Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

intézem😊

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Arcor
Keyra Daellel kiléptem a PG-bõl. Vele szeretnék csatlakozni az SGA-hoz.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

10:15 You see Szaammaan (Level 9). He has no vocation.

old widow most már raid-ként respel ezek szerint?
vagy még mindig jön külön is?

screenshot plx 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

jó volna..senki nem akarta eddig sem nagyon elvállalni.. és nincs is sok topic.. legalábbis van 1-2 állandó a blacklist-el kapcsolatban meg ilyenek.. de ezt leszámítva meeting-rõl szokott új topic lenni, meg néha 1-2 más témában. már amennyiben én láttam

CattiBrie
Hm

06:50 The mating season of the giant spiders is at hand. Leave the plains of havocas fast as you can.

[/spam]™

Arcor
Ha más nem fogja elvállalom.

CattiBrie
Angolul beszélõ PGs küldött kerestetik!

[/spam]™

CAtti:

SGA > nem tudom.. öö..igazából kéne valaki aki legalább heti 1-2 alkalommal elolvassa az SGA-s topicokat és szól ha van gyûlés..mert ott beszélnek ezekrõl. És mindig lemaradunk, eddig 1en voltam félig, mert mindig elfelejtem nézni lesz-e:S na lényeg a lényeg, hogy jó volna valaki aki néha odanéz.. azt el tudom intézni hogy bekerüljön alt-karival sga-ba..és akkor hozzáfér. stb.
egyébként meg nem tudok semmit😄 'these days' le vagyok maradva😄

jóccak

estét:p tegnap elfelejtettem írni, de köszi a jókívánságokat is =D

na pás, jóéjszakát😊

Ja igen Zerg sok szerencsét a mtekhoz meg a törihez😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

Bexter
afk 1 hónap államvizsga

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Zerg: na milyen lett a matek? Grat a jó magyarhoz! :-)

Thou art a very pleasant little rabbit.

Nem tudom majd úgyis kiderül....addig goromán nem demonozol max😛

Shiwo
az elsõ részét tudtam, a 2. részét nem, hogy lehet másba is tolni a gyógylötyit...

maerlyn
online time counter

hejj,de visszaestem! meglatszik a zh-idoszak

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Arcor
Ez miez?

CattiBrie

[/spam]™

CattiBrie
Reggel próbáltam azt hogy az útját keresztezni parcelokkal, de 'nem egérrel' közlekedik. 😞
Amúgy ez valahol azért furcsa, mert mi van, ha eléállok, akkor simán csak választ egy másik utat?
És ha 8 player körbeállja? (Vagy 3-4-5 player + fal)?

Áhh, nem tom, de akkor is kéne valami.. :S

[/spam]™

maerlyn
hogy a fenébe ne érne, csak a gm ne lássa 😄

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
o.0

[/spam]™

CattiBrie
ja és lehet lenne egy-két kérdésem sga-val kapcsolatban?

• mikor lesz meg a botterlist, vagy mi? illyetve azt hogy tervezik?
• illetve, hogy ugye ha szándékosan PKzni egy bottert ér? 😊)

[/spam]™

CattiBrie
hát most lootoltam 5 bp-vel.. 😊

[/spam]™

lehet valaki javított közben..nem tudom.. de lényeg a lényeg nem 'dupla' hanem '5x'-ös eséllyel esnek a cuccok.. a drop rate-et 500%-ra emelték. :p

mana gyógyi inkább mlvl-tõl függ.. lvl nagyon kicsit számít..és Ram mlvl-je is lassan 25ös.. szal nincs nagy különbség szerintem.

hát figyu.. én strong healthet nem tolnék... mana poti ha van.. akkor manából tudsz gyógyítani, és ha nagyon nagy gáz van legyen pár backpack spirit nálad..

