Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
21:51 Dark forces Riick of secura : deposit all
21:51 Dark forces Riick of secura : yes
21:51 Dark forces Riick of secura : good buy ferks
lol 😄
[/spam]™
ha ugy irom be hogy tibia gallery akkor lesd me gmit add 2. nak 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!



és ez? :SS:
20:47 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
ezek mik? :S
19:10 Marci Hun The Druid : 19:10 You see Akoris Druida (Level 27). He is a druid. <---- akoris druida akarok lenni!!! 😄
19:10 Nagy Krapekk : lool
19:10 Nagy Krapekk : 😊))
- csak le (exani tera nem jó, felkötelezni magad nem tudod) mák: ha a másik fél fent maradt õ fel tud kötelezni
- csak fel (nem tudod kiásni a lyukat, ledobni semmit, lentrõl kötéllel tudsz felmenni)
ilyen csak fel likak vannak (3) a dl-nél a délkeleti sarokban a nem tudom melyik szinten (MoLS)
[/spam]™
viszont már ismerem ,mi történik akkor ,ha vmilyen szörnynek nemmessze a resphelyétõl állunk és nem oda figyelünk 1 percig...
meg a behókat is...
😊
sima ügy ha nem prémmis hely 😄
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
szerda 12:00
Kellene nekem 3 ember.
1 aki elég erõs vagy kitartó vagy gyors, hogy ne okozzon neki nagy gondot hogy elfusson vagy megöljön 1 gst , meg még 1 aki bír a behokkal ds ekkel. meg még 1 aki ismeri az utat a bhansee queen felé a dressig, bár ha ott vagyok nagyából már én is elevickélek.
Tecciknek kellene onnan a dress, szal csak addig mennénk. Gondoltam Itt pl a nuub másodkarir Strategistre, ha van fél órája elcammogni oda. Vagy valakire aki ismeri az utat és nem kell félteni, hogy baja esik. 😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
9. Tibia tali
Dátum: 2008. február 9. (szombat),
Helyszín: Budapest, Hajógyári-Sziget (ahol utolsó három alkalommal)
Akik ott lesznek: Heu, Csiga, Fagyi, Tele, Sámli, Zak, Gyud, Taj, Tygep, Huma, Bredan, Sonic, Krog, Vackor, Shiwo, Ram, Zerg, Catti
Jelentkezzetek lelkesen, egyedek! 😊
Minden kedves és bunkó Tibioidot szeretettel várunk! 😊
18 fõ
Amik lehetnek:
• póker parti
• tibiás beszélgetések
• újak beavatása (még nem jelentkezett új tag (új tag = aki még nem volt ezelõtt talin)
• ping-pong
• csilisbab
• éjszakai fürdõzés a Dunában
• asztalon táncolás
• asztaltáncoltatás
• tutor kérésre bukkake
• valaki csini Tibiás fûszoknyádban táncol az asztal tetején
• internet 8 darab notebook elfér.. lehet tibicamot nézni, meg ugye játsznai is akár
• ...
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
07:48 GM Truthseeker : 01:43 Account of player Master-adnan banished infinitely. 01:41 Account of player Royal Mondo banished for 30 days with final warning. Both botting. Use abot and pay the price.
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D