Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17:12 Kicsi Tibi : köszi😛
17:12 Catti-bia : :]
😊
[/spam]™
[/spam]™
Thou art a very pleasant little rabbit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
sry Shiwo, nem voltam
Thou art a very pleasant little rabbit.
13:59 Alyx Garde : do you know anybody who buy mms?
[/spam]™
ha megnézed erigen azt hogy mennyit sebez egy BD (braindeath), akkor azt látod hogy valami 1700, vagy mi..
nade ez gyakorlatban nem így van.
elõször is maxium csak 3 vampot idéz
ha tudsz gyakni fel-le stratégiával, akkor legrosszabb esetben csak 400 sebzést kaphatsz, de az is ritka
a vampok nem állnak körbe a rámpánál, hanem elmáskálnak, így azoktól bekapott sebzés is igen csekélyszámszor van
ha az 1700-ból levonod a 4 vamp max sebzését, akkor kiderül, hogy a BD max sebzése csak 700 körül van
sõt, a BD egyik típusú sebzése manára megy így -200
továbbá ha távol áll... stb stb
nem pontos adatok, szóval szinte bárki legyakhatja
mondjuk az igaz, hogy gyógyul volt olyan hogy pirosban volt, belelõttem és sárgában lett 😄
lovagoknak meg sztem mf-dal területsebzéssel simán megvan (nem tudom hány kör, nem azt mondom h megéri, csak azt, hogy ha kell, simán kinyírható, szolozható)
[/spam]™
utána legyakott egy lost soult.. egyedül
[/spam]™
10:56 Shiwo : jaaa
10:56 Shiwo : jó tudni 😊
10:56 Magic Fagyi ❤️2>: nerita peloronta
10:57 Shiwo : ismerõs volt a név, csak nem tudtam hova tenni
10:57 Shiwo : de úgy köszönt be, mint 1 kisgyerek..
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Depending on the chosen payment method as well as your location it can take up to three weeks until your payment has arrived, especially if you have paid by using cheque, bank transfer, or by sending cash. Payments made by credit card or PayPal are normally processed within 24 hours.


Szerintem, de mondták nekem, hogy nagyon oda kell figyelni mert direkt ilyen beugratós kérdések vannak.

csak most vagy félreértettem a kérdést, vagy elvan bszva a tutor-teszt...bár inkább a félreértettem a valószínû..ezért is kérdem Tajt vagy Telét fõleg..
ez a még ha kikapcsolod, ez azért gondolom nem olyan hogy csak úgy kikapcsolod 😊
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.

a) Up to three weeks
b) No more than one week
c) No more than 24 hours
d) Up to three months
itt elvileg nem a c válasz lenne a jó ? vagy félreértettem a kérdést ? Taj ? Tele ? 1éb jó angolos ?