Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Ha komolyan szivatnálak 17 centi mélyen lennék a torkodban 😄 hupsz elszoltam magam 😞
Az a gond az itteni klimával hogy csak kis/agy piával viseled el.
Befordul az ember h anem látja napot hetekig 😞

Catti. Páros vagy páratlan héten utállak?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Én ráérek. Mennyit szánunk rá a guildkasszából? <#idiota>

&#63743;

CattiBrie
"Véleményem szerint a Vice Leadereknek / Leadernek aktívabban kellene közremûködniük a newbie-k megismerésében. Jelenleg nem mondanám azt, hogy ez így zajlik."

Szerintem éppen elég, ha erre kijelölünk egy sokszor online levõ, jó ember ismerõ, idõmilliomos személyt! 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Van egy olyan érzésem, hogy ezek a mai fiatalok egyre többször Fagyi-elköszönést (komment véget) alkalmaznak.. nem hogy egyéniségek lennének!

Engedjétek meg, hogy idézzek pár sort:

- Nos... - kezdett bele Brájen - mindnyájan tévedtek! Nem kell követnetek engem. Nektek nem kell követni senkit sem. Nektek önállóan kell gondolkoznotok. Ti mind egyéniségek vagytok.
- IGEN. MI MIND EGYÉNISÉGEK VAGYUNK - mondták egyszerre.
- Ti mind különbözõek vagytok.
- IGEN. MI MIND KÜLÖNBÖZÕEK VAGYUNK.
- Én nem - mondta valaki.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lesüllyedsz egyszerû pléjerek közé?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
a szívatás, viccelõzés más, mint amirõl én írtam

én egy nagy szívató vagyok, és PGben egymást mindenki mindig szívatja...
és ez jó és vicces!
és azt is szeretem ha velem szórakoznak és beszólnak, mindig nevetek rajta 😊

[/spam]&#8482;

maerlyn
szeretnék menni bánya utolsóra. most hétvégén CM, szóval kb. du3-ig érek rá vasárnap, rákövetkezõ héten (27-én) meg egyáltalán nem :|

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Szerintem csak viccel itt mindenki es nem szivat.
Legalabbis en ugy gondolom.

Bexet meg nem kell komolyan venni.. õt más motíválja😄

\"There is no worse death than the end of hope.\"

mikor szivattunk ti titeket kicsiket??? 😄

Teljesen egyetértek Cattival ,nem kéne szivatni a kicsiket se olyannal hogyha xy-t csinálsz akkor ez a bugos gerenda nem lesz bugos ,meg hazudnak meg viccelõdnek minden olyan kérdésrõl amit mi kicsik komolyan kérdezünk ,csak õk nem veszik komolyan ,mert már 100adszorra hallották. Nem akarok neveket mondani ,szerintem akirõl mondtam ezeket ,az tudja hogy kirõl bBEXélek khm khm...

😊 Marci megszólalt 😛

Catti a mokamester <#crazya>

CattiBrie
19:19 Catti-bia : 19:18 Husosfagyi : szia! te rúgtál ki a guildbõl? miért?
19:19 Gyudron : lol
19:19 Nagy Krapekk ❤️9>: lool
19:19 Nagy Krapekk ❤️9>: miert van kirugva?
19:21 Husosfagyi : ehe ehe 😊)
19:21 Gyudron : Catti mókázik
19:21 Vackor : szia Fagyi

<#eplus2>

[/spam]&#8482;

Sies Fagyi haza 😊

Hû.

Teljesen egyetértek. <#eljen>
Olyan szép hogy majdnem elsírtam magam a végére 😊

Nade most már tényleg irány haza - be akarok lépni 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Milyen igaz! <#eljen><#worship>

&#63743;

Kinek van life ringje elado az privizze meg Nagy Krapekk-ot 😊
Meg vennem mind 😛
Koszi elore is

CattiBrie
Bizony.. a gyorsaságot meg kell fizetni.. 😊
Én is így vagyok vele.
Na jó, én lassan is megkérem az árát. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Persze hogy felbacca a köcsög makrós az agyam helyét!

