Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
megváltoztatta 😊 lehet jobban tetszett neki vmellik nõi kinézet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
oksi

Shiwo
nem fogják eldobni..kisebb szintüek inkább fogják használni a lvl 200+ -osok meg sztem max akkor, ha nagyon muszály, mert máshogy nehéz.. pl Hero-nak nagy a védelme, nehéz sebezni, de lehet ha X energiatípussal támadod, arra érzékeny, és a gyengébb fegyver nagyobbakat üt rajt..vagy pl a ghostok, amit sca-val üthet ítéletnapig az ember..ill vmellik képen olyasmit írtak, hogy fe is immu lesz az ütésre..szal az ellen is hatásos..de sokmindent még ne vegyetek ténynek, sztem még a képeket se, lehet akad 1-2 fake..

a #90902-ig amiket írtam, azt a CM írta a tutoroknak, az vszeg már marad, de minden máson variálhatnak..pedzegették pl hogy a gyógylötyik/fluidok ára még változhat (most 8,5k körül van a bp-je a legerõsebbnek)

Kicsikiraly
Shiwo (lusta visszakeresni és válaszgombot nyomni) most megyek és pakolom a szobát.

DFTBA ಠ_ಠ

Shiwo
töltetet ad.. példának azt hozták fel, hogy valamelyik 1000 töltetes, ergó 1000 ütésig enchant

Crewin Tiaren
gratula

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

CattiBrie
lol

[/spam]™

CattiBrie
Mekkoranagyszám volt!

De mitõl csaj??? 😄

[/spam]™

CattiBrie
Elkísérjelek? 😄

[/spam]™

CattiBrie
😄DDD

[/spam]™

CattiBrie
unom Helheimet

[/spam]™

Az elég szomorú lenne, hogy a lvl 300-as knight dobja el a Stonecuttersét, és enchantolt Barbarian axe-val rohangáljon <#idiota>

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

CattiBrie
Drakulálok! 😊

[/spam]&#8482;

Bexter
Megvan az uj kéróm 😄
Thais templom mellet. Farm Lane, 2nd Floor (Shop)
21 square meters. nicns ágy 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
és meddig lesz encsantos vagy hogy lesz az?

tök jó hogy még nem toltam arénát, így már majd fogok tudni választani 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
namost jó lett - nyertem 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
tyû, ez szép 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"ez is zsír 😊"

lol, ez gáz <#wow3>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nekem ez miért mindenhogyan béka?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
akkor jól gondoltam hogy meglévõ potionok, amiket Svargrondon lehet összeszedni azok mind ilyen demók 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
ahogy elnézem, a kövök lesznek enchantolhatóakó, ha csak azok lesznek, melyek a képen vannak:

axe: Barbarian Axe, Knight Axe, Heroic Axe, Headchopper, War Axe

club: Clerical Mace, Crystal Mace, Cranial Basher, Orcish Maul, War Hammer

sword: Mystic Blade, Spike Sword, középsõ passz hogy mi, Blacksteel Sword, Dragon Slayer

Shiwo

Shiwo
ahogy elnéztem az 1ik képet, lvl 30 felettiek tudnak majd csak enchantolni..

Shiwo

Shiwo

Bredan
Személy szerint nem sírok, és régen se sirtam. De azér várjuk ki a végét és majd kiderül hogy mennyire sikerül majd az up...

\'Eccer élünk....

Bexter
perverz

http://bexter.hu Szép Fényeket!

😄

&#63743;

CattiBrie
exevo frigo hur

loooááááááááááál 😄DD

[/spam]&#8482;

Shiwo
enchant:

ruby - tûzzel tölthetõ
amethyst - energia
emerald - föld
sapphire - fagy

500 mana az enchant, a kõ felruházza a fegyvert sebzéstípussal, X töltetre.. példának 1000 töltetest ír..

az enchantolt fegyver alapból nem sebezne többet, de vannak lények, amik bizonyos sebzéstípussal jobban sebezhetõek..

+még valamit javítanak a térképen, az automatikus séta algoritmusán, grafikán, stb..

0:26 Sandra: Do you want to buy 20 great health potions for 8700 gold? Great Healt Potion

Még drágábbak lesznek a cuccok...

&#63743;

Máris sirnak a knightok. Mindig ez van, hogy valamelyik fél igazságtalannak érzi az upot és siránkozik hogy mostmár nem lesz übertáp hanem visszább vesznek az elõnyeibõl. Pedig szerintem tök jó dolgok lesznek ebben az updateben. Az állat hogy felkészülhetsz a hentre ha mondjuk frost draggyra mész raksz egy rubyt a sovodba és máris jobb a sebzésed, meg ezek a rúnatipusok is tetszenek 😊

(Sry Shiwo)

&#63743;

Shiwo
- Thunderstorm (adori mas vis): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (kábé mint a gfb, csak energia alapú)

- Stalagmite (adori tera): Runespell, LevelRequirement:24 ManaConsumption:350 (HMM , csak föld sebzéssel..ez lesz az Envenom tán..)

- Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (fagy alapú strike vari)

- Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (föld alapú strike vari)

- Rage of the Skies (exevo gran mas vis): LevelRequirement:55 ManaConsumption:650 (új szupervari sorcoknak..gyengébb az ue-nél, de nagyobb hatótávu)

- Stone Shower (adori mas tera): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (GFB-klón föld sebzéssel)

- Avalanche (adori mas frigo): Runespell, LevelRequirement:30 ManaConsumption:530 (detto, csak fagysebzés)

- Icicle (adori frigo): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:460 (fagy alapú HMM)

- Ice Wave (exevo frigo hur): LevelRequirement:18 ManaConsumption:25 (fire wave fagyból)

- Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (dettó, csak földsebzéssel)

- Eternal Winter (exevo gran mas frigo): LevelRequirement:60 ManaConsumption:1200 (fagysebzésü ue)

UH-t a nájtok nehezebben fognak tudni használni (nem fejti ki hogy miért)...a palákat annyira nem súlytja a dolog, szvsz magiclevel alapú lesz a használata..

gyógylötyik/manalötyik.. normál/strong/greater verzió.. 100/300/600 HP, ill 100/200/300 mana, szintkövetelmény 0/50/80

Shiwo
sztem elírták azt, hogy tud gyártani.. és nem tom mi ellen lesz jó a halál alapú rúna..valami ellen biztos..

Shiwo
gyorsan lefordítok pár infót:

UE tûz alapú lesz, SD halál alapú (félek hogy az élõholtak immuk lesznek rá..)

számos lény különbözõ ellenállássokkal fog rendelkezni, lesz olyan, ami adott sebzéstípusra kevésbé vagy jobban ellenálló..vagy épp teljesen immunis...

lesznek cuccok, amik ellenállást adnak adott energiatípus ellen..

számos vari parancsa megváltozik..

néhány szerepe teljesen megváltozik..
envenom ezentúl sebzõ rúna lesz, mint a hmm, csak föld alapú
fireball szintén, tûz sebzéssel

pala nem fog tudni gyártani:
fireball-t, light magic missile-t és heavy magic missile-t

druid bukja a fireball-t és a gfb-t

új spellek:

- Wound Cleansing (exana mort): LevelRequirement:30 ManaConsumption:55 (gyógyítóvari nájtnak)
- Divine Missile (exori san): LevelRequirement:40 ManaConsumption:20 (palának strike spell szent sebzéssel)
- Divine Caldera (exevo mas san): LevelRequirement:50 ManaConsumption:180 (paláknak groundshaker szent sebzéssel)

A kérdés arra vonatkozott, hogy akkor az sd-vel mi lesz? Kevesebbet fog sebezni? Vagy kinek lesz elõnyös a death magic? A másik ami nem teljesen tiszta, hogy egy sorc pl kevesebbet fog sebezni föld varázslatokkal mint egy druid? Ha igen akkor mi értelme, hogy tud majd föld tipusú rúnát gyártani?

&#63743;

CattiBrie
<#puszi>

[/spam]&#8482;

Shiwo
írják is a fórumon

Shiwo
yep

Ha a sorcok az energy és a fire spellekben lesznek jók akkor az sd ami death lesz?

&#63743;

Shiwo
majd holnap összegyüjtöm 1kupacba itt amiket addig írnak és fordítok.. (ha addig nem teszi meg más, én hamarosan el melóba..)

Thou art a very pleasant little rabbit.

Hát ez van Shiwo <#crazya>de majd a 70-et megléped és megint elöl leszel 😊Engem mindig élretett ha szintetléptem.<#integet2>

13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D

wow 😊 <#worship>

&#63743;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Hát legyen szíves.. ez itt off 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
szerintem is több.. olyan 80 😊

[/spam]&#8482;

Shiwo
Kicsi..gh-ból cuccaid kirámolod, vagy elküldjem majd a thaisi depodba ?

Shiwo
FIGYELEM

vszeg eladjuk a FoD GH-t.. (lévén 1 pénzes nájt használja, õ meg sóherkedik normálisan fizetni..) szal a cuccokat kezdjétek el kihordani, mert a decemberbe esedékes újabb havi díj elött elakarom adni..

esetleg PG-seket ha érdekli, eladom nekik.. 200k-ért vettem, annyiért is adom..

Kicsikiraly
ja amugy hurráhurrá "Cannot connect to login server"

DFTBA &#3232;_&#3232;