Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Catti
sátor

Huma 1+ fõs
Catti 2 fõs

senki többet sátor?
gondoltam akkor ezt is összeszedhetnénk, hogy ki hányat, milyet

Catti
én is erre gondoltam
meg hogy szombaton lehetne egy nagyobb - gondolom - csilisbab gruppen kajálás, ami akkor így sztem megint 2k lenne fejenként.. és akkor minden más kajolást egyénileg lehetne intézni.. pl rendelhetünk pizzát 😊)
mobil grillezõre meg kb semmi egyéb itemre ne számíts, hacsak nem fixálod le valakivel.. mert nekem pl ilyenek nincsenek

Huma
csak egy regebbi masfel (ertsd en + egy leanyzo max. ,) satram van, azt viszem 😊
ha nem leszunk sokan penteken, kar nagyon fozocskezni, az viszont jo lenne, ha vki tudna kisebb "mobil" grillezot hozni, az boven eleg lenne 😊

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Catti
nya ez mar valami 😊

satrat hozol? hany szemelyes?
mas? sátrat hoz?

...

Ram, pár ügyetlen kérdés:
2. gépnél beállítottad-e az alapértelmezett átjárónak az 1. gép IP-jét?
1. gép tüzfalán átlát-e a 2. gép ?
több ötletem így most nekem sincs <#shakehead>

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Huma
Nah, sorrendben, pipat viszek Tele 😊
Catti, Zak, ha jol tom, Heu is penteken jon, igy Gyoron at meno vonatokat vadasztam:
09:30 13:13 Budapest-Keleti pu. (11:17-11:28ig tartozkodik Gyorben)
13:30 17:13 Budapest-Keleti pu. (15:17-15:28ig tartozkodik Gyorben)
Nektek melyik lenne a jobb?
Kik erkeznek meg penteken, mikor?
Tobb kerdes nincs ,)

Huma

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
Elõszor azt lenne jo tudni, hogy ki mikorra jonne. Mi a legkorabbi amikorra ideerne, mert ha egesz nap csak utaztok...
Ami meg a legjobb lenne Csigával beszélni, mert ugye õ a hely felelõse, amirõl én semmit nem tudok...

[/spam]&#8482;

Jó lenne tudnom, hogy mikor jöttök fel pestre, mert elvileg pénteken szabin vagyok, de ha csak este jöttök, akkor bemegyek melózni.

maerlyn
pipát hozzál, ne egyedül legyek 😊

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Huma
en meg mennek...csak mikor, hova, mennyi....tud vki egy hozzaszolas-szamot mondani, ahol megtalalom az infokat itt?
Mea culpa, mea maxima culpa, de lusta vok visszakeresni mind a 4k uzenetet 😊

Ööö, láttam Jacket belépni az elmúlt órában párszor. Azért nem tudsz belépni mert hackelnek <#idiota> De amugy télleg megjelentél párszor csak ki is pukkadtál.

&#63743;

CattiBrie
gondoltam h mindenki elkezdi lemondogatni 😞(((((((((((((

[/spam]&#8482;

Son Ice
...úgy tûnik mégsem tudok menni talira... 😞

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Shiwo
jahamúgy lehet csak szombaton tok felmenni talira..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
amúgy elvileg Tygep egy nagy háló-guru, csak mostanában elég ritkán van ingém.. ill. két hete még ritkán volt..

Shiwo
ah so..

maerlyn
egyik osztja a másiknak

CattiBrie
olyan más lett minden

aktuális helyzetkép port hope:

[/spam]&#8482;

Shiwo
hmm..mert hogy is kötötted össze a géped Ram ? hálóba, és az 1ik kapja a netet, és az osztja le a másiknak ? vagy routerrel ? esetleg 1éb megoldás ? (switch, stb..)

én ugyanúgy osztom meg a netet mint Ram, és mûxik

Thou art a very pleasant little rabbit.

maerlyn
figyelemmel követtem eddig is a témát, de semmi okost nem tudok mondani, sosem osztottam még így netet. a böngészéshez kell iylenkor proxyt beállítani, vagy semmi hasonló szopás nincs? sajna tibia elég válogatós, mindenképp közvetlenül akar kapcsolódni a szerverhez, sulis proxy mögül én is csak karakterlistáig jutottam.