18:05 Catti-bia : ? üti
18:05 You see Rebron (Level 65). She is an elite knight.
18:05 Catti-bia : hülye vagY? megölte

18:05 Rebron : english or somethgn privi
18:06 Catti-bia : u killed my enemy i think you recognised alone -.- válaszom

[/spam]&#8482;

Bobber
köszönöm szépen hogy bevárnátok a dhq-val de szerintem toljátok le nyugodtan mert sajnos még nagyon sokára van hogy oda kerüljek😞
és sajnos nem várhatom el senkitõl hogy rám várjon mert most bobbernek éppen ujra játszhatnékja van
szóval ha megvan a csapatotok akkor nyugodtan toljátok le
én meg majd rugdosom sámlit hogy haladjon aztán majd vele tolom le
végülis csak a lové miatt kéne mert a sityak már megvan
a többit meg meglátjuk😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

En sem tudom miert irjak hogy MSG Fast mikor mondod nekik az arat es nem tetszik.
Akinek surgosen kell az nem azt nezi hogy tudja atlagon aluli penzert megvenni hanem hogy minel hamarabb meg tudja venni.

Attila szolt!!!
Koszonom a meghalgatast 😊<#vigyor2><#taps>

CattiBrie
17:56 Ferks: Your account balance is 89226 gold.

Elsõsorban Fagyinak, ha már lekérte az egyenlegét.. persze nem, de én azért beírom. Mármint nem is Fagyinak, hanem a GH egyenleg. 😊

És ezzel egyidejûleg megemlíteném, ha bárki bármiért küld Catti-biának zsét, akkor szóljon elõtte nekem! Köszönöm!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ez így már egy mini poi, csak éppen magunk között. 😊
Érdekelni érdekel, de hogy mikorhogy lesz idõm, azt ugye nem tudom. 😞

Jahogy továbbolvasom és máris vasárnap lesz belõle.. 😄
Kikerekedett. Szal elvileg jó, de lehet hogy csak olyan 19 óráig.
Bár ha jó idõ lesz, akkor lehet hogy kirándulni leszek. :S

[/spam]&#8482;

CattiBrie
16:59 Nagy Krapekk ❤️9>: van itt valaki?
17:00 Ram Abbalah : ja
17:00 Nagy Krapekk ❤️9>: lenne egy kerdesem
17:00 Nagy Krapekk ❤️9>: a teleport az illegalis?
17:02 Nagy Krapekk ❤️9>: ?
17:04 Catti-bia : 😄
17:04 Catti-bia : az

Mennyire furcsa, de mennyire igaz az, hogy - és fõleg a fiatalabb korosztályt - mennyire befolyásolja az hogy a másik, a többiek hogyan viselkednek. És ez valahol egy tök normális dolog. Az idõsebbek, úgy értem az öregebb Tibiások 'nevelik' a fiatalabbakat, újakat. Mikor jutott volna eszedbe magadtól, hogy egy-egy trade sorba beleírd, hogy 'MSG FAST'. Mi a tökömért fast??? Volt ilyenre olyan reakcióm, hogy:

Player: BUY FIRE SWORD FAST
Catti-bia: SELL FIRE SWORD SLOW

Nem gondolom, hogy egy friss normális lengyel gyereknek valaha eszébe jutna, hogy odamenyjen egy másikhoz és kérdezgesse, hogy pl? pl?
Neked, magyarnak, jutott valaha eszedbe, hogy úgy menj végig egy városon, hogy hun? hun?
Szerintem ez valami szélsõségesen NOOB dolog.

Na, itt van egy a noob szó is. Ami amúgy a hétköznapi életben egy kis aranyos szócska. Ellenben Tibiában.. legalábbis én úgy látom/érzem, hogy a noob 'elnevezés' egy igen igen sértõ szóvá fajult a játékban.

És ebbõl, hogy sokan átveszik az über-fasságokat, látszik hogy az átlagos Tibiás olyan 12-15 éves lehet. Aki még erõsen formálható ilyen téren.

