Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe spamjelzõ <#worship><#taps>

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

CattiBrie
--------------------------------------------------------------------
innen tõl kell majd elolvasnom

[/spam]&#8482;

Czdano
Hát a frees sorcoknak végképp..premiseket legalább elviszik hentre az UE miatt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bobber
igen ere gondoltam én is
mert a sorc már igy is szar de ha még a druidot tápolják majd akkor a sorcot végkép ki lehet dobni😞
igy is a druidnak is az az elõnye a sorcal szemben hogy tudja gyógyitani a csapatot talán azért elviszik majd magukkal az emberek de amugy smemi szükség már a spelcasterekre😞
végleg leáldozott nekünk😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Czdano
Lol

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

maerlyn

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Czdano
Nos van egy rossz hirem...találkoztam egy senior tutor haverjával aki azt mondta (elõször is xD) hogy huzzak ki a caveböl..beszélgettünk az updaterõl és aztmondta hogy a köv updateben druid erõsités lesz szal téltõl kezdve a sorc lesz a LEGSZARABB, LEGGYENGÉBB kaszt....

maerlyn
tegnap is folyamatosan az volt

maerlyn
39-es druid vagyok, 100-120 között viselek

Czdano
Erigen szerver error...

Czdano
😄DD

Bexter
12:42 Bexterke : beálok a sorba
13:30 Bexterke : nagyon hosszu ez a sor :/

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Czdano
104es waiting list..

Sephirot T
en is erre gondoltam mivel nappal fagyik legtobbet mikor meleg van de pl. a mult este olyan 11 fele 2 oran keresztul jatszottam es nem volt semmi.De amugy az osszes cooler eleg jol teker ugyhogy nemtom.Megprobalom kitakaritani es meglatom h mi lessz.Kossz a segitseget

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bobber
szerintem nézd meg megy e az összes venti a gépedben mert ha a proci ventid vagy videokártya ventid áll az is okozhat fagyást
ujraindulsát mondjik inkább csak a proci
de anno nekem is volt ilyen gond
meg lett takaritva a venti meg a borda és utána ment rndesn
ha tudod nézd meg menyire melegszik a gépe stb

Bexter

Sephirot T
masfel honap kb.

Shiwo
probléma sok minden lehet, windows gyalulálsa és újratelepítése az esetek 90%-ban megoldja az ilyen gondokat..

Bexter
Windowst mikor raktad fel utoljára a gépre?

Sephirot T
Lenne egy kis off kerdesem remelem valaki szamitogephez erto tudna segiteni
Az a helyzet hogy a gepem mostanaban nagyon sokszor lefagy.Peldaul ha egyszerre jo sok dolgot futtatok vagy ha valami gamet nyomatok.Quake 3 es CS mar miota az eszemet tudom ment a gepemen gond nelkul.De mostmar van hogy mar a menuben is lefagy vagy ujra indul magatol a gep es nem tudom mi van mert miota megvan a gepem ilyesmi nem volt.Mi lehet a problema?Segitseg plz 😞

Sephirot T
Es az uj szornyek milyenek?

Bexter
Sose volt, spse lesz egyforma a 4 kaszt....

Czdano
Az lett volna a legjobb ha spellcasterekek még mindig számitana a sima lvl .. akkor lenne egyforma a 4 kaszt..

Bobber
nem még attol is rosszabb a helyzet
10:41 Bexterke : lvl 105 sorc 140-160 közöt visel
én kisseb vagyok de nekem 180 a maxom eddig mig hoki aki 93 as kissebet sebez szintén mint én😞
szal egy nagy nagy kavalkád lett az egész😞

Sephirot T
Vagy mindketto

Shiwo
nahde most a cip balance-ot akar, vagy revansot ?

Shiwo
10:43 You see Elvenne (Level 88). She is an elite knight. < a kis lopós..

Sephirot T
Ennyire rossz a helyzet?
Azert tavaly meg azelott a knajtok is ezt ereztek az up utan

Shiwo
de nem a hozzád közel lévõ levelü sorc fogja tolni...hanem 10-20 szinttel nagyobbak lesznek kénytelenek...

Bexter
Ha már hozzám közelben lévõ lvl el sorc tolja az anyira nem zavarna

Shiwo
asszem a cip sikeresen elérte, hogy megint tele legyen makrós spellcasterrel a gém...ugyanis a sok kisköcsög kénytelen lesz napi 24 órában ingém hagyni a kariját és varázsolni bármit, hogy nöjjön a magicük..

