Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj természetesen a játékra gondoltam😊<#zavart1>#zavart1>
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
amugy ha jól emléxem gud volt az elsõ aki premit fizetett amikor mi még tervbe se vettük hogy tibiázzunk õ is olyan 30-40 es szint körül lehetett.
Zakkal nyomták a gamét és shamli meg én ugy jöttünk utánuk de volt egy csóka aki még gyudék elõtt kezdte most nem jut eszembe a neve de aszem securan õ volt az elsõ magyar
amugy ha jók az emlékeim akkor ezt már egyszer nagyjából összeszedtük hogy ki mint hogy kezdte a tíbiát
Valaki talán Catti csinált is egy családfát hozzá hogy ki mikor kezdte ill ki kit hozott a játékba😊
amugy én csak azt tudom hogy Cattit annó hogy pátyolgattuk mikor még kezdte a játékot és hogy a cíceknél shámlival hogy lepk-ztak és hogy majdnem õket szivatták meg érte😊
most meg Catti kellene hogy fogja az én kezem mert õ a vérprofi én meg a kis noob😊
de igy van ez jól hizsen õ játszik én meg nem😊
erre õ is meghalt éás az õ cuccait is nekünk kellet kihozni Talán te shámán meg én meg mégvalaki volt ott nem tuom már ki de azt tudom hogy nagyon be voltunk kakkantva😊)))
de ezért is kell összegyûjteni
tibiablog.hu? 😊
[/spam]™

Thou art a very pleasant little rabbit.
dl szóló kísérlet
Darel már csak az Arcor hullájából kiszedett sd-vel akart nekimenni a dl-nek, de közben lejárt a manashieldje, amíg le akartuk beszélni róla 😄
[/spam]™
[/spam]™
kik voltak az elsõ playerek securán, milyen volt akkoriban, ki kit szervezett be, mikor voltak az elsõ talik, hány tali volt összesen, ki volt az elsõ prémis, milyen urban legendek terjedtek pohról, prémis helyekrõl, milyen magyarokról tudunk még, és melyik szerveren stb.
nem tudott moszukéval történni... 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ma pl. egy csomó idõt elcsesztem az ilyen régi cuccok nézegetésére, hiányzik a game, mert Ramot minden nap látom tibiázni 😄
jött szembe, és írta a battle window, hogy halott, de nem gátolta meg abban, hogy téged is kinyírjon
kép itt: zombie
klikk ide
Azt írják, hogy azelõtt kb. dragik dobtak mindent, majd jött egy update, ahol mindenki bukta a rare itemjeit.
Szóval ha valaki betársulna mellém annak örülnék 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Láttam régi képeket ahol a világito torony alatt volt sok dragi. igy már értem mért 😄
egy csóka kitalálta, hogy abbahagyja a tibiát, és thais depo elõtt a tetõn akart meghalni a haverja által szummonált dragik és fe-k tüzében. Haverja egész este szummonálta neki a lényeket (ha már lúd, legyen kövér), majd kapott egy kicket, és akkoriban nem kipukkantak a szummonok, hanem átváltoztak rendes enemy-vé. Mivel nem vették észre, hogy gebasz van, ezért a lények mindenkit megöltek a tetõn, és vagy 5-6 gm sorfalat állt a dragonokkal szemben, a szerver legnagyobb palája meg fel-le lépkedve valahogyan kiszedte a lényeket, és visszatért a béke a thaisi tetõn afkolók közé 😛
Nézegetem régi képeket és vannak amin rare-ként mutatnak itemeket. Vannak amikbõl rengetegg let és van ami szinte eltünt, még hallani se lehet róla.

tibianewson
tibiaBR
A csóka viszi azóta is a tibiashop site-ot, ott a FAQ-ban van egy ilyen passzus:
How can I trust Alex after the cycswordtheft?
That is a question you only can answer yourself. Here some ideas, why I think you should not bother about that.
-Wouldn't you have done the same with that cycsword in your hands?
-Did you ever hear about me thieving anything besides that sword?
-Do you think I bother about REAL laws?
-Do you think I would create this site, only to ruin it all over some dollars?
I run this business for nearly 5 years now and never had reason to thief anyone. I want my business to prosper and not to go down because I get a bad reputation.
Aztán ha meglesed a magic longswordot tibia.wikia.comon, akkor azt írja, hogy Anticán Rafos kezében van jelenleg, meglestem a guildjuk honlapját, ott pedig az egyik topicban régi screenshotokhoz az egyik tag honlapját javasolták, ami itt elérhetõ:
klikk a pictures ajtóra
Esetleg linkel megdobsz vag yirsz még? 😊
meg csomó régi furcsaságot
olyan régi képeket is találtam, amikor max 30-40 player lehetett online tibiában összesen 😄
és ilyen régi grafikával lev 40-es karik már istencsászárok voltak, és golden helmetek ficcentek be rajtuk, a winged helmet pl. gyakoribb volt, mint a bright sword, akkor még az számított rarenek, összesen 2 db volt belõle!
1999-es német tibiatali képet is találtam
gm kajala az pl. egy nagymama, õt is megtaláltam 😄 mondjuk pont a legjobb gm szerintem
halálkor az összes cuccod buktad, és cirka tízszer ilyen gyakran haltak az emberek mass kickek miatt, volt egy kép, ami alatt az volt, hogy 11-edszer bukta a szintjét egy csóka kick miatt
hellgaterõl tényleg nem volt kijárat, csak ha megölted magad! de akkor nem tudtál visszamenni a cuccodért, hogy kihozd, és még aol sem volt 😄
guidoék még kb. minden playert ismertek, volt olyan, hogy egy csóka a safe trade bevezetése elõtt abból élt, hogy õ volt a megbízható köztes személy tradeknél, de egyszer lenyúlt egy magic longswordot és az érte fizetendõ 6,5kk-t, pár napra rá kiderült, hogy találtak egy pénzduplázó bugot, és tolt a cip egy több nappal korábbra visszanyúló server resetet, a tolvaj csóka a haját tépte, hogy most hunted lett a szerveren, becsapta a barátait, és tuti a kardot is bukja a reset miatt, de 2-3 nappal késõbbre állították vissza a szervert, és a csókát már loginoláskor megprivizte Guido, hogy milyen máker, éppencsak megúszta, hogy ne bukja a lopott kardot, majd könyvet is kapott tibiában isle of kingsen mint a leghíresebb kereskedõ
A név meg eszembe jutott.
Az elsõ PK-em nevét is tudom: Ze Da Padoca.
Elsõ kedves külföldi ismerõs: Xexafohi.
Igaz, Zak? 😊
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

mondjuk mivel elég régi acc, lehet még sokkal régebben írta oda
@Catti: hogyan találtál rá a csóka accjára?
Lekéne menni elverni <#idiota>#idiota>
remélem nem hívta... érdemes megnézni iwiw-en:
http://wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10066987
Születésnap: 1900. jún. 7.
Nem egy mai darab, na 😊

[/spam]™