyalnak a borravalóért,a többit meg leszarják.Legyen lé akkó'jó fej vagyok.K.anyjukat.
Én is egy portán dolgozom,de ilyen mentalitással asszem már elmehettem volna a halál faszára...

Dzsini
hejjj, ez szomorú 😞 amúgy elsõdlegesen a fogyasztóvédelem az ilyesmiben az elsõdleges hatóság, õk ki tudják vizsgálni a dolgot, stb stb...

én a Gellértbe jártam (és fogok is járni), ott semmilyen panaszom nem volt - rendes, odafigyelõ személyzet, szépen mindent megmutattak, stb... szomorú, hogy a Szecska ilyen, az a leginkább külföldiek által is látogatott...

Galy
amúgy meg lehet reklamálni, csak nemtom mennyi értelme van.
Glpetyus
Ez undoritó...

Galy
szoktam ide járni, legutóbb egy német turistacsoprt szeretett volna bemenni, de az istenért se sikerült az öreg pénztárosnéniknek elmagyarázni, hogy mi mennyibe kerül, merre kell menni stb.

mi a faszért dolgoztatnak egy ilyen helyen olyan embereket, akik még a saját anyanyelvüket sem tudják használni, nemhogy egy idegen nyelvet..

Mr.Grent
Bevallom azért írom eme sorokat ide. Mert felbosszan amit a feleségemmel tesznek minden alkalommal.

Sajnos erre a helyre kell járnia, mivel a válla nem akar rendeltetés szerûen müködni 😄.

Odament elõször és ezzel nyitott a pénztáros, idézem " na megint egy béna".
Nemtudta mire vélni, a dolgot, gondolta a kedvesem eltévedt a nyelve. Elösszõr volt ott gõze sem volt rólla hol mit kellene kérni, mondani.

Aztmondta neki a pénztáros "Arra". Odabent a teremõrök BUNKÓN viselkednek vele. 5.30 - kor ért oda. Õ 5 óráig dolgozik. A fürdõ 7ig vagy fél 8 ig van nyitva. 6 kor elzavarták hogy õk már nemdolgoznak, mármint a masszõrök. Kabint nemkap. Öltözzön egy fülkében amin vászon van elõtte. Ezt a vászont minden 1 percben , egy visszataszító pofa felrántja.
Mivel a fürdõ kint van hát kiment. Egy német hölgy hívta jöjjön úszni. Sehol egy úszómester. A spirál fürdõbõl egyedül nembírt kijönni. Úgy segítette ki egy vendég.
Öltözködéskor a vendégek siettek a védelmére az alkalmazottak ellen mert pofátlan módon sértegették.

Undorító hogy így el vannak kapatva ezek a dolgozók.
Ott ült várakozott egy masszázsra mikor sorra került volna a vendégek mondták hogy õ jön. Nemszolgálták ki mert nem volt sorszáma. De ott ült fél órát, és várt a személyzetis látta ottment el mindig mellette. Nemszólt semmit.
Aki nemtudja a gyors járást azon nemsegítenek?
Ha valamit kérdez akkor csak annyit mondanak ami a legszükségesebb. Semmi kedvesség. Boravalót várnak érte?
Ennyire egy pénzfüggõ alkalmazottakat.

Hová lehet ilyen sérelmekkel fordulni?

Mivel a fürdõk árai eléggé magasan vannak. Egy ilyen bérlet elég vaskos kb 140 ropi körül forog. Nem kis pénz.
A jegykezelõ pecsételi hogy masszázson vettél részt, de a maszirozó személyzet elküld mert nem akar dolgozni akkor a jegyed buktad. Nincs reklamáció. Mert nincs kassza.

Ha külföldre megyünk, vagy akárki, mindig a vendég a fontosabb. Hisz abból élünk, a véleménye a lényeg.
Ez nálunk nem annyira fontos, itt csak a pénz és a lustaság dívik.

Elszomorító és dühítõ!!!

Oldal 1 / 2Következő →