Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FYI...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Thou art a very pleasant little rabbit.
http://www.tibia.com/free-mmo-2/free-multiplayer-online-role-playing-game.php
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
😊
Engem sztem még soha nem csinált kis süsü. 😊
// Igaz, még nem is szólóztam süsüt .)
[/spam]™
DFTBA ಠ_ಠ
Egyszerre küldtük a hozzászólást.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
ugyanis magam sem tudom...
Engem is a hatodik sárkány tett el láb alól. Még te szedtél utána össze 😊
<#eplus2>#eplus2>
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
-----------------
Hol volt, hol nem volt, Darel Minas és Tajpan eldöntötte, hogy sárkányozni fognak. Egy héten át minden nap gyártottak egy bp uh-t egy free accos druida karakteren, és elindultak a nagy kalandra 7 bp uh-val és rengeteg önbizalommal. Igen ám, de a sárkány foglalt volt, egy paladint találtak ott, aki nem futtatta a sárkányt, hanem lándzsával állt mellette és úgy dobálta. Teljes megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy egy sárkány mellett egy paladin így megállhat, meg voltak róla gyõzõdve, hogy az illetõ sárkányokon tréningel, hiszen minden épeszû paladin számszeríjjal futtatva ölte a sárkányokat ekkoriban. Szomorúan ballagtak el másfele, hiszen a lev 54-es paladin ottmaradt megvárni a következõ sárkányt is.
Jobb híján elindultak felfedezni, és kalandot keresni. Találtak egy teleportot. Bátran beleléptek, de annyi gonosz ábrázatú lény bukkant elõ hirtelen a túloldalon, hogy gyorsan visszamenekültek a teleport túloldalára. Legnagyobb meglepetésükre a sárkányon tréningezõ paladin ott várta õket. Megkérdezte, hogy mi található a túloldalon, majd felajánlotta, hogy segít legyõzni a vérszomjas szörnyeket. A lovag lépett elõször a teleportba, a paladinok kértek egy-egy gfb rúnát, majd követték. A lovagot hamar körbevették a lények, mozdulni sem tudott. Gyûltek az élõhalott ghoulok a hús szagára, és egy vörösen izzó szempár is velük együtt vetette magát hõseinkre. Darel Minas bátran harcolt, az idegen paladin viszont megállt a lovagon, és nem mozdult, nem támadott semmit, nem használt semmilyen rúnát. Darel Minas hatalmas tûzlabda rúnája nem volt elég a csata eldöntéséhez, közben a lovag mágikus kék rúnákkal próbálta gyógyítani magát, de a rúnagyártó rabszolga druidák gonosz rontása kifogott rajta. Valahányszor elhasznált magán egy gyógyító rúnát, a rajta álló paladint gyógyította, és 2 kör után szétmarcangolva esett össze. A táskányi gyógyító rúnát felkapta az idegen, és hazáig futott vele.
You were downgraded from Level 33 to Level 32.
Egy újabb hét rúnagyártás után bosszúszomjasan újból elindult hát a pórul járt páros, hogy sárkányvérben fürödjenek. A sárkány barlangjából kénköves bûz áradt szét a környéken, és kiáltása halálra rémítette az élõket. Mindenre elszántan léptek a barlangba, és hosszas csata után halálosan megsebesítették a sárkányt. A gyõzelemtõl vérszemet kaptak. Eldöntötték, hogy lemészárolják az összes sárkányt. Vártak hát a barlang szájánál a következõ sárkányra. Ismét gyõztesen hagyták el a csatateret. A hatodik sárkány elleni csatában viszont már látszott rajtuk a fáradtság, és csak nehezen sikerült annyira megsebesíteni a sárkányt, hogy menekülni próbáljon kétségbeesésében. Látta azonban, hogy üldözõi nem adják el fel, ezért utolsó erejével még kétszer tüzet lehelt rájuk menekülés közben, majd összeesett. A sárkány feletti gyõzelmet a lovag már nem ünnepelte együtt a paladinnal. A menekülõ sárkány végsõ erejével rájuk mért csapása a földre küldte a vigyázatlan lovagot. Így történt, hogy ismét meglátta ezt a furcsa fehér feliratot:
You were downgraded from Level 33 to Level 32.
pont idén olvastam a macskabölcsõt és a bajnokok reggelijét is, ha már a hozzászólásoknál tartunk 😛
csak gondoltam ehhez már hozzászólok 😄
DFTBA ಠ_ಠ
A detailed error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login."
Ilyen már volt valakinek?
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Ez a nyári up szenzációja 😄 imádooooom
http://bexter.hu Szép Fényeket!
az npc-kel való kommunikáció ezentúl chat-ablakban történik, mintha csak más játékossal beszélgetnél.
Ennek elõnyei:
- látod,hogy melyik npc-vel is beszélgetsz pontosan
- egyszerre többen is tudnak az npc-kel beszélgetni, sok láma nem tudja többé blokkolni az npc-t abban, hogy veled beszéljen, nem kell órákig sorba állni
- nem tudják elspammelni mások, amit az npc mond
- számos npc-nél kilesznek emelve kulcsszavak, amelyekre reagál, ezáltal megkönnyítve a kommunikációt azoknak, akik nem értenek annyira angolul (természetesen a questekhez szükséges kulcsszavak nem lesznek kiemelve, arra rákell jönni..vagy megnézni tibiawikin.. 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://bexter.hu Szép Fényeket!
😊)
[/spam]™
Persze nekem megvan csak segíteni nem tudok,pedig nagyon szívesen mentem volna gyakni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Tali, amikor Teiran itt lesz! 😊
Aki tud jön, aki nem, az nem. 😊
Gondolom délelõttõl délutánig. 😊
[/spam]™