Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés, majd nézek logot, de most nagyon szakadozik a netem, csak rúnát gyártani merek.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

ha egyszer löknél nekem egy logot, hogy mennyit sebzett, és mennyit gyógyítottál, akkor megköszönném (csak a "szakmai" kíváncsiság... :-p)

Thou art a very pleasant little rabbit.

Most már azok is elég könnyen mennek, és nem fájdul meg az ujjam a sok gyógyítgatástól, mert már az is egész szép nagyokat gyógyít.

és a destroyerek?

nem ot-n volt a gyerek hanem ts-en es ott volt egy bug h sok xp-t lehetett szerezni egy leny megolesevel es ugyan akkor volt a hp-s dolog is hogy valaki szintet lepett es 0 elete volt nem lehetett tolteni/megolni semit sem lehetett csinalni egyszoval halhatatlan volt :P

Mostanra formorgar egész pofás kis hely lett, nem gond legyakni a lost soult sem, ha postázni akarom a lootot :)

mondjuk a szint növekedésével nyilván javult ez az exp+profit dolog, de én kiakadtam Ramon, hogy egyfolytában megtérül neki minden hunt szólóban, nekem meg túl drága a gyógyítás, a team hunt pedig sose térült meg :P

rroolli
Nem ot szerveren volt? Mert amikor a "valóságban" valaki elõször összegyûjtött 1milliárd xp-t, akkor jött egy csomó bug, meg le kellett állítani a szervereket patch miatt. Pedig az 1milliárd xp level 400 alatt van. Aztán mikor a level 500-at lépték meg elõször, akkor is volt bug, az 501. szinthez indokolatlanul sok xp kellett volna, meg még volt valami bug a hp-val is, ha jól emlékszem...
Szóval kicsit furcsa, hogy ts-en simán meglépték a level 1000-et és nem volt semmi bug...

én tudom, hogy ez így ment :-p

láttam Ramot, láttam a spellcastereket, és láttam magam :D

az a baj, hogy a lovag tudott sárkányt gyakni, meg dl-t, esetleg még frost dragont, a hero és bk pedig ritka volt

bármilyen másik lény bohózatba illõ volt :-p

az valami leírhatatlan szenvedés volt, amikor pl. egyedül kellett formorgar minesban gyakni, paralizálva megölni a láthatatlan, menekülõ és elém lényeket szummonáló kék cultokat, a paralizáló crystal spidert és közben a menekülõ nightmaret, ami persze mind nagyon durván sebzett...annyira idegesítõ volt, hogy kidolgoztam egy stratégiát ennek a helyzetnek a kiküszöbölésére: lementem egy olyan járatba, ahol nem mászkáltak sokan, elluroltam a fészkes fenébe minden idegesítõ lényt, némelyiket le kellett gyakni pirosba, hogy nyugton maradjon, míg másokat nem, majd megpróbáltam "elfutni" és otthagyni õket, de úgy, hogy közben egyfolytában jöttek utánam, és nyomták rám a legkeményebb paralizálást, ezért második-harmadik kísérletre szokott csak összejönni, onnantól kezdve viszont nyugi volt :-p csak az volt a gáz, hogy amikor nem tudtam meglógni elõlük, akkor közben mindig respelt rám még vmi legyakott lény is, így majd felrobbantam, annyira idegesítõ mutatvány volt, hogy akkor megint legyakni a respelt lényt, paralizálva, körbeállva, blokkolva elszenvedni megint az alagút végére, ott bevárni minden lényt, aztán megint megpróbálni "elfutni" :-p

normális expet és profitot egyszerre nem lehetett a lovagon csinálni, mert csak utána kezdtek el botter paradicsomokat rakni a játékba :-p

megneztem a videot youtubon 1337-es volt a gyerek es ralepett a teleportra es nem tortent semmi :)

ah, akkor csak kamu-teleport :(

de az igazi csemege az lenne, ha tudnánk, hogy hova vitt a teleport :-p

igen bementek oda de en nem tudok rola h 1000 felett lett volna a gyerek ugy tudom hogy csak 999-et lehetett elerni es nem tudott belemenni a teleporta ami az ajto mogott volt

