Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
úgy tom azt se fogadják el, mondván hamisítható..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Arcor
Print screen nem bizonyit semmit.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Bexter
ha print screent csinálok legközelebb?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

CattiBrie
vip? 😛

[/spam]™

maerlyn
csak akkor tudom reportolni, ha látom ingame

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Tygep
Nekem kellenne a banshee, palámnak még semmi nincs meg belõle. Hétvégenként vagyok általában.

Bexter
Nekem megvan de szivesen besegitek 😛

lesz banshee a közeljövõben.. meglátjuk mikor.. nem tudom pontosan, de valamelyik hétvégén.. nézzétek meg kik akarnak jönni meg kinek jó melyik hétvége

\"There is no worse death than the end of hope.\"

Bexter
17:54 Karola of Knight <40>: SELL PREMIUM ACCONT 270K
telének 😊

CattiBrie
ne feledd, hogy ez függ attól h ki hány percet tud afkolni és ki mennyit gyakni

[/spam]&#8482;

CattiBrie
én is pár napja orctress alsószint közepén álltam meg megtekinteni h mégis melyik billentyûm a manapot 😊

[/spam]&#8482;

maerlyn
akkor megvárom azt, köszi

maerlyn
saccolok: tizet 😛

Elvileg lesz nemsokára.

Son Ice
Annyira önellátó volt, hogy a 100 bp UH-t egy az egyben eladtam, mert egyszerûen képtelen voltam annyit gyakni, hogy elhasználjam... (nem mondom meg hány kristályt kaptam érte 😄)

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

maerlyn
önellátónak nevezni erõs túlzás, a legtöbben nem tudtak maguknak elég uh-t gyártani, nem véletlen volt annak mindig olyan jó piaca, amit a gyógylötyikkel elszúrtak rendesen.

maerlyn
Lesz mostanság magyar banshee quest, vagy menjek el inkább az SGA-sra? http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2137743

Bobber
szerintem minden kasztnak megvannak az elõnyei ill a hátrányai
a knight az sokat tud gyakni akár közepesen erõs lényeket is ugy hogy az exp és a lové is jól jön neki mint sonic ic mondta akár scarabokkal is jóformán nygógyitás nélkül nagy expeket tud összeszedni és lovét is kap
a pala az szintén ha ügyes sok lóvét tud összeszedni viszont neki gond hogy vinni kell magával egy csomó fels oz-t spear formában ami persze a végére elfogy
a sorc ill a druid az sajna a miatt szív hogy mindenképpen kell a mana a gyakáshoz
viszont iszonyat sebzéseket tud bevinni
én pl most hogy az AS eket gyakom kb olyan 6-8 bp mannafluidot iszok meg 1.5-2 óra alatt plusz a softboots szóval ahoz hogy keményen gyakjak kiadás is van rendesen de igy mondjuk olyan 70-80k expet gyakok össze óránként szóval nem rosz az exp de sajna nem a leglóvésabb dolog
kis szotyi lényeket meg nem nagyon éri meg gyaknom ill nem tudom hogy mit lenne jó
igazán nagy lények pedig nem mennek egyedül
tudom megint sírok pedig nem akarok
nekem ez most igy hogy már teljesen fel vagyok öltöztetve és alapból amire szükségemvan megvan igy tökéletesen jó mert a gyakásom teljesen megtérül, általában még egy kis plusz pénzt is kiverek belõlük és az exp is jól jön igy pont ideális
nem kell runátgyártanom nem kell afkolnom csak menni és gyakni
szóval én azt mondom hogy minden kasznak meg kell találnia azt amit érdemes gyakni és mindegyikkel lehet fejlõdni is meg pénzt keresni
de még mindig azt mondom hogy a lovag a leglóvésabb a sorc a legcsóróbb
de nekem ez most igy pont jó😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bexter
Arra emlékeztem h uh szar igy lötyi volt nálam 😄 de sajna hot key nem votl beálitva 😄 minusz 3 szint 😛

Shiwo
Bex..UH-val ne menj gyakni, mert úgy jársz mint a hallal..