na üdv, nem voltam most pár napig

nem tom elhangzott-e ezért leírom:
két támadás között 2 healing potion-t is el tudsz tolni, tehát 2 gyógyi 1 támadó varázslat lehetséges két támadás között.
másik embert tudod manával vagy health potival tuningolni ha pont mellé állsz no és persze amennyiben tudod használni az adott lötyit.. szal pl. a palák nem tudnak greater manát vagy healthet használni, de sorcik (a manát) knightok ( a health-et) tudják palára tolni a greaterbõl.

na majd még írok ahogy olvasok esetleg..:p

CattiBrie
"Az a helyzet, hogy mivel egy lev 1-es karival írta be, ezért 100%, hogy tisztában van vele, mit olvasott, de nem meri vállalni a véleményét a fõkariján."
Igen erre én is gondoltam.
Bár azt nem gondolom, hogy a véleménye.. csak kiba jó fejnek gondolja magát.

"hanem csak itt nekünk adtad tudtunkra, hogy szerinted kamu az egész"
És meg sem fordult a fejednem, hogy lehetséges hogy igazam van?

"Mondjuk ha belegondolsz, Tibia legnagyobb karija volt sokáig a csóka, ha tényleg halálos beteg volt, akkor azért érthetõ, hogy miért menekült egy ilyen világba,.."
Hát igen. Valószínûleg én is ezt tenném. 😊
Csak a leírásból nem derül ki h halálos beteg volt...

"Hogy emelett volt-e acc sharing vagy tényleg csak az acc infóját írta át egy közeli barát, aki tudta a kódot, szerintem tök mindegy, mert nem volt egy gonosz player, és ha örömet okozott neki, hogy nagyobb a karija, akkor legalább boldogan halt meg."
Mondjuk neki már tök mindegy lenne.
Csak mert nálunk gáz az hogy én kiírom pl a képeimhez, hogy melyik képen ki van.. és ha valaki ügyes, rájön, hogy azért van dupla név, mert h más tolta, akkor minket ezért simán bannoltatnak, meg ilyesmi. Aztán meg mindig kiderül, hog minden acc egy-egy átjáróház. 😞

De amúgy te errõl tudsz valamit? Most akkor mennyi idõs volt? És miért halt és beteg volt vagy most akkor mi van?

"Securán is volt olyan, akit többen ismertek real és meghalt, és az volt az utolsó kívánsága, hogy a kariját vigye tovább egy barátja. A csóka alapból tolókocsiban élte az életét, szóval gondolom neki a tibia volt minden boldogsága, egyedül ott talált viszonylagos szabadságra."
Mesélj! Kik?

Amúgy én szerintem nem szeretném ha vinnék tovább a karakteremet.. ez én vagyok. 😊 Mint,a hogy még soha senki más egy xp-t nem szerzett ennek a karakternek rajtam kívül és senki más nem tudja rajtam kívül az acc+pw-t. 😊

Igen! Igen! Taj te Secura iviv szervere! 😄 Tessék információkat szerezni ez üggyel kapcsolatban! 😊

[/spam]™

mindjart a gepet vagom ki es

teged is kivagott most?

Türelem

GS-t terem

nah most menjek 1 nyugtató cigire vagy ne? mert ha kick miatt halok az nemfog tetszeni

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Meg most sem enged be ez a nagy szivas 😞

koszi Fagyi

Csak Cipivel vagyunk bent, miután mi is kaptunk a mass kickbõl 😊

Amúgy tipikus DL/GS futtató idõ van 😊

engem is kivágott

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

megtörtént

valaki mondja meg cipinek maradjon ott a gs-nel mert kickem van

emellett*

Az a helyzet, hogy mivel egy lev 1-es karival írta be, ezért 100%, hogy tisztában van vele, mit olvasott, de nem meri vállalni a véleményét a fõkariján. Mivel ez a Ragnaros szerver fóruma (ahol Ramék is tolták), ezért tuti ott játszik a csóka, ha egyszer olvassa a Ragnaros fórumot, és a meghalt Nano haverjai + akik szerint ez bunkóság napokig õt gyaknák le szivatásból, ha a fõkarijával írt volna be egy ilyen durvaságot.