Shiwo
ha jól tudom, azon az ajtón teszt-szerveren bementek egy bug miatt, amikor is iszonyat gyorsan lehetett szintet lépni vagy vmi ilyesmi és pár óra alatt lvl 1000 felett járt az illetõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ja es elfelejtettem meg mondani hogy goroman a serpent dungeonba es banutan 1 ora alatt 800-1kk xp-t lehet ossze szedni es 150k lootot :)

sajnos olyan szornyet meg nem raktak be amit mage ne tudna megolni :P legalabbis en meg nem talaltam olyat amit nem tudtam volna megolni egyedul :P voltam mar poi-n is egyedul igaz sokszor bele is haltam mert volt rajtam mindig 2 hellfire fighter es legalabb 1 destroyer ami mana pajzs nelkul tuti halal de en akkor is anelkul mentem :P meg is volt az eredmenye 3 halal de meg utana is ugyan ugy mentem le :)
Nem mindegy hogy egyedul vagy valakivel mesz foleg knight-al nem jo :P Na jo volt hogy knight+druid paros elment huntolni es kaptunk 300-400k lootot :P de ez nagyon ritka volt viszont a druid egyedul nagyon nagy profitokat tud csinalni. Pl Poi-n csinaltam 150k profitot es Svargrondon a banyaba ott 200k profitot is csinaltam.
A huntnal a lenyeg az hogy sokat maradjal es sok szornyet oljel meg vagyis minel gyorsabban meghaljon a szorny :)

remélem a magicet is a felére csökkenti, és azóta raktak végre olyan hunt helyeket is a játékba, ahova pedig a többi kaszt nem tud menni gyakni :-p (priestess dungeon, super-priestess dungeon, hyper-super priestess dungeon, priestess-demon dungeon, serpent-priestess dungeon, stb.)

hmm, mi minimum 4 órákat huntoltunk, mert ugye én is cipeltem az utánpótlást Hokuszpoknak, és mivel nem esett semmi komoly, ezért mindig meg akartuk várni, hogy essen valami, és amikor már minden muníció elfogyott, akkor szoktunk feljönni :-p

de elõttünk tényleg 9 ss + 5 blue robe + két golden armor lootokat kaptak szólóban a palák enchanted spearrel :-p (különösen Jedi Master Hun kapott mindig jót, hogy a fene vitte volna el... :-p)

igen felere csokenti a skilljeidet a warlock. Viszont 140-es mage siman tud ott huntolni csak kicsit oda kell figyelni azon a szinten hogy nehogy 2 warlock jojon :P 180 felett mar no para a 2 warlock. Nekem nagyon bejott a warlock freesen igaz eleg szep magic levelem volt/van most is de ott nem az szamit hanem az hogy menyire tudsz jatszani :P Ja es kell egy kis szerencse is hogy kapjal lootot nekem sose volt baj a lootal mindig megkaptam amire vagytam :P a lenyeg az hogy ne 1 orat huntolj hanem minimum 2 orat mert igy sokkal nagyobb eselyed van lootra ha ott ulsz hosszabb ideig mint hogy tobszor lemesz keves idore.
Mindig is igy csinaltam en hogy minimum 2 ora hunt egyedul es be is valt 2 honap alatt ossze szedtem 1kk-t

én sokat jártam Demonába, szerettem is, pedig elég nagy pazarlás volt, és elõfordult, hogy egy darab golden armort vagy blue robe-ot nem kaptunk, pedig mindent elhasználtunk, ami nálunk volt :-p bár én csak lev 130-140 lovag + lev 110-120 mage kombóról tudok nyilatkozni, de nem igazán térült meg, különben mindig oda jártunk volna, mert az exp legalább nekem is jött, ami lovagos team huntnál ugye ki volt zárva akkoriban :-p

mondjuk tény, hogy a spellcaster olcsón gyógyul, továbbá lev 224-es szinttel és jó magic levellel biztos megéri, mert lev 120-tól rengeteg mage és paladin gyakott ott szólóban akkoriban :-p

bár mintha olyat is írtatok volna, hogy a warlock elveszi a melee skilleket valami új spellel, úgyhogy nekem legalább szép emlék marad, hogy olyanokat is kardoztam/exploztam :-p

elmondom neked a titkot :)
Elmesz veszel egy rakat sd-t es stoneshower runat utana veszel par strong mana potit :) ezutan ha megvan minden lemesz Demonara es huntolsz szepen warlockokat :)
Ez azt jelenti hogy freesen orankent kapsz 400k xp-t es kb 100-200k lootot ezt huntonkent es olyan 120k-ra kell vasarolni ahoz hogy tudjal legalabb 2 orat ott maradni :)
En sokat voltam ott volt hogy kaptam 90k lootot utana vissza mentem es kaptam 250k lootot :) es nagyon jon a lvl freesen magenek.

