Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még megbeszélem vele 😊

Na nemáááá 😊 Gyertek el nemtudhatjátok milyen lesz,ha el se gyüttök 😉
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Na akkor, akik eddig: Heu, Csiga, Fagyi, Tele (jägeresüveggel.. és Tele amúgy Tutor!!! 😄), Catti
Tegyék meg tétjeiket! 😊
Tegyék meg tétjeiket! 😊
[/spam]™
Én sem tudom, hogy jól érezné-e magát. Természetesen nem egy az egyben lebeszélni szeretném õt (titeket) róla, mert azt megértem, hogy érdekli a társat, hogy hova megy az ura (vagy asszony)..
Nem tilos hozni bárkit is (nem megtiltom, miért tenném)..
Viszont ahogy ismerem magunkat 98%-ban Tibiás témák/sztorik vannak..
Meg van, aki mondta nekem hogy nem kellett volna hoznia a bnõjét, mert így igazából senkivel nem tudott beszélgetni..
Szóval felõlem nekem mindegy..
Nem tilos hozni bárkit is (nem megtiltom, miért tenném)..
Viszont ahogy ismerem magunkat 98%-ban Tibiás témák/sztorik vannak..
Meg van, aki mondta nekem hogy nem kellett volna hoznia a bnõjét, mert így igazából senkivel nem tudott beszélgetni..
Szóval felõlem nekem mindegy..
[/spam]™
engem felirhatsz talira, de nem viszek mast, csak a jägeresuvegem, de az nem +1 😊
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Elgondolkoztam azon amit irtál. Nem Tibiázik és fiatalabb mindenkinél, nem tudom hogy érezné magát.
Bár azt mondta ha feleségül veszem Tibiában akkor csinál egy karaktert <#smile>#smile>
Bár azt mondta ha feleségül veszem Tibiában akkor csinál egy karaktert <#smile>#smile>

lol bannolták is 😄

Akkor majd legközelebb 😊 Azért nektek majd jó szórakozást!

Egészen biztos hogy a szigeten leszünk. Szóval ahol az utolsó talán 3 tali volt.
[/spam]™
Háth ha a szigetre megyünk nem biztos.

Nem tudtam hogy ilyen <#lama>#lama>

Sephirot T
megnyitott témák <#wilting>#wilting>
megnyitott témák <#wilting>#wilting>

08:57 Dark Dist : hello
08:57 Dark Dist : 😊
08:57 Dark Dist : i love u addon
08:57 Dark Dist : i love u addon
[/spam]™
You are now a tutor. You will now have to log in again to update your account status. We wish you the best for your new task.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
de többet nem hoztad.. amúgy neked mi a véleményed errõl? (bár akkor nem a hajógyárin voltunk..)
[/spam]™
a 9. tibiatali ,viszont a 19. idõpont 😊
Engem érdekel a tali meg szivesen elmnnék, mert jól éreztem magam azon az egy talin, de sajnos ez így évközben nem igazán megvalósítható. Ha lesz nyáron tali akkor jó esély van rá, hogy ottleszek, fõleg, ha Arcor és mathis is jön megint.
pvp: Furora
Omnii is eljöhetne egyszer 😊)

Rábeszélheted a Tibiára. Egy nõ lehet jobban tudna hatni rá 😊

Kockuláson azt értettem, hogy van az a Tibia tali amikor mindenki ül a laptop elõtt és van pl egy beülõs kajálós hely. Az elsõ nyilván nem a legszerencsésebb, viszont egy ilyen beülõs hely...
(De jó lenne ha tudnék szerkeszteni) 😊
(De jó lenne ha tudnék szerkeszteni) 😊

Mondjuk nekem aztán édes mindegy, de akkor valószínûleg én majd pl igen keveset tudok veled majd csacsogni. :/
[/spam]™
mert egy ilyen Patkó bandis vacsival szerintem nem lenne gond. Annak ellenére, hogy felkészitettem nem sokat tudna a témához szólni azt mondta elkisérne ha lehet.
