Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rroolli
60-ig haladtam gyorsan, azóta nem sikerült elfogyasztani a bónuszos staminát 😄

Én ma Anknál nekimentem egy dragonnak, elment a netem és mire visszajött, 3 volt rajtam de leöltem mindet halál nélkül 😄, Hétfõn megcélzom a 50et ^^ És igen csak kéne még 1 prémiumos srácok, kéne már egy guild😞

Elég durva, hogy késõbb kezdtél játszani és már itt tartasz. Grat! 😊
Végre túlvagyok a tanuláson és most nincs netem -.-



Köszi!



rroolli
18:23: Loot of a hydra: 90 gold coins, 3 platinum coins

kezd érdekes lenni 😄

rroolli
Questelés után egy kis eq frissítés 😄

Már 64-es vagy? Grat! 😊

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli

rroolli

rroolli
berúgtam 😄

rroolli
Tegnap megcsinálták a frissítést, le se tesztelték, aztán hétvégére szokás szerint elhúztak golfozni. Még jó, hogy ilyen vicces a bug és nem valami komoly hiba.

World Chat-en tegnap este meg is kérdezte valaki, hogy miért szállnak visszafelé a dárdák 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli
Flash kliensben pörögve szállnak a spearek, mint a frizbi. Tegnap volt egy frissítés, de valahogy senki nem tesztelte. Szerintem egész hétvégén így marad 😄

Vettem egy mammutkabátot 😊

CattiBrie
fel volt hízlalva 😊

[/spam]™

rroolli
10:52: Loot of a dragon: dragon ham, a dragonbone staff, 3 gold coins, a wand of inferno

ezt már szeretem 😄

maerlyn
azert, mert ugyanugy a 7171-es portot hasznalja kozvetlenul kapcsolodni a jatekszerverhez, mint a rendes kliens

ha ezt szurik ott, ahol vagy (eleg valoszinu) akkor onnan nem fogsz tudni jatszani

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

"You can attempt it on any system that provides a Flash player, e.g. Mac OS. However, at this point we will simply not fix any problems that arise only on non-supported browsers or operation systems."

Aranyos 😊

Van ötletetek, hogyha saját wifin mûködik a Tibia flash klienssel, ahol most vagyok itt pedig tudok böngészni, akkor miért ír errort csatlakozásnál?



Aranyos 😄

Sajnos nemtudok tul sokat lenni mostanság, munka, meló, elkezdtem sportolni szóval 😄. Prémiumot fogom fizetni ettõl eltekintve. Heti pár alkalommal leszek elérhetõ egy ket harom hetig, de igyekszek ahogy tudok 😄

rroolli
nem veszel egy spirit cloak-ot? 😄

Kis kedvcsináló, hogy ezen a csúnya felhõs délutánon belépjetek 😊

Koszonom nektek hogy nem feledtetek el 😊

Amit ma megtanultam: shielding-train közben nem szabad becsukni az ablakot, mert érhet kellemetlen meglepetés 😄

(Konkrétan a polar bear-ek levittek pirosba, éppen hogy megúsztam 😊)

Boldog születésnapot!



rroolli
ma hosszabbítottam prémit, de játszani nem tudok, mert rengeteg a munka

Szintén 😊

Remélem hamarosan leszel megint 😊

rroolli
Pontosan annyi munka volt megcsinálni a "lovaglós" sprite-okat, a mounthoz, mint amennyi a leülést lenne. Az õ munkatempójukban én ezt legalább fél éves melóra saccolom(nem mint ha 2-3 becsületes grafikus nem tudná 2 hét alatt megcsinálni). De lehet találni olyan embert is, aki 3 óra alatt ássa fel a kertet, meg olyat is, aki 3 nap alatt.
Megnézném egyszer a cip irodákat, hogy mit csinál ott egész nap annyi ember.