azt persze csak viccbõl mondtam, hogy elõbb lesz a fickó lev 999, mert egy prémi azért nem 10 milla :-p csak nehéz freesként mage karival

hát lehet, de utolsó emlékeim szerint a mage alig tud pár értelmes spellt használni freesként, nagyon lassan nõ a manája, ezért rúnát gyártani se tud huntra, a frees területek pedig általában rosszabbak

viszont kíváncsivá tettél: hogy kell összeszedni 10 millát?

ezt en megcafolnam :P elobb szednek ossze freesen 10 millat ossze mint hogy o 999-es lenne (mivel abba hagytam a tibiat ezert nem tudom bebizonyitani) :)

azt hiszem, hogy ez a fickó elõbb fog bemenni Banután a lev 999 ajtón, mint hogy freesként összeszeded a pénzt egy prémire :-p

Morgenrode

Inhabitant of Magera
Vocation: Master Sorcerer
Level: 510

Commander of the Black Rose

amugy én még élvezem a játékot csak senkitõl nem tudok õprémiumot venni és lehet h freesen nem lessz ilyen izgi :) de kitudja....

Jocó nem tette le csak meló van és már 2 hete h kötik a nettemet, de még pár nap és free leszek s onnan már kb trén leszek, de leszek pm 5 után kb

rroolli
Most newhosting-nál van egy oldalam. 3500/évet fizetek tárhelyért + domainért. Biztos nem luxustárhely, de nekem nincs gondom vele, 3gb, korlátlan forgalom és joomla is jól megy rajta. Ha ezt a tárhelyet akarnátok használni, akkor át kell regisztrálni a domaint, ami náluk úgy megy, hogy fizetsz minimum 1 évet(3500 ft) és a domain lejárati idõ újraindul 1 évrõl(nem adódik hozzá a másik regisztrátornál befizetett fizetett idõ).

CattiBrie
taft :)

[/spam]™

London, szitáló esõ, de a fórum még mindig tart...

[/shamanos hangnem]én megjósoltam...[shamanos hangnem]

Na ez elég lastminute lett <#worship>

rroolli
meg új lények is vannak... kaz alatt egy egész csatornahálózat van quaraszerû lényekkel(wiki), meg egy egész szigetet is találtam, olyan lényekkel, amik eddig nem voltak frees területen(wiki). Még nem voltam egyik helyen se :)

Egyéb újdonságok is vannak freeseknek:
-Tudsz lovat bérelni thaisban, vagy venore-ban. 1 napra 500 gp.
-A thaisi és a venori lovardák között lehet utazni 150 gp-ért.
-Csomó új world quest, amikbe freesek is részt vehetnek.
-Új raidek

rroolli
Nekem már régen lejárt...

Czdano
Pár új frees terület? :O

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Heux mehet Truthful Guardiannak!

&#63743;

CattiBrie
Úúú, ha az a 30 user csak 30 forintot fizetne havonta...

[/spam]&#8482;

maerlyn
azokat eleve nem szamolja :)

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
És ebbõl mennyi az,a mi nem bot? :)

[/spam]&#8482;

maerlyn

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Firilio

khm..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Akkor Te! :))

prém: Gyud, Arcor, Joco, Tyg

[/spam]&#8482;

Hellop, mizez a PG FEEELOSZLIK?!?!?! :D oh mi gosh

oh noes

wat do

Kell segítség tok venni prémet, és csak bekell engem tenni vice-ba! :D
rroolli
Ki lett frees aki eddig nem volt?
Sajnos én most ha akarnék se tudnék prémit venni... :/

Sajnos ream ne szamitsatok hogy fogok premit venni sot meg arra se hogy fogok jatszani egyaltalan valahogy elment a kedvem a tibiatol

CattiBrie
Pannon Guardians

The guild was founded on Secura on Oct 14 2004.
It is currently active, but has too few vice leaders.
It will be disbanded on Nov 22 2011 if there are still less than four vice leaders then.

4 nap

[/spam]&#8482;

CattiBrie
este 7 óra.. online tagz 0

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Tele, használja még valaki a tibia.hu-t?

[/spam]&#8482;

rroolli
Úgy látom Jocó is letette a lantot :(

benéztem s sehol senki...

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

rroolli
lehet hogy nem lesz nagy tolongás guildchaten, viszont találsz pár új frees területet :)