Nekem alapjában véve az sem jutott soha eszembe, hogy valakit valaha átverjek. MEGTANÍTJÁK a játékost az öreg, tapasztalt játékosok, hogy HOGYAN KELL játszani. Hogyan lehet a bugokat kihasználni, hogyan lehet a másikkal szemben elõnyre szert tenni, VAGY ÉPPEN azt hogy hogyan legyen rendes/normális/tisztessége Tibia polgár. Attól függ, hogy milyen társaságba keveredik az ember.
És ezért vannak sok veszélynek kitéve a kislvl friss frees magyar játékosok.

Ha sokat vagy frees helyen, akkor 50%-kal nagyobb eséllyel futsz hülyegyerekbe, mint prémis területeken. De mindenhol van olyan, akinek ez csak egy kis szar játék, ahol (szerinte) nem kell figyelembe venni azt hogy a másik is ember és számára nem fontos, hogy legyünk becsületesek, udvariasak a másokkal szemben.

Vagy éppen egy öregróka játékos nem veszi figyelembe azt, hogy a másik szeretne normálisan játszani és rossz példát mutat. Erre van egy olyan konkréta példám, hogy a high levelû (80) általam ismert játékos, low lvl karaterrel szaladgált egy free város depójában, hogy plix frei itenz. Sajnos azóta errõl a gyerekrõl megvan a véleményem, szerintem jogosan nem kedvelem.

Pedig egy a szabály: ne légy olyan a másikkal, mint amilyen nem szeretnéd, hogy a másik legyen veled.
Ne lopd meg, ha nem szeretnéd, ha téged meglopnának!
Ne mondj neki csúnyát, ha nem szeretnéd, hogy neked csúnyát mondjanak!

Neveljük a kicsiket és neveljük egymást akarva akaratlanul.
Nevel engem Ram, amikor azt mondja, hogy hagyd a hülye markósokat és játsz úgy, ahogy neked jól esik. Nevelem az új playereket, amikor azt mondom, hogy ne bántsa a másik játékost.
A magyar játékosok között is sajnos akad nem kevés olyan játékos, akik sem nem veszik komolyan a Tibiát, sem a szabályokat. Viszont a magyar játékosok egy nagyobb részének igen is egy jó játék a Tibia és szeretik minden hátrányálva és élvezetével együtt. Ez a csapat vagyunk mi magyarok. Összetartó kis csapat, ami talán már nem is olyan kicsi. 😊 Talán ha odamész egy nagyobb játékoshoz, lehet hogy már tudni fogja, hogy igen, ezen a szerveren vannak magyarok én is ismerek párat. 😊

Persze az, hogy valaki magyar, csupán ettõl a ténytõl még nem válhat a csapatunk tagjává. Mint az hogy valaki külföldi, nem jelenti azt hogy egy bénaköcsögseggfej, ugyanúgy az, ha valaki magyar, nem jelenti azt hogy õ biztos jógyerek.

Ez most csak úgy kijött.. 😊

Elõre mondom azoknak, akik éppen utálnak engem, hogy nem kell senkit beazonosítani egyik kategóriába sem, mindenrõl általánosan írtam. Na jó, amikor azt mondtam, hogy Ram, akkor egyértelmûen Ramra gondoltam. 😊

Üdv!
Catti
(báze, ez már olyan sok lett, hogy alá kell írni 😄)

[/spam]&#8482;

jó..Bobbyt befárjuk ha kapkodja magát.. :p és utánna lesz DHQ.. illetve akkor elötte meg formargor utolsó küldi..
na most amire számítani kell... plaguesmith/lost soul/demon/destroyer/nightmare/behemoth.. többnyire õk jöhetnek.. 2-4esével szal jó ha van pár knight..
Annyit kérnék, hogy ha valaki olyan jön aki segíteni jön és megvan már neki a küldi az szóljon.. mert akkor tõle nem szedek pénzt illetve majd lõszert ilyesmit fizetem abból amit többiek beleadnak.

Druidok nem tudom kik jönnek.. de kéne majd névsor és beosztani druidokat a lovagok mellé.. a lovagok fogják állni a druidok mana fluidjait mivel a druidok runát is lõnek majd tehát õk annak a 'költségét' fezessék.. a lovagoknak úgysem kell majd sok health poti ha a druidok jól healelnek😊

lássuk mi van még.. sztem vasárnap délután megyünk ..tegyétek szabaddá ha lehetséges a vasárnap délutánotokat ha nem jó valakinek szóljatok.. 1-2 óra lesz a quest maga.. sztem nem több..