Shiwo
most már tényleg kezdenek egálban lenni, és ezt a % is jól mutatja..viszont a lovag tényleg jobban lemaradt mint kellett volna..de a szavazás azt is tükrözi, hogy mely kasztból van tán a legtöbb..sztem elég kevesen nyomtak a saját kasztjukra... + azért is bekavarós, mert PVP-n kicsit más a helyzet, mint non-PVP-n, és ügyebár azok vannak többségben

Bexter
fejtsd ki knightok mé szivnak 😄
Lemaradtam ott hogy utcso valamelyik upnál fejlesztették õket

Jó persze. De igazság szerint sok lovag még a mostani up óta is iszonyatos tempóban fejlõdik. De részben igazad van. 😊
Ajánlom a lizardokat😊) jó exp jó pénz.. ha esetleg gyakni támad kedved😄
Egyébként mondtam. A knightok tényleg szívnak. Egyébként ha van 100bp uh-d.. az még tökre jó ám, szervezz be egy sorcit magad mellé, és adj neki uh-t😊 azt mehettek dl-re is akár, majd healel.
Illetve én inkább arra céloztam a megjegyzésemmel, hogy hiba volna kijelenteni hogy a pala a legtápabb mert a sorc/druiddal szerintem egy szinten vannak.

Bexter
Amióta játszom mindig ezen megy alovagolás 😄
melyik a jobb kaszt. Kipróbáltam majdnem mindet nekem a lovag áll kézre 😊
Másnak más. Játé stílustol meg idõtõl is függ melyik kaszt fejlõdik jobban. mindegyiknek megvan elõnye hátránya.
Bár tény h idegesitõ amikor nagy nehezen huntolsz jön egy low level és lezuz körülötted mindent 😊
Meg az is néha zavaró tud lenni hogy régen kezdted a karit a sok up után meg más ugyanazt a kasztot hamrab feltolja a szintedre 😊

Son Ice
...az majd egy következõ bejegyzésem lesz "PK-s praktikák" címmel. 😊

Én szeretnék egy olyan up-ot, ha valaki egymás után többször beírja, hogy: pl? pl? vagy br? br? (stb...) akkor a 2. ilyennél veszítsen 200 hp-t, a 3. ilyen után 400-et, majd 800-at...
Mennyi ilyen lenne: ...killed by spam.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
"Viszont, ha valaki XP-zni megy, akkor"

hát én ezt simán úgy olvastam, hogy, ha valaki PK-zni megy, akkor..

😄D

[/spam]&#8482;

Son Ice
Én annyira nem szeretnék állást foglalni... fõleg, mert annyit nem is játszom és még mindig biztonsági játékos vagyok, de:
- A jelenlegi high lvl-es karakterek nem feltétlenül jelzik azt, hogy most melyik kaszt erõsebb... egy elõzõ up elõtt talán jól elhúzott pár lovag, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az a legjobb kaszt most.
- Teknõsöknél például nem nagyon látok lvl 60 körüli lovagokat, ellenben lvl 60 körüli paláktól és sorcoktól hemzseg a terület.
- A lovagnak az UH használat háttérbe szorításának nem örülök, de egyet értek vele (minden lovagnak volt egy druidája, afk idõben magának csinálta az UH-kat... /lásd a 100 bp UH-mat 😄/) Így nem kellett semmilyen segítség, ergo a lovag tök önellátó volt. (Jó, most sem feltétlenül kell, mert vannak gyógylötyik.)
- Szerintem az, hogy a paláknak több fegyverük van ez nagy mértékben segítség, és az is (sõt fõleg az), hogy már nem kell összeszedni a földrõl az eldobáld cuccokat (kavics, spear).
- Viszont, ha valaki XP-zni megy, akkor nem feltétlenül kell nagy enemikre menni: a venore-i dragiknál, vagy a pegleg-i teknõsöknél, illetve a darashia-i mino-toronyban közel ugyanannyi xp szedhetõ össze 1 óra alatt. Sõt a sima scarabok-nál is ankban. Nem nagy cucc tudom, de óránként 45-50k xp szedhetõ össze mindenféle gyógylötyi használata nélkül (kivéve a dragiknál). Soft boots sem kellett...

