Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktuális lenne ezt a "please come back in 10 minutes" szövegetel lecserélni 😛


Patch! With today's server save a small patch has been launched. Besides fixing some NPC typos and small map bugs, we have also slightly adjusted the loot of a few monsters. Additionally, NPC Ustan is buying multiple wolf and bear paws from now on.
[/spam]™
ps.
ne hagyjatok gyakni menni 😊)
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Hiszen még Catti is odavan értem 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Belépéssel Tajpant nyaggasd, mert õ biztos feltud venni. Szerintem, ha Shiwo haverja vagy, akkor nem hiszem, hogy problémás lennél, bár Bexterrel is jól megjártuk, vele is csak eggyel többen vagyunk 😛
Amikor én voltam bannolva (GM gyalázásért, de Taj volt a felbújtó 😄), akkor az oldalamon kiírták a részleteket is.

[/spam]™

Köszi
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én viszonylag új Tibiás vagyok, és mivel az az alkalom, amikor Shiwo és én egyszerre játszunk az elég ritka, ezért ide írok. Szeretném, ha bevennétek a Pannonian Guardians guildba. Pécsrõl játszok, és a mostani karim lassan egy éves: lvl 24-es, és Berselius from the Nosth a neve.
Elõre is köszönöm!
U.i.: Legközelebb holnap este tudok gépközelben lenni, úgyhogy a válaszokra csak akkor tudok válaszolni.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Hacked...
Más: Banishment eltûnt, és online...
magyarázat, help-en privibe:
After banishment You can make a letter to GM wich ban 'you' explain what did he done
Kaktus got hacked and its all
ezt kaptam...
13:44 Sir-solans : hola¿
13:44 You see Knight Rudi (Level 43). He is a knight. He is Vice-Leader of the Night Warriors.
13:44 Knight Rudi : hej ?
13:45 Knight Rudi : what you wanted to say ?
13:45 Sir-solans : sorry no inglis
13:45 Knight Rudi : ok
[/spam]™
c armor, c shield, c legs, w helmet, k legs, k armor, lightning legs (12k), 1 might ring. dl bürke, small stone 2k 100 db. 1 bp burst arrow. (megeggyezés szerint) Amihez nem írtam árat az djines áron van. Nem tudom az ujjak közül kinek milye van, vagy pl w helmetek ugye kellenek addonhoz (van 16 db) meg a c legs (van 3 db) is kell addonhoz. Ha kell valakinek valami, privibe jelezzen. Ha nem akkor eladom , ill eladatom djinnel.
Ha kell valakinek bléue clots annak beszerzését válalom 4k ért darabját.
Törpe gyürüt veszek nagy tételben. Ha van 1bp akkor szolj 200 gp darabjáért megveszem.
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