CattiBrie
Boldog Szülinapot, Krapi! 😊

[/spam]™

Tygep
Igen, technikailag minden megoldható, a lustaságon kívül nincs semmi mentségük rá. Ugyanez vonatkozik pl arra is, hogy a karakter még mindig nem tud leülni székekre, pedig nem lenne bonyolultabb, mint a mountra ülés...

rroolli
Szerintem nem lenne vele gond, HA 3 évvel ezelõtt eszközölik ezt, a target dummy korszakban. De nem, akkor nem lehetett megcsinálni, csaljon mindenki nyugodtan. Pedig kétlem, hogy egy eget rengetõ kódolási meló volt.
De feltételezem, hogy még mindig nem lehet azonnal nyúzni a hullákat, hanem várni kell 1 percet 😄 Van 1-2 apróság, amire a lustaságon kívül nincs magyarázat.

Tygep
Igen, ez nagy hülyeség. Csak chatelni sem lehet úgy, hogy csak egyhelyben állsz.

Kicsit túlfejlesztették a védelmi mechanizmusukat 😊

11:26: There was no variation in your behaviour for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if there is no change in your actions until then.

Már training-elni se lehet nyugodtan?

Akkor megnyugodtam 😊

rroolli
Saiax the Paladin
Saiax the Druid
Saiax the Sorcerer
Roli-hun
Hentmester

Az öreg lovagomat, Saiax-ot nem trénelem. Az az elsõ securás karakterem. Úgy emlék, ahogy van, 70/68-as skillel 😊

Öt karakter? Csak azt ne mond, hogy Aurerán is van egy "kicsi sorc"-od 😄

Czdano
Aaaa de mennék most gamebe csak fõsulin instabil a wifi :<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ez is megvan ^^

ha nem menne
http://kepkezelo.com/images/vtz25n420g4cf8whh2i.jpg

rroolli
Akkor össze tudunk dobni Cattigernek egy pala eq-t 😄

Czdano
Mellesleg pár dwarven shieldet félreraktam 8asoknak, akinek kell ingyé az jelezze itt vagy ingame (Nurain)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Megvan a pénzem, most suliba vagyok de majd küldöm

rroolli
Kicsit farmvilles hangulatú, hogy minden nap belépek 5 karakterrel és megnézem, hogy mennyit ment a skill és "menedzselem" a tréningjüket 😄

rroolli
Nekem is inkább olvasgatni és fantáziálgatni van idõm 😄
1 vagy 2 hete nem léptem szintet
Legalább az offline train megy 😄

Bobber
hát én meg erõsen úgy érzem hogy nincs idõm tibiázgatni😞 Pedig mikor olvasgatom a forumot mindig megjön a kedv😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CattiBrie
látom

[/spam]&#8482;

rroolli
nem neked írtam 😄

CattiBrie
"mikor éred el a 26-ot és hogy fogsz állni pénzzel"

ne haladjunk ennyire elõre 😊
elsõre majd valami steel helmet elég lesz 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
1.7k-ért vásárolják fel marketen(2k az npc eladási ár), úgyhogy szerintem ennyiért korrekt lenne.
Majd látod, hogy mikor éred el a 26-ot és hogy fogsz állni pénzzel. Elpostázom valamelyik városba, amelyikbe kéred, aztán majd lesz valahogy 😄

rroolli
vannak steel helmeteim, plate legseim és belted cape-em 😄

CattiBrie
na de nem ez a lényeg, hanem az, hogy pala vagyok és ha egyszer eljutok odáig szívesen veszek bármilyen pala ruci/felszerelés lootot.. bár van vagy 500 gp-m 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
hát.. Tibiával álmodtam
ez az idõ is visszaköszönt 😊

Venore-ból mentem nyugatra, de orkok támadtak rám és volt 15/16 HP/manám. Valamiért gyéren sebeztek.. ebbõl gondolom hogy a nagy palám lehetett. De egy darab kaja nem volt nálam. 😊

[/spam]&#8482;