Uhm, lehet.. spec sosem mondtam, hogy nem táp a paladin, de azért nem teljesen korrekt ez a szavazás szerintem. A paladin pont jó egyébként, a sorc és a druid kiba táp és kizárt hogy ekkora a különbség köztük mert most már mindkettõnek vannak keményebb területre ható cuccaik, ráadásul a jégviharos cucc az igencsak sok nagy lényt jobban sebez mert weak-ek rá.. szal 10% majdnem.. ez baromság.
A knightok meg.. valóban lehetnének jobbak, ez tény. De mégis ha megnézed az igazán magas szintû karikat, akkor írtó sok knightot fogsz látni. Szal ha ennyire szar hogy a francba fejlõdnek ilyen jól. Gõzöm sincs, de valamit jól csinálnak.
Egyébként jah, szal hangsúlyozom tényleg sok helyen szívnak, de hiba volna csak a hibáikat keresni, mert tutira biztos van ahol elõnyei vannak. Persze nem értek hozzá😊

Jah..persze ez egyéni vélemény:p nem kell külön értékelni és lehet nem egyetérteni😊 Csak megjegyeztem.

Shinji nem HG-s volt?

Lófütty.

CattiBrie
Az ice witch az milyen erõs?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
mióta a gyógyításunk nyuszifarok, a hatótávolság nyuszibajusz, azóta annyira nem is 😞

[/spam]&#8482;

Shiwo
legtápabb kaszt véleményezés:

Paladins, whose true strength is distance fighting.

28.54 %
Sorcerers, who are skilled masters of the arcane arts.

27.72 %
Druids, who do well both in healing and in offensive magic.

19.13 %
Knights, who have incredible melee fighting and defence skills.

17.40 %
None, I think they are all perfectly balanced. None is better!

7.20 %

Shiwo
nyári update hírek..hamarosan beindul a "hírözön"

egyenlõre annyit mondanak elõljáróban, hogy nem lesz új terület

viszont lesz egy rakat új quest
az npc-kkel való kommunikációs lehetõségek is kibõvülnek
valamint rook és kaz ráncfelvaráson esik át, szép, új dizájnt kapnak

CattiBrie
Lefordítom: HAJMERESZTÕ volt veled Goroma 😛

[/spam]&#8482;

Volt, de az csak szolid körülnézés, semmi pk ;Ð

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

CattiBrie
<#csodalk> volt veled Goroma

[/spam]&#8482;

Télleg, õt is rég pkztam már .)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

CattiBrie
21:20 Husosfagyi <107>: Cattit be kéne még szervezni respet blokkolni valahova 😊

😄DD

[/spam]&#8482;

Arcor
Szia galamb. No virtual sex anymore? <#szomoru1>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

úristen ilyen felhõszakadást nemláttammég jégkockák esnak az égbõl <#wow1>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

@Akik ismerikOmniit
2008.05.20 - 20:43:35
Just a message to say my Internet is still completely broken (not just the modem, our ISP are being complete and utter noobs for no reason 😛) so I may not be around for a while longer. I doubt that anyone needs to say anything to me but if you hear anyone does they can leave a message on here if it's ok with you. I check this when I'm up Shinji's stealing his Internet 😛
Take care man, hope you and all the huns are well.

Thou art a very pleasant little rabbit.

Valaki tud valamit Laraxrol?

Bexter
Banned for 30 days 😊

Így néz ki egy olyan oldal, amely fel akarja törni a karidat:

gyenge próbálkozás 😊

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

ne aggódj:p Teccik közel jár az igazsághoz😄

Shaman
sztem 150 alatt mule mindenki :-pp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

lvl 102 csak mule lehet ugye? 😊
Nem szeretnék fél tucat monstát egyszerre blokkolni.
Majd kullogok hátul 😛

egyébként még a többiek sincsenek felírva a listára:p a pénzt majd mondom hova kell küldeni ha aktuális lesz😊

Ez Zaknek, Tygepnek ill. Bredannak szólt.

hát.. ezt döntsd el😄 de ha nincs idõd akkor nem iratlak fel, de véleményem szerint meg tudom oldani, hogy utolsó pillanatban is csatlakozhass, sztem nem lenne probléma belõle.

viszont Rl az elsõ😊 bár ilyen csapat nem tudom mikor lesz megint:p de vannak más megbízható csapatok, szal nem gond sztem.