Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem öl meg npc egy beszólásra - sajnos :]
de mostanában tesztelték Marci meg Arcor talán.. 😊
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
19:00 King Tibianus: I greet thee, my loyal subject.
19:00 Stutch: HAIL TO THE KING!
19:00 Harsky: HAIL TO THE KING!
19:00 Nago Tyfex ❤️5>: fuck
19:00 Stutch: Take this!
19:00 Harsky: Take this!
19:00 Harsky: LONG LIVE THE KING!
19:00 Stutch: LONG LIVE THE KING!
19:00 King Tibianus: What a lack of manners!
Az ilyeneknek meg hasonloknak kéne az hogy ha beszol egy npc nek akkor az egy ideig nem ál vele szóba, ha a királynak akkor sehol tibiában avgy a városban
http://bexter.hu Szép Fényeket!
18:20 Husosfagyi : 17:46 Husosfagyi : ha kapsz valamit azt meg illikköszönni 17:46 Balint Druid : akor csá
szétszedve:
17:46 Husosfagyi : ha kapsz valamit azt meg illik köszönni
17:46 Balint Druid : akor csá
[/spam]™
18:01 Vazzeman David Hun : :
18:01 Vazzeman David Hun : hogy lehet valaki ennyire izetlen? hogy 1 frees PGs tagnak prémis városba küldi a cuccot amit megvett?
18:01 Vazzeman David Hun : barom állat
18:01 Vazzeman David Hun : ezt tedd fel kérlek
Thou art a very pleasant little rabbit.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
a legjobb forbidden islands questen volt, amikor a guildnak unlockoltuk a hydra szigetet, és Bobbernek kellett volna ue-zni egy lyukban, de nem jött le, mert õ azt hitte Arcor csak viccel, hogy most Bobber ue-z, mert elõtte Arcor tolta, és nem volt manája
én meg leléptem a lyukba, próbáltam odébblépni, és mivel a kötelezõ pont körül állt vagy 6 lény, simán összejött billentyûzettel az átlózás, pedig csak a jobbra lépést nyomtam, majd nyugtáztam, hogy meghalok, ha nem halnak meg a lények Bobber ue-jétõl, de le se jött, szóval kiabáltam Ramnak, hogy küldje már le, mert meghalok
17:02 Bexterke : no
17:02 Bexterke : hun?
17:02 Knight the tiago : im hunt
jah ott ahol én wyvezek ...
Kazban lehet postázni a szokott helyrõl minden gond nélkül.. az elsõk közt lett tesztelve! 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
és mivel ez a "nem tudok egybõl gyógyítani érzés" nincs meg a paláknál, ezért Ram valahányszor uh-val próbálta gyógyítani magát, erre nem figyelt
legjobb példa rá, ha átlóba lép az ember paralizálva, uh-val mindig halálközeli élmény volt, exura vitával nem is tudtok róla, hogy lovagként már meghaltatok volna
16:40 Oriental Assassin : SELL HOUSE IN PORTHOPE (17 SQUARE METERS AND 2BEDS)
[/spam]™
[/spam]™
free trial
full megvásárolt
a club eddig mindig a legszarabb volt, azzal az indokkal, hogy az mage fegyver, de most az is jobb lesz a kardnál, sca szintre emelkedik ezzel az új questtel
a szaros lándzsáknak nincs semmi védelme, míg egy (már csak) 1 millát érõ kard mellé odaírnak egy 35-ös számot, meg anno azért váltott mindenki bright swordre fire swordrõl, hogy jobb a védelme, de ehhez képest mindig Balty ölte meg kevesebb damaget bekapva a lényeket, amikor teszteltük, szóval el van baszva az egész rendszer, mert a palák lándzsája vmi hidden védelemmel rendelkezik, vagy egyszerûen kamu az a szám, és csak akkor számítana, ha nem lenne nálam pajzs mellette -.-
Ram összesen 94 damaget kapott egy behemothból, míg megölte royal spearrel (ami tök alacsony szinttõl használható, olcsó), mit ér a 35-ös védelme a kardomnak? 😛
12 helyett 11,97 ultimate healing potit kell elhasználnom, míg lecsapok egy behét?
sorry a háborgásért, de mindig felhúz a tibia, ha Ramot gyakni látom vagy update van 😄
GMs & CMs - Features helping to avoid getting banned free:no full:yes
Invisible - Display invisible creatures, gms, cms and gods free:no full:yes
Autoresponder - Respond automatically to messsages free:no full:yes
Alerts - For e.g. messages, player on screen, deaths, char moved free:no full:yes
Ennyit a szaros cm-ekrõl 😛
How to purchase XXXCheatXXX?
Taxes are already included in the prices. However, in the case of bank transfers from countries different than Spain you might be charged some extra fee by your bank.
Copyright © 2005-2007 by XXXcheatXXX ( Daniel Peña Vázquez ) All rights reserved.
úúú, de spanyol! 😛
de, amúgy ilyenkor mit és miért tesztelnek?
hogy ha nem is nekünk kell blokkolni úgy egyáltalán képes megölni 5-6 300 as player egy lényt? vagy h az neme sok e még e nekünk e?
vagy mi?
[/spam]™
egy körben (~2 sec) csak egyszer lehet támadni meg gyógyítani, fluidivás gyógyításnak számit
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
\"There is no worse death than the end of hope.\"
15:12 Using one of 44 strong health potions...
kis bug 😄