Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Jól esett ez a +7 dist, de most online kéne lennem 10 órát ahhoz, hogy megint tudjak 10 órát trénelni, az meg esélytelen 😄
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bemész a templomba, köszönsz, blessing és megkapod mind az 5 alap blessinget akkor is ha free vagy plusz a twist of fatet is.


Thaisban haltam egyébként ugyan így egy red skulllos emberke lecsapott sétálás közben de szartam bele 😛 Valahogy itt nem érzem azt, hogy rohadt életbe meghaltam be sincs kedvem lépni megint mert hamar össze szeded magad. Másrészt ami még jó, hogyha megvan az összes blessinged (amit azt hiszem level 25-ig egy ezresért tudsz megvenni ha kérsz missiont bármelyik city guidetól) akkor van egy twist of fate blessing és ha játékos öl meg akkor csak azt az egyet veszted el a többit nem.
A másik meg egy hasonló szintû pala volt a larvaknál, ott simán le tudtam volna lépni mert volt annyi potim és nem sebzett nagyokat de kíváncsi voltam mit tud a karim.
Hordok magamnál fire fieldet meg poison fieldet is, ez ilyen lelki terror, hogy küldesz rá mindent a másikra 😄
Végül meghaltam mert elfogyott a potim de jó volt a kis suttyót kergetni miközben dárdázott :p

Ez a market nekem új volt, nem játszottam mióta betették, és tök jó, hogy azonnal meg tudok venni cuccokat másrészt késõbb jó lesz, hogy vagy egy ezressel drágábban feldobhatsz mindent és megveszik.
Most knight setben tolom egy naginatával, 39-es attack 77 axe brutál ezen a szinten 😄
Mondjuk sosem játszottam knighttal de a lényeg, hogy tetszik 😊 Meg jó is, hogy Arcornál meguntam a sorcot mert ha majd játszunk páran legalább lesz blokker aki nem panaszkodik a kasztja miatt 😄

Bár engem még szerencsére nem pk-ztak és remélem nem is nagyon fognak😊 Szerencsére ahol eddig mászkáltam ott nem nagyon volt senki és ha volt is az se gyilkolt el hanem nyugodtan ölögette a trollokat és nem cseszegettük egymást😊
Viszont nekem érdekes volt ez a számomra új dolog hogy a depoban lehet cuccot venni. igaz néhány dolognak nagyon elborult ára van😊 pl amikor egy kupac nyílvesszõ vagy 20k😊 meg hasonlók😊 De vannak azért reális értelmes ajánlatok is😊
Amugy nagyon brutális a fejlõdés ezzel a dupla exp-el Meg szerintem a skillek stb is dupla olyan gyorsan fejlõdik. Szóval szerintem nagyon hamar fel lehet rántani egy karaktert 100 felé. Ott még nem tudom milyen az élet a szerveren de szerintem ott se lehet olyan vészes. Bár gondolom ott már tényleg lényeges hogy az ember egy guildben legyen és sokan legyenek mert ha nem guild tag akkor lehet hogy szabad prédának tekintik. A bosszú amúgy ahogy láttam elég keményen megy ezen a szerveren is mert amikor 6-8 170 körüli karakter kergeti a másikat és kiabálja hogy most azért öllek le mert megölted a cimborát az elég csúnya😊 Ki se mertem lépni a depóból mikor ilyet láttam😊
Szóval érdekes az élet a szerveren😊
PK-tól függetlenül elég kellemes a szerver. Nincs akkora tolongás, mint securán, mindig van mit ölni, még freesen is. Az is tök jó, hogy egy dwarven shieldet pl simán el lehet adni 300gp-ért, még a noob cuccoknak is jó áruk van. Már kissé elegem volt securán abból, hogy a level 8-asok is crown setben mászkálnak és a plate legs ki van szórva a földre.
Gondolkozok prémin is, de félek, hogy megint úgy járok, mint legutóbb, hogy befizetem és utána egyszer se lépek be 😄
Orulok, hogy regeltetek, ahogy a beosztasom engedi tolom en is. Lassan lehet menni gs-re csapatban 😄

Ma csak 2-szer öltek meg, kicsit agresszív ez a szerver. De ha fél óra egy szint, akkor tökmindegy, ha nagyobb leszek, akkor meg majd elfutok.
Apr 12 2013, 17:34:29 CEST Killed at Level 11 by Beico Frito.
Apr 12 2013, 17:20:55 CEST Killed at Level 11 by Amonkalas Olir.
Apr 12 2013, 17:19:46 CEST Killed at Level 11 by Amonkalas Olir.
Apr 12 2013, 16:43:23 CEST Killed at Level 11 by Bein Ayfkay.
Régen azért kiakadtam volna egy ilyenen, most viszont az új "death penalty" rendszerben kb semmi kár nem ért 😄
Kisebb szinten a halál elég vállrándítós, 100-150 fölött viszont továbbra is szívás. Pedig könnyebb összehozni 11-esen 3 szintet, mint 150-esen egy felet... Néhol érdekes a Cip logika, de ez van.
Szóval melyik kazi bányában kell keresnem ennek a szerencsétlen bankárnak a pénzládájá?😊 mert elég bosszantó hogy még pénzt se tudok váltani😊
Azt én akkor nem csipáztam, mikor új volt a szerver és 300-as várólista volt 😄 2-3 óra várakozás után bejutok, megvan a level 2, lecsap a démon, lehet megint várakozni a loginnál 😄
Viszont egyszerûen nem találom most a jó szervert😞 De majd keresem😊





és akkor újra felhõtlenül tudunk majd szórakozni😊 Csak ne keljen pelenkázni minket😊
De a legjobbak akkor is a team hentek voltak😊 Úgy is volt sok stresszes pillanat, de valóban a legstresszesebb pillanatok egyedül alakultak ki😊

Ha valakinek feltûnne, hogy nem látszik az exurázás, meg a spellek, annak elárulom, hogy nincs semmi fekete mágia a videóban. Tibiacammal vettem fel és utólag letiltottam a default channelt, hogy jobban látsszon a kép.
800K-1.5M xp/h volt, profit átlagba 0-ra jött ki. Legjobb hely volt, szinte soha senki nem merte bevállalni soloba, csak én, luchian, meg davidious. Talán 10-szer voltam lent, ebbõl 2-szer meghaltam. Azt mondták a nagyobbak, hogy õk is megszoktak halni, néha bekombóznak a medusák és nem lehet mit tenni. Aztán belefáradtam, mert kicsit stresszes volt 😄
Aztán valahogy jött a cooldown és onnantól kezdve ezzel a dallal tudnám kifejezni érzéseimet a játékról: http://www.youtube.com/watch?v=IOyEw9bT8yQ
(ha lovagom lett volna, akkor is ugyanúgy zavart volna, hogy nem lehet exorozni)

Meg nem tudom miért 9 év után kell rájönnöm milyen jó is a Tibia Classic control 😄

Óvatosságból nem mertem használni élesben nagyobb karakterrel, de nem emlékszek, hogy crashelt volna.
