Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huma 1+ fõs
Catti 2 fõs
senki többet sátor?
gondoltam akkor ezt is összeszedhetnénk, hogy ki hányat, milyet
meg hogy szombaton lehetne egy nagyobb - gondolom - csilisbab gruppen kajálás, ami akkor így sztem megint 2k lenne fejenként.. és akkor minden más kajolást egyénileg lehetne intézni.. pl rendelhetünk pizzát 😊)
mobil grillezõre meg kb semmi egyéb itemre ne számíts, hacsak nem fixálod le valakivel.. mert nekem pl ilyenek nincsenek
ha nem leszunk sokan penteken, kar nagyon fozocskezni, az viszont jo lenne, ha vki tudna kisebb "mobil" grillezot hozni, az boven eleg lenne 😊
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
2. gépnél beállítottad-e az alapértelmezett átjárónak az 1. gép IP-jét?
1. gép tüzfalán átlát-e a 2. gép ?
több ötletem így most nekem sincs <#shakehead>#shakehead>
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Catti, Zak, ha jol tom, Heu is penteken jon, igy Gyoron at meno vonatokat vadasztam:
09:30 13:13 Budapest-Keleti pu. (11:17-11:28ig tartozkodik Gyorben)
13:30 17:13 Budapest-Keleti pu. (15:17-15:28ig tartozkodik Gyorben)
Nektek melyik lenne a jobb?
Kik erkeznek meg penteken, mikor?
Tobb kerdes nincs ,)
Huma
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Ami meg a legjobb lenne Csigával beszélni, mert ugye õ a hely felelõse, amirõl én semmit nem tudok...
[/spam]™
Jó lenne tudnom, hogy mikor jöttök fel pestre, mert elvileg pénteken szabin vagyok, de ha csak este jöttök, akkor bemegyek melózni.
Mea culpa, mea maxima culpa, de lusta vok visszakeresni mind a 4k uzenetet 😊

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Thou art a very pleasant little rabbit.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
esetleg csinálj 1 állaccot, és próbálj meg belogolni tûzfal nélkül..ha sikerül, akkor a tûzfal alkot..ha úgy se megy..háát..akkor nemtom..
\"There is no worse death than the end of hope.\"
jééééééééééééé! van ékezet!!! és a nulla is a helyén van!! jejejeeee 😊))
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
összekötöttem a saját gépem és azt ami itthon volt, net van.. csak a tibia.com és a tibia játék nem akar elfutni valamiért.. a karilistát behozza, de utánna végtelenségig tölt szinte. Nincs valakinek valami tippje miért van ez? lehet hogy a portok, vagy mittomén? help.. tibiázni akarok😄
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
hogy ménem a játékról van szó a topikban <#lama>#lama>
Az ilyeneken fél éventen én mindig jókat <#hehe>#hehe>
kamatokról szó se volt csak költekezésröl😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
postázd át nekem
garantáltan találok neki helyet😊
senki nem mondta hogy tolvaj vagy de te egyböl ez ellen kezdtél védekezni ez azért elég sok mindent elmond ettöl függetelnül még mindig nem mondom hogy tolvaj vagy
de azért ha valaki megkérdezi még ha sajátos stilusban is hogy ki a csöcs vagy akkor se támadni illik hanem bemutatkozni és ugy reagálni a hozzásuzólásokra nem névtelenül ugatni szóval elõször inkább mutatkozz be és utána lehet beszélgetni addig meg szerintem senki nem vesz rólad tudomást
<#rinya>#rinya>