Egy 300 MHz-es új chip, mely legyőzi 2 GHz-es riválisait?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha elég dinamikus és elég gyorsan "adaptálódik" akkor még jó is sülhet ki belõle!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Asszem ezen fogom jatszani a Duke Nukem Forever-t 😊)
Nem nagyon értem miért kell 300-on járatni egy mai gyártású processzort. Ha normális órajelen menne, nem hagyná le mégjobban a "hagyományos" elven mûködõt? Nekem azért kicsit kilóg a lóláb.
Jo kerdes... eloszor nezzuk meg, hogy mi lesz belole (a heten bejelentettek egy olyan Projectet is ami Win programokat tud majd problema nelkul Linuxon futtatni valoszinuleg -tuti?- megsem lesz belole semmi)... en az ilyenekkel kapcsolatban a "hiszem ha latom" hozzaallast reszesitem elonyben.
Y
Y
"Az elsõ körben leginkább videofeldolgozási, hálózati, telekommunikációs, egészségügyi és biztonsági eszközökbe szánt processzor..."
Ha te ilyen eszkozokon hasznalsz Photoshop-ot, nekem is mondd meg hogy hol lehet ra licenszt venni :o)
Y
Ha te ilyen eszkozokon hasznalsz Photoshop-ot, nekem is mondd meg hogy hol lehet ra licenszt venni :o)
Y
Nem ertek ugyan hozza, de hogy is fogja egy orajel alatt lefuttatni azt logikat amit beleprogramoznak? Vagy CISC-et lehet epiteni belole futas kozben?
És kit érdekel konkrétan az órajel? Ha ugyanannyit fogyaszt illetve ugyanannyi hõt termel mint a 2Ghz-s akkor nem mindegy mijen számot adnak meg? És ha így van (azonos fogyasztás) akkor stabilabbnak tûnik a sima.
a "csillogo" jatekok kerik leginkabb az izmos hw-t no meg a film tomorites
Az Intel vagy az AMD teszi ra a patajat?