Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
- Mighty Centix - Level 101 Master Sorcerer
- Aniazonka - Level 150 Elite Knight
- Jason Gladiador - Level 104 Elite Knight
- Angel Josephine - Level 56 Master Sorcerer
- Fekiku - Level 95 Elder Druid
- Raven Hayes - Level 122 Elite Knight
- Lord Alexandro - Level 111 Master Sorcerer*
- Bawuvi - Level 151 Elder Druid*
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Én is mennék, de nekem még nincs meg helheim. Nem te mondtad, hogy elkísérnél oda emberkéket? <kedvesen mosolyog> Valami csapatot gyorsan össze kéne dobni.
Tudom, Bexet nem érdekli... de a többiek.. 😛
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Engem betettek Shooternek a norsemanba! :S o.0
Firit meg blokkernek. 😊
tudtam h nem jó 80+ nak lenni 😄
[/spam]™



DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
szóval kb mikor csörrenc meg? 😊
15h 15h30 16h
a megfelelõ válasz aláhúzandó 😊
[/spam]™
😊)
mondtda h mennyen haza nyugodtan.. szal 17h után mehetünk oda
remélem, ez így jó 😊
[/spam]™
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD