Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You are 89 years 53 days 14 hours 48 minutes old!
lehet hogy ezért is vonult vissza mert fájnak az izületei a süsüt is csak homályos foltnak látja😊
és amugyis ilyen korban már csak a tapasztalatokat kell átadni az ifjabb korosztálynak😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
<#taps>#taps> Catti ma 10.000 napos!!! <#taps>#taps>
<#hawaii>#hawaii> <#vigyor3>#vigyor3> <#hawaii>#hawaii>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<#puszi>#puszi>
<#circling>#circling> <#crazya>#crazya>
<#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor2>#vigyor2>
[/spam]™
hogy sikerült a tali?
Remélem jó volt bár ahogy olvasgatom az utobbi hozzászólásokat hallom némi anyagi kárral járt a dolog
én jelentem a hétvégén leszurtam a disznót ki is vérzett rendesen😊
de vannak jó fényképeim😊 Bár ez gondolom nem nagyon érdekli a tibiás társadalmat😊
na jó hentet midnenkinek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Igen , egyébként ez egy rajzos feladvány volt...és nem is a 18+ -os játékkal játszottunk...Catti meg bivalytejet "fejt"
amúgy meg az sem volt egy semmi, szintén rajzos feladvány<#pardon1>#pardon1>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
vagy ez az Ektivitiben volt?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Na, most kollektív gyónás van?
Nekem nincs vétkem,( az ördög kuncog, õ tudja, h van) én kérem szépen jó voltam vagyok és leszek...
Bár ugye a paráznaság bûn és ahogy emlékszem Cattival némi nemû 18+ -os fogalmat sûrûn emlegettünk. Arról meg nem is beszélve, h Shiwo+ szûzhártya+ Ram <#buck>#buck>
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Nagyon jó volt a találkozó. Remélem még sok ilyen lesz...
...mármint nem az anyagi károkra gondolok.
Hümm, volt egyáltalán valaki, aki nem tört össze vagy vert le valamit esetleg szakított le a falról? (akik afkoltak, azok nem számítanak)
...azért az is hozzá tartozik, hogy nem csak rombolás volt... Zerg megjavította a konyhában a lámpát... jah... mert használta a fejét.
Taj még egy drága szoftvert is tönkretett (by Doa), miközben Shiwo-lével oltotta a szomját.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Mindenki épülésére szeretném nyilvánossá tenni ezt a kis kultúrkincset:
"Ma megen be vagy baszva:p"
😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
\'Eccer élünk....
Nagyon jóó volt a tali még több ilyet szeretnék még😄😄
Jah és tele te meg ÁFod on írd át a nevem ha még emlékszel😄😄😄😄😄D
a bort meg fogyaszd egészséggel!!!!!!
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?
Dzsihááád.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Milyen a tali? Egyébként egészen érdekes volt úgy délután 2 felé a PG channel... Én voltam egyedül fenn, és önmagamat szórakoztattam <#vigyor0>#vigyor0>
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)