Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A makró tudod csúnya dolog még a végén bannolnak érte😊 de azért ne kapcsoljátok ki😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Többiek: Most több a munka? 😛


The war started on Feb 22 2013 and had been set for a duration of 180 days.
1000 kills were needed to win this war.
The guilds had agreed on a fee of 1 gold for the guild Notorious and a fee of 1 gold for the guild Excellent.
The war ended on Mar 02 2013 when the guild Notorious had reached the needed score of 1000 kills.
The guild Excellent scored 896 kills against the guild Notorious.
Notorious was victorious!
They won 1 gold.


Aztán józanul úgy kellet kivágni onnan ahova elkolbászolt😊




Igazából nem szabad olyan komolyan venni a játékot mint Securán tettem és akkor nem hat meg különösebben. Majd holnap visszaszedem amit veszítettem 😊



Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Jah és mivel unom már, hogy minden elõl szaladni kell mint egy csirke, nagy örömünkre knight lettem 😄



Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../



Majdnem 5 bp kristály 😊

Item Trades
Wand of inferno 104,570
Cyclops toe 102,992
Dragon’s tail 98,611
Broadsword 84,968
Rotten piece of cloth 68,048
Serpent sword 56,666
Knight armor 51,984
Ghoul snack 51,976
Demonic essence 51,393
Knight legs 50,463
Interesting fact about the top ten is that out of these ten items, five are creature products, four belong to the vocation knight and only one, but still on rank one, is an item that is only used by sorcerers.
Persze, hogy a woi az elsõ, mert bp számra lehet lootolni még freesen is és nem mindenki tudja eladni djinnek... Látszik, hogy ezek se sokat tibiáztak még.
Meg hogy a "playerek leginkább thais körül szeretnek rotwormözni"... Tényleg, annál izgalmasabb nincs is, fõleg hogy a legtöbben azt vallják, hogy 5-10 éve játszanak. Kicsit sincs bot szaga semminek.
Az se gyanús, hogy honnan van valakinek 96kk-ja megvenni egy golden helmetet. Ezek tök természetes dolgok, simán le lehet hozni cikkbe és senki nem fogja azt gondolni, hogy sz.r van a puncsos tálba. </irony>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)