Shiwo
jó, akkor a szotyibbak nem..de a magasabb szintü spellcasterek ott fogják szívni a f@szt...

Shiwo
neked legalább ottvan Halál...de nekem marad a szotyi nájtom 😞

és lehet nem annyira elkeserítõ a helyzet, csak amíg a tombokba ahol gyaktam, eddig jöttek a 30-50-es spellcasterek, most palák és nájtok fognak jönni...keményebb helyre meg tuti nem fogok tudni menni ezek után..

Bexter
Nem mert én is erõsebb helyre tudok menni 😊

Shiwo
hát... CIP szerintem annyi játékost még nem verszített mint most.. a spellcastereket lelehet húzni a wc-n..

Sephirot T
Na milyen lett az up?😄
megeri a penzet?

Bobber
ennyire azért nem rossz a helyzet mert én tegnap elmentem vele cs-t meg vampot meg süsüt gyakni
engem az keserit el hogy csak az mlvl az ami számit igy semmi értelme tovább nyomatni a karimat mert az mlvl ugye kiba lassan nõ és nem tudja az ember hipp hopp felnyomni kicsi a hp-m és igy nem tudok mostmár odaálni hogy majd a nagy sebzés miatt hamar lenyomok egy lényt és nembaj a kis hp mert mire lenyomom megesz reggelire
és kérdeztem hokit akinek ugye kisseb az mlvl mint nekem mert neki 66 viszont 93 as szintü és szarabbul sebez mint én
szóval elég iluzió romboló lett a dolog😞
szóval szerintem délutántól beb el lesz téve alukálni esetleg egy kis runagyár megy majd vele de az se tudom minek mert ugye elvileg runával is szarok a többi kaszt szal jön halál és remélem bedarál midnent
bár vele meg szerintem ráálok kemény tréning és felnyomom distet amenire csak tudom mert ugye mostmár jó mert a spera is visszatér a kézbe nem kell szedegetni
csak azt sajnálom hogy anno a sok sok csillagot elosztogattam meg eladtam

Shiwo
tibia.com forum - proposals..

Thread: list of sorcs and druids who like the update.. Thread Starter: Nuckle Buster Replies : 0

60-as nájt:

"love the update since i am a knight but bad thing is i cant train now.

every trainer usually trains on their favourite - the slime, because it always spawns and u can use em for long time

today i notice my sickle was lowered down few attack points but still didnt change my hits i now hit 10-25 normally i no i get a slime after i kill one so i can keep training but its kind of annoying to keep attacking another slime every 15-20 seconds

yes there r other monsters to train on such a monks but im not high enough lvl yet and id rather not waste ihs or life rings to keep my hp up"

86os nájt:
"I agree. Cip should nerf the weakest weapons a bit more.

Before the update I trained on minotaurs. Even with skills of 95/95 I could get 20 minutes or more of training on five minos, using a knife and full defense. But now the poor minos die in four or five hits. And the knife attack has been dropped from 7 to 5."

Shiwo
én is így vagyok vele...marhára nincs kedvem a lvl 33mas szar skillü nájtot nyomatni a sorc helyett, de a sorcom szarra se jó.. ha így marad, akkor még lvl 100on is kábé a mumik ellen lesz esélyes a karim..esetleg akkor ismét szembeszállhat 1-1 vamppal..

Shiwo
röhögni fox... továbbra is idegesíteni fog...SÕÕÕÕÕT

mert úgy 40ig a spellcasterek wanddal/roddal gyaknak...annak fix sebzéstávja van, nem csökken... PLUSZ most már a huszonixes palák és lovagok IS odafognak menni PLUSZ a 70-100as spellcasterek is, mert õk meg annyira lelettek butítva...

Shiwo
te meg azt ne felejtsd el, hogy a runához nyomkodni kell a hotkey-t mind a hülye.. célzáshos/kijelöléshez egér, mozgáshoz a nyilak...kössz szépen, nem tom, te hogy vagy vele, de nekem nincs 3 kezem, szal macerás így a gyakás.. és a vis sebez ha betalál...HA betalál... mert nem egyszer elõfordul, hogy kilép a lény.. és lehet többet sebez valamennyivel a sorc a vissel mint a lovag karddal, de a lovagnak nem kerül manába az ütés, és a válaszpofonokat is jobban bírja..

