124119
-
#121352 csak oda kell húzni az adott tárgyat -
#121351 Hotkey-nek szeretném beállítani a flash kliensnél, hogy egy adott tárgyat használjon valahol. Mint az ásó, vagy kötél. Egyszerűen nem jövök rá action-t hogy lehet hotkey-nél beállítani, csak szöveget és spellt enged. Valaki tudna segíteni? -
#121350 Minden városban vannak különböző szobrok(sword, axe, distance, magic) amik közül használhatsz egyet. Ekkor kiléptet a játékból és amíg vissza nem lépsz, addig fejlődik az adott skilled.
Prémium kell hozzá. -
#121349 Az offline training hogy működik? -
#121348 Hogy őszinte legyek még nem tudom -
constellus #121347 Üdv nálunk:D mivel pvp szeró óvatosan kozlekedj :D. Kaszt mi lesz?:) -
#121346 Na csak visszakerestem azt a 1-2 oldalt :p RENDES TIBIA CLIENS. -
TZson #121345 Állítólag van hozzá egy külön kliens (mivel ez ilyen "próbaszerver"), de most én se találom, hogy hol lehet letölteni.
Szerintem a flash kliens a legegyszerűbb. -
#121344 Fut, csak másikat kell hozzá letölteni. Lentebb valaki linkelte már -
#121343 Ja megvan, hogy ez klienssel nem fut... ehh -
TZson #121342 Bal felül a csík mellett van egy kis négyzet, arra kattintva jobb klikkel lejön elvileg egy menü, hogy mit szeretnél éppen látni - sajnos csak egyet lehet nézni egyszerre :/ -
#121341 Nem enged belépni... -
#121340 Csináltam egy karaktert: Bambi Nasha -
#121339 így már minden egyértelmű :)
11:43 Cattiger [8]: hi
11:43 The Destiny Seer: Hello, child. Ask, and I will answer with a question.
11:44 Cattiger [8]: question
11:44 The Destiny Seer: Tell me: Do you like to keep your distance, or do you like close combat?
11:44 Cattiger [8]: distance
11:44 The Destiny Seer: Tell me: Do you prefer to fight with bow and spear, or do you want to cast magic?
11:44 Cattiger [8]: spear
11:44 The Destiny Seer: Your destiny is this: Go seek the paladin Narai on this island to join the ranks of the paladins, noble hunters and rangers of the wild. -
#121338 hol látom a falsh kilensben h hány % on van a skillem? -
#121337 11:26 Willem: I love apples! An apple a day keeps the doctor away. ...
baze :D -
#121336 miért ilyen körülményes manapság palává válni? -
#121335 tizkor -
#121334 xubuntu? az ubuntu, csak xfce van benne a unity helyett -
#121333 securan szoktam a regi lovagommal -
#121332 Mikor van a server save CEST? -
constellus #121331 tudom, eddig vacsiztam és el is felejtettem köszi!:D -
TZson #121330 Már 39, ne felejtsd frissíteni! :D -
#121329 A puppy bénaságot csak azért próbáltam, mert állítólag ez a leggyorsabb disztribúció, aminek van valamiféle használható grafikus felülete. A lubuntu jött volna még szóba, de ahogy olvasgattam, annak valamivel több a hardver igénye. Kifejezetten az érdekelt, hogy régi gépeken milyen rendszerrel lehetne a legnagyobb teljesítménnyel netezni, youtube-ozni, illetve hogy mekkora gyorsulást lehet elérni egy XP-hez képest.
A saját gépemre nyilván ubuntut raknék. Sőt, majd meg is fogom tenni, aztán konkrétan kiderül, hogy mihez találok drivert és hogy mennek-e a programok, amik fontosak. -
constellus #121328 Tele, te hol játszol? -
#121327 Miert nem valami ismert es sokak altal hasznalt linuxszal kezdesz inkabb? Erre tokeletes az ubuntu akkor is, ha szerintem szar iranyba haladnak az utobbi masfel evben.
Asszonypajtas nalam sokat latta a linuxozast, egyik alkalommal, mikor beszart a gepe, azt kert winxp helyett, azota se nezett vissza :)
Nekem ami friss elmeny, az a tibia beuzemelese volt - 64 bites rendszerem van, de ennek csakazertis 32 bites libek kellenek, mokas volt. -
constellus #121326 Hát megpróbálgatom majd köszi :d anynira nagy ötletem nincs szal csak elég lesz:P -
Xing #121325 lootbagezéssel van tapasztalatotok? Hogyan állnak ehhez a playerek pvp-n? -
#121324 ja jó, most látom, hogy ezt írtad is... úgy látszik betett nekem mára ez a napsütés :D -
#121323 Mármint SG-nél van egy elég szűkös mérethatár a feltölthető képnek. Feltételeztem, hogy ide szeretnél csinálni mozgó képet :D -
#121322 Én ulead gif animatorral csináltam a fórumos képemet.
Meglepően könnyen össze lehet hozni jó dolgokat, ha van hozzá ötleted. Akár videóból is tud importálni képkockákat. Az optimalizálással lesz majd gond, mert nem túl sok kilobyte-os avatart enged feltölteni, úgyhogy kell ritkítani a képkockák számát, meg a színek számát levenni, tömörítést adni neki, stb. -
constellus #121321 #120822
és én ezt a kommentet ajánlom figyelmetekbe ^^ -
TZson #121320 Ahol mi vagyunk, az Aurera, segítség a regisztráláshoz itt: #120947 ;) -
#121319 mármint hova mennék, melyik szerverre? -
constellus #121318 valaki nemtud valami gif szerkesztöt? amivel lehet mondjuk gifet rögziteni is?( ide akarok csinálni logót ) -
#121317 összeraktam egy gagyi gépet, régi 2.66os celeronnal, 512 DDR1-el. próbálgatom a puppy linuxot, hogy vajon mennyivel gyorsabb egy ilyen konfiguráción, mint az xp. Tibiát sajnos még nem sikerült elindítani. Először az opengl-re panaszkodott, aztán raktam valami drivert az integrált videokártyához és most már valami más miatt nem indul :D Kezd megint eszembe jutni, hogy miért nem használok linuxot. Az a baj, hogy tök jó minden, ha terv szerint mennek a dolgok, de ha valami nem jön össze, akkor kéne kb 5-10 éves linuxos skill, hogy meg tudjam oldani. Meg használnom kell vonalkód nyomtatót és számlázó programot is(ami hálózati meghajtóval szinkronizál), szóval nem egyszerű. Pedig érdekelne a dolog, nem akarnék a fizetős microfostól függeni... -
TZson #121316 Még most szólok, hogy a szerver neve AureRa, nem Aurea :) -
#121315 hát, Tele húga elég vonzó tényezőnek hangzik a visszatérés mellett... -
constellus #121314 pedig ha jönne Tele huga+ Te akkor már plusz két magyarral bövülnénk :P -
#121313 és nem az old rep miatt nincs időm, még mielőtt félreértitek :D
azzal sem játszom, 1 év alatt kb lvl 20-ig jutottam :D