Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
17:00, 18:00, 19:00, 20:00 kezdéssel lenne.
Nos én úgy gondoltam, hogy mivel csak hunok leszünk 1k-t kell fizetni, de mindenki lüvi az enemiket, nem lesz háttérbehúzódás, runa spórolás. Aki nem teszi bele magát, annak nem szólunk az ilyen kaliberû kveszteknél legközelebb, mehet egyedül. Knightek is lövik az enemiket stb. Szerintem Tajnak össze tudunk dobni mondjuk 2-3 bp uht mivel õ fog blokkol fõleg. (És neki már megvan a kveszt.) És csóró mint a templom egere😛 Nem mondta, hogy kéne neki uh, de gondolom az a 1 k senkit nem fog földhözváhni.
Aki szeretne jönni az küldjön thaisba 1kt Firilionak , én meg megveszem a rúnát.
Útközbe ha esik loot az Tajé, kivéve ha valami überare cucc (100k feletti értékben) azt majd megbeszéljük hogyan osszuk szét. (Nem tudom mi eshet)
Ez így megfelelõ?
Kinek melyik nap lenne jó? Mondjuk köv héten?
Aki küld pénzt az irja már rá a labelre melyik napok lennének jók nekik és hány órától. vagy küldjön a parcelba levelet vagy mittom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tibia.com-on:
Texas Tibian Convention 2007
Place: Belton Lakeview Park
Date: June 22 - 24
[email protected]
infernadragons.com/texastibiaconvention/index.html
Costs: $75
Registration: Read the web page all the way through, sign the guest book, and pay at least 2 weeks in advance.
1º National TibiaBR Meeting - Brazil
Place: Florianópolis (Santa Catarina state, Brazil)
Date: 06/09/2007 to 09/09/2007
[email protected]
http://www.tibiabr.com/convencao/indexe.html
Costs: From R$ 193 (about $96,50) to R$ 236 (about $110)
Registration: ---
noobraid -.-
[/spam]™
10 bp manafluid fog kelleni kb. a quest megtisztításához Hokinak az odautat is beleszámolva.
Én a blokkolást vállalom az esetlegesen út közben esõ addon itemekért.
Aki biztosan jön: Kes Lumaka, Hokuszpok
Akit érint még: lev 80 emberek - Son-Ice, Zak, Catti(?)
Loot: golden armor, demon shield, guardian halberd, plat ammy és vmi kisebb lootok
A 10 bp manafluid annyi felé oszlik, ahány ember jön.
Thou art a very pleasant little rabbit.
ugyanez dragon respekben is 😛
pl. Doa biztos emlékszik, hogy milyen az, ha sok dragont behúz az ember deep fibulán 😄
Thou art a very pleasant little rabbit.
LVL 75-ös korlát.
Idõpont: Egyenlõre 1 embert kérdeztem meg, neki kedttõl bármikor jó lenne. Ergo köv hét kedjétõl gondolkodjon kinek mikor lenne jó. Csatin megbeszéljük, vagy ide beirjátok.
Akik eddig jönnének: Taj, Taj Ismije hilelni (75ös druid, elvileg rutinos, jól játszik, és normális.) Ram, Krog, Catti, Hóki, Husi, Feketeanemona is elvileg ha eléri a lvl 75öt. Firi.
Még lehet jelentkezni.
Knighteknek: uh,explo legyen.
Többieknek sd, meg amit akarnak még😛
Egyenenlõre ennyi.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
2. az árak tuti lejebb mennek, mert a nájtoknak és paláknak totál nem lesz szüksége támadó rúnára..vagy csak minimálisra..
\'Eccer élünk....
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Seromontis has reached level 300! In doing so, he claims two titles: first knight to reach that level as well as the first PvP player to 300.
ehhez képes a csóka már 302-es..
azt nem tom, hogy kézbe kell-e venni, de sztem annyi hátránya már had maradjon a palának a spellcasterekkel szemben..