A te eseted szerintem annyival jobb, hogy nem jelentél meg kegyeletet sérteni a családtag topicjában, hanem csak itt nekünk adtad tudtunkra, hogy szerinted kamu az egész. Mondjuk ha belegondolsz, Tibia legnagyobb karija volt sokáig a csóka, ha tényleg halálos beteg volt, akkor azért érthetõ, hogy miért menekült egy ilyen világba, és tolta utolsó pillanatig orrba-szájba, addig sem kellett arra gondolnia, hogy meg fog halni. Hogy emelett volt-e acc sharing vagy tényleg csak az acc infóját írta át egy közeli barát, aki tudta a kódot, szerintem tök mindegy, mert nem volt egy gonosz player, és ha örömet okozott neki, hogy nagyobb a karija, akkor legalább boldogan halt meg. Securán is volt olyan, akit többen ismertek real és meghalt, és az volt az utolsó kívánsága, hogy a kariját vigye tovább egy barátja. A csóka alapból tolókocsiban élte az életét, szóval gondolom neki a tibia volt minden boldogsága, egyedül ott talált viszonylagos szabadságra.

Ha meg fake az egész, akkor meg az a paraszt, aki ilyet kitalál 😛

CattiBrie
😊)))

Ez tényleg nagyon gáz! 😄

De lehet, hogy a skac tudja mondjuk, hogy kamu.
Vagy valami iszonyatosan elvont 'lény'.
Monnyuk azért, mert screenshot, mert hihetetlen, ettõl még lehet fake.

Én akkor is azt mondom, hogy a neten lévõ ilyesmi (vagy másmilyen 😄) dolgok több mint 80%-a fake. Én még azt sem hiszem el, amiket anno általános iskolában tanítottak... igaz, azóta volt pár tétel, ami megborult és kiderült, hogy nem is van az úgy. Inkább csak olyanokat tanítanak, hogy XY szerint.. namost azt meg _valahol_ minek megtanulni, ha nekem ellenkezik a véleményem. Nade ott tartottunk, hogy halál. El tudtok képzelni olyan emberi érzõ lényt, aki komolyan válaszol egy ilyen post-ra úgy, hogy tudja, hogy az illetõ tényleg elhunyt? Nem beszél angolul? Nem értette meg, mi van oda írva? Vagy lehet, hogy ami le van oda írva, valahogy máshogy kell érteni? Vagy máshogy lehet és full félreértette? Milyen egyéb lehetõségek vannak, amikre még csak gondolni sem tudok?
Tényleg ekkora paraszt az a játékos? Oké, tudjuk, hogy rengeteg igazán idióta ember él a Földön (talán fõleg Amerikában /vagy csak azért látjuk így, mert Amerika nagyobb -> több ember között több idióta van/)
Vagy csak az én picike agyam nem tudja felfogni, hogy létezhet ilyen?

Háát.. nem tom...

[/spam]™

AnarchiZerg
Nah végre meg vagyok a magyarrral elég faszán sikerült 😄 holnap matek attól kicsit félek mert segg hüyle vagyok belõl:S
REmélem jóó lessz😄 A többieknek akik msot nyomják az érettségit annak mnidnekinek sok szerencsét!!!!! nah csõõ mindenkinek

Anarchizerg [41]: jah andersen már rég meg halt Marci hun the pala [50]: ki? Anarchizerg [41]: aki meséket írt Marci hun the pala:Securán?hanyas lvl?

Legyakták már ?

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Szivesen máskor is, remélem összejön a buli .)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

10:51 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals.

NEm irigylem a blockert...:S

10:45 There is an evil presence at the volcano of Goroma.

10:39 The ancient volcano on Goroma slowly becomes active once again
Demon boss jön goromára

Shiwo
tényleg paraszt