Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvagyok még én is. A sorcomat átminõsítettem rúnagyárra, újabban az új lovagommal mászkálok. Einsam Jager-t kell keresni ha hiányol valaki :-)

Mappolni szeretném 😞(
22:19 Nosbig Werdna : do you know if your guild leader is still selling the hall?
22:20 Catti ❤️1>: now yes 😊
22:20 Nosbig Werdna : how can i get in touch with him?
22:20 Catti ❤️1>: i can tell him your name.. and if he will online he will msg you - if its ok
22:20 Nosbig Werdna : sure
[/spam]™
21:50 Tajpan : hova hozott engem Ram? :S
21:50 Hokuszpok : kihagytok a jóból 😞
21:51 Hokuszpok : azért vagy Te a kiemelt vip mert nekem még szûz a segged
21:51 Hokuszpok : 😄
21:51 Hokuszpok : máig
21:51 Tajpan : lol
21:51 Hokuszpok : te vagy a desszert a kveszt után
21:51 Agyalaza ❤️6>: 😄
21:52 Hokuszpok : nekem=neked csak nemtok írni 😛
21:52 Agyalaza ❤️6>: ez a duma Sg-ért kiált :p
\'Eccer élünk....
nem találom a többi retro képemet 😞
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
http://bexter.hu Szép Fényeket!
DFTBA ಠ_ಠ
Install game lesz ebbõl!
Már vagy rengetegszer végigtoltam!
Thou art a very pleasant little rabbit.
21:10 Shiwo Con Savaria ❤️7>: jah...tegnap megint tibiássat álmodtam
21:10 Shiwo Con Savaria ❤️7>: és kivételesen nem az én karim halt meg, hanem Bredané 😄DDD
21:11 Shiwo Con Savaria ❤️7>: valami netes chatet próbálgattunk, Bredan, én meg az 1ik haverunk, aki nem tibiázik
21:12 Shiwo Con Savaria ❤️7>: és közbe visszaváltottam alt-tabbal tibiára
21:12 Shiwo Con Savaria ❤️7>: Bredannal 1 helyen afk-ztunk...a nájtja meg a sorcom
21:12 Tajpan : 😄DDDD
21:13 Tajpan : és csak õt kapták el?
21:13 Shiwo Con Savaria ❤️7>: oszt aszt látom, hogy valami patkányos raid volt...de nem csak sima patkányok, hanem a fallout 2-bõl pigratmeg molerat (aki ismeri a gémet, tudja milyen 😊
21:13 Shiwo Con Savaria ❤️7>: és mindketten pirosba voltunk
21:14 Shiwo Con Savaria ❤️7>: gyorsan elnyomtam egy gyógyítást magamra és zöldbe kerültem
21:14 Shiwo Con Savaria ❤️7>: de nem volt megnyitva az uh-s tatyóm
21:14 Shiwo Con Savaria ❤️7>: gondoltam gyorsan legyakom Bredanról a patkányt, de mire leviseztem, addigra Bred meghót
21:14 Shiwo Con Savaria ❤️7>: oszt akkor felakartam szedni a cuccát..dehát jó lovaghoz méltóan vagy 700 oznyi cuccot dobott
21:15 Shiwo Con Savaria ❤️7>: nekem meg volt vagy 200 oz capom
21:15 Tajpan : 😄
21:15 Shiwo Con Savaria ❤️7>: és persze minden szar volt nála, mint nálad szokott lenni Taj 😛
21:16 Shiwo Con Savaria ❤️7>: így elkezdtem keresgélni..végül kiszedtem belõle valami spéci páncélt
21:16 Shiwo Con Savaria ❤️7>: hasonlított a noble armorhoz, csak kicsit coolabban nézett ki
21:16 Bredan the barbarian : hát elég hülye álom volt 😄
21:17 Shiwo Con Savaria ❤️7>: oszt jött valami idegen csóka és felkapta a maradék cuccát
21:17 Shiwo Con Savaria ❤️7>: majd a depoban odaadta neki, mondván hogy valahonnan ismeri a fodot meg a pg-t és jó fejeknek tart minket..
21:17 Shiwo Con Savaria ❤️7>: persze angolul írta
21:17 Shiwo Con Savaria ❤️7>: ennyi 😊
21:19 Tajpan : optimista befejezés
21:19 Tajpan : 😄
21:19 Bredan the barbarian : pesszimista kezdet után 😄
rányomsz a tárgyra jobb egérgombbal, felugrik egy menü
trade with
célkereszttel kiválasztod, melyik playerrel akarsz tradelni
ehhez nem kell leraknod sehova a cuccot, lehet nálad
közel kell állni a playerhez
Én most kezdtem a játékot,egy olyan kérdésem lenne,hogy a legelsõ városban ahol kezdünk az üzletelés hogy mûködik? Van az a 3 asztal ahová oda kell állni. Ha kialkudtam,hogy x dologért y aranyat adok akkor nekem melyik asztalra kell tennem a pénzt,hogy csak akkor vehesse el ha tényleg odaadja a cuccot és ne verjen át?
Valamint elvállaltam az egyik questet de nem jelent meg a quest log ban. Ez miért lehet?
Köszönöm elõre is!
Üdv: Pripyat
amúgy alapból nem is tudsz kasztot választani.. egy kezdõszigetre kerülsz, és ha elérted a lvl 8-at, akkor átjöhetsz a többi helyre,, és akkor választhatsz kasztot (de maradhacc ott is, csak annak nem sok értelme, hacsak nem direkt oda szánod..de ha nem, akkor 8on gyere át mindenképp)
http://bexter.hu Szép Fényeket!
lehet alapból nem látszik, akkor katt a show all-ra (vagy vmi ilyesmire)
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD