Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
\"There is no worse death than the end of hope.\"
telének 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
a knight az sokat tud gyakni akár közepesen erõs lényeket is ugy hogy az exp és a lové is jól jön neki mint sonic ic mondta akár scarabokkal is jóformán nygógyitás nélkül nagy expeket tud összeszedni és lovét is kap
a pala az szintén ha ügyes sok lóvét tud összeszedni viszont neki gond hogy vinni kell magával egy csomó fels oz-t spear formában ami persze a végére elfogy
a sorc ill a druid az sajna a miatt szív hogy mindenképpen kell a mana a gyakáshoz
viszont iszonyat sebzéseket tud bevinni
én pl most hogy az AS eket gyakom kb olyan 6-8 bp mannafluidot iszok meg 1.5-2 óra alatt plusz a softboots szóval ahoz hogy keményen gyakjak kiadás is van rendesen de igy mondjuk olyan 70-80k expet gyakok össze óránként szóval nem rosz az exp de sajna nem a leglóvésabb dolog
kis szotyi lényeket meg nem nagyon éri meg gyaknom ill nem tudom hogy mit lenne jó
igazán nagy lények pedig nem mennek egyedül
tudom megint sírok pedig nem akarok
nekem ez most igy hogy már teljesen fel vagyok öltöztetve és alapból amire szükségemvan megvan igy tökéletesen jó mert a gyakásom teljesen megtérül, általában még egy kis plusz pénzt is kiverek belõlük és az exp is jól jön igy pont ideális
nem kell runátgyártanom nem kell afkolnom csak menni és gyakni
szóval én azt mondom hogy minden kasznak meg kell találnia azt amit érdemes gyakni és mindegyikkel lehet fejlõdni is meg pénzt keresni
de még mindig azt mondom hogy a lovag a leglóvésabb a sorc a legcsóróbb
de nekem ez most igy pont jó😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Lemaradtam ott hogy utcso valamelyik upnál fejlesztették õket
Ajánlom a lizardokat😊) jó exp jó pénz.. ha esetleg gyakni támad kedved😄
Egyébként mondtam. A knightok tényleg szívnak. Egyébként ha van 100bp uh-d.. az még tökre jó ám, szervezz be egy sorcit magad mellé, és adj neki uh-t😊 azt mehettek dl-re is akár, majd healel.
Illetve én inkább arra céloztam a megjegyzésemmel, hogy hiba volna kijelenteni hogy a pala a legtápabb mert a sorc/druiddal szerintem egy szinten vannak.
melyik a jobb kaszt. Kipróbáltam majdnem mindet nekem a lovag áll kézre 😊
Másnak más. Játé stílustol meg idõtõl is függ melyik kaszt fejlõdik jobban. mindegyiknek megvan elõnye hátránya.
Bár tény h idegesitõ amikor nagy nehezen huntolsz jön egy low level és lezuz körülötted mindent 😊
Meg az is néha zavaró tud lenni hogy régen kezdted a karit a sok up után meg más ugyanazt a kasztot hamrab feltolja a szintedre 😊
Én szeretnék egy olyan up-ot, ha valaki egymás után többször beírja, hogy: pl? pl? vagy br? br? (stb...) akkor a 2. ilyennél veszítsen 200 hp-t, a 3. ilyen után 400-et, majd 800-at...
Mennyi ilyen lenne: ...killed by spam.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
hát én ezt simán úgy olvastam, hogy, ha valaki PK-zni megy, akkor..
😄D
[/spam]™
- A jelenlegi high lvl-es karakterek nem feltétlenül jelzik azt, hogy most melyik kaszt erõsebb... egy elõzõ up elõtt talán jól elhúzott pár lovag, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a legjobb kaszt most.
- Teknõsöknél például nem nagyon látok lvl 60 körüli lovagokat, ellenben lvl 60 körüli paláktól és sorcoktól hemzseg a terület.
- A lovagnak az UH használat háttérbe szorításának nem örülök, de egyet értek vele (minden lovagnak volt egy druidája, afk idõben magának csinálta az UH-kat... /lásd a 100 bp UH-mat 😄/) Így nem kellett semmilyen segítség, ergo a lovag tök önellátó volt. (Jó, most sem feltétlenül kell, mert vannak gyógylötyik.)
- Szerintem az, hogy a paláknak több fegyverük van ez nagy mértékben segítség, és az is (sõt fõleg az), hogy már nem kell összeszedni a földrõl az eldobáld cuccokat (kavics, spear).
- Viszont, ha valaki XP-zni megy, akkor nem feltétlenül kell nagy enemikre menni: a venore-i dragiknál, vagy a pegleg-i teknõsöknél, illetve a darashia-i mino-toronyban közel ugyanannyi xp szedhetõ össze 1 óra alatt. Sõt a sima scarabok-nál is ankban. Nem nagy cucc tudom, de óránként 45-50k xp szedhetõ össze mindenféle gyógylötyi használata nélkül (kivéve a dragiknál). Soft boots sem kellett...
A knightok meg.. valóban lehetnének jobbak, ez tény. De mégis ha megnézed az igazán magas szintû karikat, akkor írtó sok knightot fogsz látni. Szal ha ennyire szar hogy a francba fejlõdnek ilyen jól. Gõzöm sincs, de valamit jól csinálnak.
Egyébként jah, szal hangsúlyozom tényleg sok helyen szívnak, de hiba volna csak a hibáikat keresni, mert tutira biztos van ahol elõnyei vannak. Persze nem értek hozzá😊
Jah..persze ez egyéni vélemény:p nem kell külön értékelni és lehet nem egyetérteni😊 Csak megjegyeztem.
[/spam]™
Paladins, whose true strength is distance fighting.
28.54 %
Sorcerers, who are skilled masters of the arcane arts.
27.72 %
Druids, who do well both in healing and in offensive magic.
19.13 %
Knights, who have incredible melee fighting and defence skills.
17.40 %
None, I think they are all perfectly balanced. None is better!
7.20 %
egyenlõre annyit mondanak elõljáróban, hogy nem lesz új terület
viszont lesz egy rakat új quest
az npc-kkel való kommunikációs lehetõségek is kibõvülnek
valamint rook és kaz ráncfelvaráson esik át, szép, új dizájnt kapnak
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
😄DD
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
2008.05.20 - 20:43:35
Just a message to say my Internet is still completely broken (not just the modem, our ISP are being complete and utter noobs for no reason 😛) so I may not be around for a while longer. I doubt that anyone needs to say anything to me but if you hear anyone does they can leave a message on here if it's ok with you. I check this when I'm up Shinji's stealing his Internet 😛
Take care man, hope you and all the huns are well.
Thou art a very pleasant little rabbit.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Nem szeretnék fél tucat monstát egyszerre blokkolni.
Majd kullogok hátul 😛
Ez Zaknek, Tygepnek ill. Bredannak szólt.
viszont Rl az elsõ😊 bár ilyen csapat nem tudom mikor lesz megint:p de vannak más megbízható csapatok, szal nem gond sztem.