Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Thou art a very pleasant little rabbit.
Szóval kicsit furcsa, hogy ts-en simán meglépték a level 1000-et és nem volt semmi bug...
láttam Ramot, láttam a spellcastereket, és láttam magam :D
az a baj, hogy a lovag tudott sárkányt gyakni, meg dl-t, esetleg még frost dragont, a hero és bk pedig ritka volt
bármilyen másik lény bohózatba illõ volt :-p
az valami leírhatatlan szenvedés volt, amikor pl. egyedül kellett formorgar minesban gyakni, paralizálva megölni a láthatatlan, menekülõ és elém lényeket szummonáló kék cultokat, a paralizáló crystal spidert és közben a menekülõ nightmaret, ami persze mind nagyon durván sebzett...annyira idegesítõ volt, hogy kidolgoztam egy stratégiát ennek a helyzetnek a kiküszöbölésére: lementem egy olyan járatba, ahol nem mászkáltak sokan, elluroltam a fészkes fenébe minden idegesítõ lényt, némelyiket le kellett gyakni pirosba, hogy nyugton maradjon, míg másokat nem, majd megpróbáltam "elfutni" és otthagyni õket, de úgy, hogy közben egyfolytában jöttek utánam, és nyomták rám a legkeményebb paralizálást, ezért második-harmadik kísérletre szokott csak összejönni, onnantól kezdve viszont nyugi volt :-p csak az volt a gáz, hogy amikor nem tudtam meglógni elõlük, akkor közben mindig respelt rám még vmi legyakott lény is, így majd felrobbantam, annyira idegesítõ mutatvány volt, hogy akkor megint legyakni a respelt lényt, paralizálva, körbeállva, blokkolva elszenvedni megint az alagút végére, ott bevárni minden lényt, aztán megint megpróbálni "elfutni" :-p
normális expet és profitot egyszerre nem lehetett a lovagon csinálni, mert csak utána kezdtek el botter paradicsomokat rakni a játékba :-p
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem mindegy hogy egyedul vagy valakivel mesz foleg knight-al nem jo :P Na jo volt hogy knight+druid paros elment huntolni es kaptunk 300-400k lootot :P de ez nagyon ritka volt viszont a druid egyedul nagyon nagy profitokat tud csinalni. Pl Poi-n csinaltam 150k profitot es Svargrondon a banyaba ott 200k profitot is csinaltam.
A huntnal a lenyeg az hogy sokat maradjal es sok szornyet oljel meg vagyis minel gyorsabban meghaljon a szorny :)
hmm, mi minimum 4 órákat huntoltunk, mert ugye én is cipeltem az utánpótlást Hokuszpoknak, és mivel nem esett semmi komoly, ezért mindig meg akartuk várni, hogy essen valami, és amikor már minden muníció elfogyott, akkor szoktunk feljönni :-p
de elõttünk tényleg 9 ss + 5 blue robe + két golden armor lootokat kaptak szólóban a palák enchanted spearrel :-p (különösen Jedi Master Hun kapott mindig jót, hogy a fene vitte volna el... :-p)
Mindig is igy csinaltam en hogy minimum 2 ora hunt egyedul es be is valt 2 honap alatt ossze szedtem 1kk-t
mondjuk tény, hogy a spellcaster olcsón gyógyul, továbbá lev 224-es szinttel és jó magic levellel biztos megéri, mert lev 120-tól rengeteg mage és paladin gyakott ott szólóban akkoriban :-p
bár mintha olyat is írtatok volna, hogy a warlock elveszi a melee skilleket valami új spellel, úgyhogy nekem legalább szép emlék marad, hogy olyanokat is kardoztam/exploztam :-p
Elmesz veszel egy rakat sd-t es stoneshower runat utana veszel par strong mana potit :) ezutan ha megvan minden lemesz Demonara es huntolsz szepen warlockokat :)
Ez azt jelenti hogy freesen orankent kapsz 400k xp-t es kb 100-200k lootot ezt huntonkent es olyan 120k-ra kell vasarolni ahoz hogy tudjal legalabb 2 orat ott maradni :)
En sokat voltam ott volt hogy kaptam 90k lootot utana vissza mentem es kaptam 250k lootot :) es nagyon jon a lvl freesen magenek.
viszont kíváncsivá tettél: hogy kell összeszedni 10 millát?
Morgenrode
Inhabitant of Magera
Vocation: Master Sorcerer
Level: 510
Commander of the Black Rose
Egyéb újdonságok is vannak freeseknek:
-Tudsz lovat bérelni thaisban, vagy venore-ban. 1 napra 500 gp.
-A thaisi és a venori lovardák között lehet utazni 150 gp-ért.
-Csomó új world quest, amikbe freesek is részt vehetnek.
-Új raidek
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

oh noes
wat do
Kell segítség tok venni prémet, és csak bekell engem tenni vice-ba! :D
Sajnos én most ha akarnék se tudnék prémit venni... :/
The guild was founded on Secura on Oct 14 2004.
It is currently active, but has too few vice leaders.
It will be disbanded on Nov 22 2011 if there are still less than four vice leaders then.
4 nap
[/spam]™
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D