Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
gondolom Warlock is a saját jelenlegi paramétereivel (szint, skillek...)

[/spam]™

Shiwo
+ küldi kell, hogy bemehess + Warlock of Chaos is meghót az arénában..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sztem sokkal könnyebb, ha pl. deep fibula elején nyomod le a dl-t szólóban, aztán elõrezavarod Firit, hogy akkor most vigyen ki 😛
nem tûnt olyan nagynak az aréna egyik terme sem

Thou art a very pleasant little rabbit.

Shiwo
jópofa 😊

mondjuk érdekes a komment, mert rányomtam a "Ilyeneket is kell ölni, hogy..." linkre és bejött Lara Croft..

CattiBrie
De ezek a lények is olyanok, hogy ha egyedül jön, ideális terepen, akkor tuti sima csiga.... de ha tömegben, meg kis helyen, meg hozza a barátait....

Amúgy mekkora az az aréna?
Kipróbálnám magan egy nagy nagy terepen egyedül, homogén talajon egy DL ellen..

[/spam]™

CattiBrie
Cuki! 😊
Nõbe milyne lehet... bár nem tudom, de lehet, hogy ugyanolyan. 😄

[/spam]™

Cipsoft keményít 😛
Ilyeneket is kell ölni, hogy...
ilyened lehessen:
klikk

CattiBrie
mármint adatokból.. gyakorlatban mintha több lenne

[/spam]™

CattiBrie
én is 4 percet számoltam 😊

[/spam]™

CattiBrie
monnyuk én kisakkozni azaz kiszámolni gondoltam 😄

tudjátok olyan mint hogy hány különbözõ kinézet van 😄

[/spam]™

Bex<#buck>
Ma igazán érdemes volt benéznem ide ....<#taps>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

Nah ma megkéne lépni a szintet,remélem nemfog megint lagolni mint atom <#vigyor2>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

A lényeg:
1 perc kajaidõ = 5% jóllakottság.

Üres pocira 1 dragon ham 12 perc = 60% jóllakottság,
a következõt akkor eheted, ha lemegy 40%-ra a jóllakottságod,
vagyis 4 perc múlva, és akkor pont tele lesz a bendõ és 20 percig jön vissza a mana / hp.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Hehe😊 Bex

\"There is no worse death than the end of hope.\"

pls valaki privizze meg niondar nevû karit, hogy tajpan's net is totally fucked up,gets kicked all the time

<#rinya>

Bexter
Kedves naplom.
Ez az elsõ prémis napom amit ki is tudok teljesen használni. Az elsõ utam pár hajóút volt. Unalmas és költséges. Utána a többiek tanácsára nekiáltam a postman questnek. Hogy álna egy fa a segébe annak aki azt kitalálta. Sokadikra eljutottam a 6 részhez… Közben voltak percek amikor otthagytam és elmentem felfedezni. Elsõ utan liberty bay be ment. Ott találtam egy házat és benne eg ylukat. Nosza meg is néztem. Egy hülye witch jött psizakálni. Utána is futtoam, de jöttek valami cultok a szektás fejükkel. Pár uh és pár hulla. A sokadik kult már beijesztett engem, fõleg mivel maradt 300 hp-m mannám nem maradr és uh is elfogyot.
Feltöltés után a töbiek tanácsára port hope-ra mentem. Ott vackor segítségével jo kis hunt helyet találtam. Persze kis idõ után meguntam és mentem delfedezni. A majom városban sok kihalt álatott találtam. De fenn valami mozgot, megnéztem. Egy nyüzüge kis sámán. Majd lecaspom- gondoltam. De jöttek a testvérei, jo nagy kidobo gorillák és ezek elpáholtak. Szégyen a futás de jo ha van utani hur. Sebaj vissza gyakni. Gyakás meguntam elmentem délre valami kis dworkok vannak ott vagy mik. El is indultam feldezni. És mentem, és mentem és egyszercsak 2-3 cs meg vooodoo emberkék vettek körbe. Én félelmembem csirkévé váltam és a sárga vizelettõl a gatyámban alig birtam mozdulni. Igen túléltem. Sebaj tanultam a leckébõl elmegyek máshova. Viszatértem a cult barlangba ott henteltem. Semmi extra. Aztán amikor fogytán volt hp manna meg uh kiléptem. Hát nem quara raid volt? Nagy izadságok árán 4-5 lila dögöt kinyirtam meg egy nehéz predatort. Egy fish fin lett az ajándékom. Most ülök és ezt a hülyeséget írom, vagy épp fürdök. Ne! ne is álmodoz rolam Taj 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Shiwo
sztem az, aminek látszik, max 1 picikét változtattak a kinézetén..

Shiwo
nem tom...majd megmérem..