Shiwo
windóz tüzfal ?

esetleg csinálj 1 állaccot, és próbálj meg belogolni tûzfal nélkül..ha sikerül, akkor a tûzfal alkot..ha úgy se megy..háát..akkor nemtom..

TE is segíthetsz, csak pls valaki mondjon már valmi értelmeset

\"There is no worse death than the end of hope.\"

CattiBrie
akkor nem segítek 😊))

jééééééééééééé! van ékezet!!! és a nulla is a helyén van!! jejejeeee 😊))

[/spam]&#8482;

Valaki riadóztassa pls Telét😄 õ biztos tud valamit mondani😄 Ó Kapitány, kapitányom! =)

Senkinek nincs semmi tippje?😄 Please help me😄 Elvonási tüneteim vannak már😄 a másik géprõl meg félek fellépni.

a tûzfal nem tiltja a tibiát.. egyik gépen sem..a másikon léptem be eddig..errõl meg mielött hazahoztam. közben meg nem tiltottam le tudtommal :/ meg ugye a tibia.com sem jön be, meg americas army honlap sem jön be. de a többi honlap jól mükszik ezért nem értem. Erig.net is megy, sg is megy, google, meg más honlapok. De tibia.com az nem és tibiába sem tudok fellépni:S õrület.

hát.. nem hiszem:/

Bexter
Tûzfal?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
Csigának készül most, még van 17bp, és mire végzek, le is jár a prémim. Nem állok le a gyártással akkor sem, csak sokkal lassabb leszek, ha van elég, szólok.

Jah, és sorry, de a talira most nem igen tudok menni :/

üdv, valaki segítsen már😄

összekötöttem a saját gépem és azt ami itthon volt, net van.. csak a tibia.com és a tibia játék nem akar elfutni valamiért.. a karilistát behozza, de utánna végtelenségig tölt szinte. Nincs valakinek valami tippje miért van ez? lehet hogy a portok, vagy mittomén? help.. tibiázni akarok😄

Badogember
egy 20-40 bp jöhetne😊

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Badogember
hmm tele hogy állsz mostanában? uh gyártás várható nekem?

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Heu
Jaaaa! Tuti h ottleszek 😊

\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.

Akkor kevesebbet beszéljünk taliról, mert megint jönnek a : <#banplz>,
hogy ménem a játékról van szó a topikban <#lama>
Az ilyeneken fél éventen én mindig jókat <#hehe>

Akkor most 3 másik táskát kell nyitnod <#fejvakaras>

Bexter
Akkor nem áll az alku 😊

Bobber
nem nem
kamatokról szó se volt csak költekezésröl😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bexter
Kamatozni is fog? 😄

Gus92
<#rinya><#wave>

Czdano
Ez.....:ASD::SA:SD:AD: 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bobber
tudok rá egy jó módszert😊
postázd át nekem
garantáltan találok neki helyet😊

Bobber
lol
senki nem mondta hogy tolvaj vagy de te egyböl ez ellen kezdtél védekezni ez azért elég sok mindent elmond ettöl függetelnül még mindig nem mondom hogy tolvaj vagy
de azért ha valaki megkérdezi még ha sajátos stilusban is hogy ki a csöcs vagy akkor se támadni illik hanem bemutatkozni és ugy reagálni a hozzásuzólásokra nem névtelenül ugatni szóval elõször inkább mutatkozz be és utána lehet beszélgetni addig meg szerintem senki nem vesz rólad tudomást

Bexter
A bankba megint kezd tul sok pénzem lenni költeni kell 😄

Bexter
renben köszi 😊

Catti
lol

Miert baj, hogy megkerdezem, hogy megis ki a rak kuld el engem a csipaba?

Catti
Je! Buli van. 😊)

Gus92
Van premid ? Mert Liberty bayben van a házam, és ott állok majdnem mindig szal nem tom hogy fog ez a "Nyomkövetés müködni"

<#rinya>

Shiwo
ne küld a manit, hanem tedd be a bankba...és arra figyelj, hogy legyen elég lé benne leperkálni 1 havi bérleti-díjat is, mert azt is levonja..