és sztem sima ügy😊

fejenként majd egy olyan 2-3k-t fogok szerintem kérni tekintve, hogy a többségnek nem lesz meg a quest tehát segítõ az kb csak én mg Catti leszünk ha szeretne jönni😊

a loot meg.. lehet ez nem fog valakinek tetszeni, de úgy gondolom különösebb cucc nem fog esni, essencek meg kellenek nekem.. szal bármi esik az a segítõk között lesz elosztva akik azért jönnek, hogy másoknak meglegyen a quest.. tehát azok között akiknek már megvan..

Ha van esetleg bárkinek hozzáfûznivalója akkor meghallgatom szívesen😊

Hazudós.

Többire nó comment.

Szerintem nálunk nincs helye.

CattiBrie
én is fogom..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
18

[/spam]&#8482;

CattiBrie
szörnyalkatrészeket

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[/spam]&#8482;

CattiBrie
egyet értek

csak lassan félek elmesélni a véleményemet, mert így is én vagyok a rossz meg a gonosz..

[/spam]&#8482;

CattiBrie
a faszt, asse tom kiõ..

nekem meg olyanokat mondott h már beszélt Fagyival..

hazugság miatt banned?

[/spam]&#8482;

Téker, remélem lvl up még nem volt 😛

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Bobber
én elvileg ma online leszek és szerintem nekem is a cultos rész vége ahol tartok szal ha megyünk akkor sokan megyünk😊
legalább fogjátok a kezem mig visszaszokom a játékba😊

Szpem

A Nagy Visszatérés <#worship>

Lehet, hogy keverem valamelyik másik questtel. Tolhatnánk együtt a maradék részt, persze kéne egy híler is. Majd Tecciket elrángatjuk 😛
Lehet, hogy ma este is onlájn leszek.

Ajjaj, még kultozni is kell ?

Asszem a Cultos rész jön nekem.

Bexter
17

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Egyetértek.

Szerintem Lord Kengit nem kellene hívni.

Formongar (vagymi), elõquestje amikor szörnyalkatrészeket kell adni a csókána, ha az, akkor nekem talán az alkatrészek megvannak már, csak el kell vinnem.

DHQ-ban nem feltétlen solozni kéne, hanem csapatban rendesen letolni, én is beállok 1-2 démon elé, ha van sio .)

Bobber
annak ha nem msot lesz nagyon örülök😊
tudod a héten feltolom magam lvl 100 ra😊
és akkor mehet😊
amugy a farmagor az melyik mert ha nem lvlv korlátos akkor benevezek gyorsan én is😊
amugy ha az amire gondolok akkor szerintem már csak a vége kell vagy a fene se tudja😊
mindjárt megnézem😊

Nekem még van valami lemaradásom formagor questben, csak már nem tom hol tartottam benne :/

azért nem kéne megint abba a hibába esni mint régen és ész nélkül felvenni minden jöttmentet..szal járjatok utánna, hogy jöhet-e..

tudom az eddigi felvételekhez többé kevésbé én is hozzájárultam, de azért még van bennem némi félsz, hogy valamelyik (Krapekk, Saiax stb.) csinál valami hülyeséget.. bár talán nem..

ami a démon helmet questet illeti.. lehet még nem most lesz.. kicsit félek tõle azért.. lehet elötte formargor mines-t kéne, meglátjuk..

Catti, idézek kb a sráctól:

"Catti úgy is ismer engem, nyugodtan hívjatok meg"

Lord Kengi a.k.a. Mokuska

szerintem importálási hiba - ami az adatok valóságtartalmát illeti 😊

Shaman
Végre egy druid fogja irányítani a guildet?!! :-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bobber
😊)))

CattiBrie
Ja, én meg majd leszek exportõr.. engem már úgy is utál mindenki.. átveszem Ram anno-i szerepét. 😛

[/spam]&#8482;