Bexter
Én ugy vettem észre 720 sec után eheted a következõt

CattiBrie
Találós, avagy logikai kérdés
Ha éhgyomorra, úgy hogy semmi nincs benned kaja, nem nõ mana/hp megeszel egy dragon hamot, amivel 60%-ra leszel tele, akkor mikor tutod megenni a következõ dragon hamot, ha egy dragon ham 720 másodpercig növeszti a manád/hp-d?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
CattiBrie
Ezt a képet most látom. 😊

Ezek mind új cuccok?
Mert van ott GS meg obsidian lance.. vagy legalábbis ezekhez hasonló.
Meg az úgy néz ki mint a royal helmet.
Zöld csillag, piros csillag...
De a legjobban az a picike jég elefént tetszik4 😊
Ha az ilyen dísz item, akkor hozok egyet PH-ra. 😄
Többféle hal?
Az a bow meg az a tatyó iconyat jóul néz ki! 😊

[/spam]&#8482;

Bredan
Vadászatra fel. Irány trófeát gyüjteni

\'Eccer élünk....

CattiBrie
most is dobják 😄

[/spam]&#8482;

Shiwo
gyáhááá...lehet majd végre falra akasztható trófeát szerezni !!!!

lények fogják dobni rare-über rare lootként 😊)

Shiwo
Not just the Ice Islands are new and cold, people with a sweet tooth will surely love the new ice-cream cones which will be available in 6 different flavours. If you prefer something to warm you up after a long hunt in these frozen lands, you can buy a mug of tea or hot mead in the tavern of Svargrond.

However, these islands have more secrets. It is said that some magicians of the old times were able to brew potions to enlarge somebody's powers. Just recently a few flasks containing these potions have been discovered. A careful investigation revealed that these potions raise your melee skill, your distance skill or your magic level for a certain period of time. Who knows? Maybe there are more of these useful flasks which just wait to be detected.

Premium players will get more stuff to decorate their houses with. Randomly the heads of defeated enemies are well enough preserved to suit as wall hangings. Some of them are extremely rare and your neighbours will surely show you respect if the head of a demon, a dragon lord or a behemoth tells about your hunting success. What is more, there are rumours that those that are talented will even be able to carve some decoration themselves.

CattiBrie
az én atk értékemet már most megnövelhetnék, nem kell az up-ra várni 😊))

[/spam]&#8482;

maerlyn
meló után hazaérek, megnyitom topicot, és ez fakadt ki belõlem 😊

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
😄DDDDDD

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ejnye ejnye...

[/spam]&#8482;

Bredan
szorgskodtunk mi?<#banplz>

\'Eccer élünk....

Shiwo
infók az upról..

maerlyn
jéééééézusbasszájba, mi van itt? 150+ post, mi volt?

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Shiwo
14:25 You see 25 assassin stars (Atk:90 Def:0).

Én még most sem tudom jóformán Kaz, Thais-on kívül, hogy mi hol van <#nemtudom>

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Bexter
Nemtudtok olyan progit ami a videofelbontást tudja modosítani. pl 640*480 rol 320*260 ra?

Shiwo
ill engem meg nem...sztem szokás szerint aki nem mozdult, az bentmaradt..

Shiwo
nem, mert Krille-t is kivágta..

Catti
Ez ilyen nyugat-magyarországi kivágás volt?

Bexter
Köv hónaptol lesz itt is normálsi net, menek én is runát gyártani.

Shiwo
többeket is..

Bredan
Kivágott csak ugy zörgött

\'Eccer élünk....

Catti
Amúgy anno, amikor elõször PH-ra vagy akár késõbb LB-re megérkeztem, akkor nyilván én sem tudotam, hogy hol van a depo.

Bexter
Amugy technikailag a ksivasutat meg lehet csinálni, régrn volt ilyen progi aminek a neve rpg maker volt. Ugyanilyen motorra és grafra épült. Ott anno csináltam ilyet hogy beszált a csilébe és utazott vele. Szoval megoldható itt is tibiában

Shiwo
az a szerver típusától függ.. non-pvp-n leszarják, sima pvp-n csak bizonyos mennyiséget ölhetsz meg, pvp-enforceden szabadon darálhatsz..

Bexter
Akkor a cigányfélék se lesznek kitiltva? 😞
Pk jukat büntetni fogják?

Shiwo
nem, sajnos ez rasszista megnyilvánulás, bármennyire is jó ötlet...

Bexter
Elég kreatív és játékfejlesztõ ötlet a pl-k kitiltása? 😛

Shiwo
ezeken a tesztszervereken a tutorok legfõbb feladata a megmaradt bugok kirostálása.. nem hinném, hogy különösebben adna a szavukra a cip.. sztem a tutor-testszerver elött van külön egy zárt teszt is, ahol csak cipmunkások és GM-ek vehetnek részt...szal végigmegy pár rostán, mire elér hozzánk... v1.0 gémer alatt kiket értesz amúgy ? minket játékosokat ? mi is megmondhatjuk a véleményünk...arra van a proposals fórum..oszt vagy megfogadják, vagy nem...sztem apró-cseprõ dolgokkal nem foglalkoznak, de ha valami igazán kreatív ötleted támad, abból még lehet is valami...