Czdano
Vki dobjon már majd fel képeket az uj helyrõl plz..kiváncsi vagyok :p

Bobber
elgondolkoztam rajta hogy lehet vissza kéne térni halálhoz de nem tudom nem akarok😞
megint egy kis karaktert toljak mikor ott vane egy elég magas sorc akinek még az mlvl is jó és rengeteg meló meg energia van benne szal nem hinném hogy negérné megint halált tolni mert mire feltolom mondjuk õt is 90 re addigra megint bejön tuti valami olyan up ahol legyengítik😞
de mondom megfordult nekem is a fejemben
csak azt is tudom hoyg iszonyat sok idõ lenne mire feltolnám
legalább 4-5 hónap😞
de szerintem még több szóval szar a helyzet
arrol nem is beszéálve hogy pl most hogy haltam bebbel vettem megint neki blesst szal akkor kivágtam az ablakon egy csomó pénzt ami nem térül meg
és most kurtéára le vagyok a két haláél miatt égve szal még blesst se tudok venni halálnak😞
meg amig ti nagy lényeket toltok addig én megint elkezdhetek szotyi kis lényekkel szüttyögni hogy nood szavait használjam😞
szal el vagyok keseredve😞
kértem a felajánlásokat ki menyit tolja halált helyettem hoyg lvl 90 legyen és majd akkor átveszem😊

Bexter
Engem idegesített eddig az hogy ahol én lvl 50 en gyakok odajön a lvl 20-25 ös sorc és ledarál mindent.

Bobber
ez igaz viszont te meg azt ne felejtsd el hogy az össezs ilyen jellegü világban a sorc hp gyengesége azzal van ellensúlyozva hogy brutálisat tud sebezni és ez a brutál sebzés már csak a multé
eddig se szerettem mondjuk sd-t lõni mert egy dl mondjhuk 4 sd volt ezentúl lesz 5 amire lehet mondani hogy ó hát csak 1 sd-vel több de ha belegondolunk hogy mibe is kerül az sd akkor elsirja magát az ember mert csak azzal lehet mostmár nagyot sebezni a sorcnak szal nem tudom szerintem nagyon le lett butitva a sorc és mindemellet még a hp is kevés😞

Bexter
Annyit ne felejts hogy amig a runa mindig talál a kard nem.

CattiBrie
Nem tom miért kellett gyengíteni. :S
Eselteg told a palát?

[/spam]&#8482;

Bobber
nu akkor kis tapasztalataim az up után😞

szerintem a lovagot iszonyatosan feltolták ahogy azt gondoltuk is
a pala megint csak tápabb lett de ezt eddig is tudtuk és a lényeg
ezentul max druidot fognak inditan az emberek mert a sorc szart se ér😞(
nagyon le lettek szerintem butitva😞
eddig sebeztem 209 et vissel upp után már csak 180 volt a maxom ami nagyon kevés szerintem olyan mintha a régi rendszer szerint buktam volna 30 szintet😞(
szóval nagyon le lett gyengítve és igen mostmár ugynéz ki hogy jóformán csak az mlvl számit mert shiwo õ ugye 77-es 68 mlvl-el én 87 ugyanugy 68 mlvlel és a sebzésünk jóformán ugyan az😞
szóval azzal hogy szintet lépek nem nagyon tudok keményebb lényeket gyakni mert csak a capom meg a life-om nõ de az meg ugye alig alig😞
szóval egy 50 es lovag sokkal hatékonyabb lehet mint egy közel 90 es sorc😞
ez szerintem azért elég elkeserítõ😞
mert ha jók az infóim akkor bredan is kardal ütött 200 felett talán 235 volt a legtöbb és szintben azért alattam van ha én akarok 200 felett sebezni akor ahoz már sd kell mert mással nem tudok szal erröl ennyit
a sorcnak befellegzett
csak kiváncsi vagyok erre mikor jön rá a chip😞
de szeritnem sose
mert ugye egy kardos sebzést ne hasonlítsunk egy sd sebzéséhez mert a runa kiba drága arrol nem is beszálve hogy mostmár nagyon kicsit sebez vele az ember😞😞😞😞😞😞
szóval nem tudom mit csináljak de legszivesebben feladnám az egészet😞