Mi történik a lándzsával ?
- Ha nem törik el, akkor visszatér a kezedbe
A lovagok ezentúl távolsági harcosok ?
- Nem, pusztán képessek lesznek végezni a menekülõ lényekkel azáltal, hogy "utána hajítják" a fegyverüket.
A sorcok most gyengébbek lesznek mint a lovagok és a palák?
- Nem, továbbra is több sebzést tudnak majd leosztani, csak ezentúl nem 10szer akkorát, csak 2-3szor nagyobbat.
Mi van a halálbüntetéssel ?
- Marad amilyen volt, és nem is valószinüsítik, hogy ezen változtatnának..
Mit tudnak kezdeni a lovagok a szellemekkel ?
- Hát bizony kénytelenek lesznek a csökkentett sebzésû rúnákat használni...
Ami a tibiahumor.net-en van, az igaz ?
- Természetesen nem, amint a neve is mutatja, ott humorizálnak.
(mekkora gyökér lehet, aki feltette ezt a kérdést..)
Mi van az 1kezes/2ketes blokkolással ?
- Ez megint egy olyan dolog, melyrõl tudnak, de csak egy másik updateben fognak tenni vele valamit. (magyarán aki elég high level lesz az Avengerhez, az még 1enlõre nem fog szívni vele...majd idõvel 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
[/spam]™
- Burst arrow közel a GFB-nek fog megfelelni
- Ethereal spear a HMM-nek
- Vmi p-bolt lesz hozzáférhetõ még, ami kábé az sd-nek fog megfelelni.
Ezeket vajon mingi kézbe kell majd venni a támadáshoz, mert akkor igen érdekes lesz...
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Sokáig azt hittem, hogy ez ma is így van.
[/spam]™
Ollé, gondolom nem tûz alapú lesz 😊
[/spam]™
Nájtok! Szoktatok hmm-et lõni menekülõ lényre?
[/spam]™
Az összes támadórúna magic alapu lesz, ergo nem nagyon fognak tudni efektíven rúnát használni. Ezért kapnak a nájtok spéci támadásokat és a palák új varit meg lövedékéket.
Lovag:
- Whirlwind throw: (úgy láccik ezt annó félreértelmeztem az elsõ fordításkor..) HMM helyett van, abba segít, hogy a kevés hp-s menekülõ lényt agyondobd a fegyvereddel (ami visszajön mint egy buzogány..) Ez nem fog túl sokat sebezni, de azért többet mint a HMM, ami most sem túl erõs, és még gyengébb lesz.
- Groundshaker a GFB helyett, területre sebez.
- Az exori ezentúl egy mini-exoriként fog müxeni
- Az exori gran közel olyan lesz, mint a régi exori, csak kevesebb manába kerül, ergó magasabb szinten többet is eltucc nyomni.
Pala:
- Burst arrow közel a GFB-nek fog megfelelni
- Ethereal spear a HMM-nek
- Vmi p-bolt lesz hozzáférhetõ még, ami kábé az sd-nek fog megfelelni.
[/spam]™
De annyiban ok, hogy a szpellkaszter, ahogy nõtt új rod.. igaz nyomi druidám bármilyen szinten GSezésre a 13as rodot tudja csak haszálni.
[/spam]™
Pontos infókkal nem tud szolgálni a customer supportos csóka, aki ezeket írta fórumon, de azt mondja, hogy lvl 50-60ig nem sok különbséget fognak észrevenni a spellcasterek , viszont fölötte lasabban fog nõni a sebzésük (merthát akkor nõ, ha magicre gyúrnak a szint helyett...).
A szinttõl függõen az alacsony sebzés és a puffanásos sebzés egyre kevesebb lesz a gyengébb lényeken. Tehát nem igazán fog olyan elõfordulni, hogy egy patkány több ütés legyen magas szinten, és közel lehetetlen, hogy meg sem sebzed.