Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
22:48 Catti-bia : There is a good advert for Tibia in Pland? 😊
22:48 Rockmelter : Nah
22:48 Rockmelter : It's popular among kids
22:48 Rockmelter : I started at the age of 12-13 myself
[/spam]™
22:44 Rockmelter : But we also have szmata, dziwka, lafirynda etc.
Ez mind = kurwa
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Most akkor mi is van? <#nemtudom>#nemtudom> A hír igaz vagy fake volt?
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
A Tibia topik a favoritaim között van, így minden egyes napnál látom, hogy az elõzõ belépésem óta mennyi új üzi jött. (Ezt csak a gyengébbek kedvéért 😊) Holnaptól egészen augusztus végéig Balatonon leszek, ahol nincs internet, így sg-t se tudom nézni. Ezért (elõreláthatóan) elég sok új üzenet várható.
Amit tenned kell: Megtippelned az üzik számát! Aki a legközelebb van, az nyer!
Nyeremény: Körülbelül 2 k-t szántam erre a célra, de ha a nyertes akarja, kérhet ez helyett valami mást is...
Játék indul! Sok sikert!
(Huh, csak a makrók sikerüljenek 😛)
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Tezila: Gems and precious jewels! Also a nice investion for your money. ---- a kis reklámember
Tezila: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 7187517 gold!
Talphion: BRING ME THE SCREWDRIVER OF KURIK AND I WILL REWARD YOU WITH A STEAMPOWERED SPIKESWORD!
ez meg milyen kveszt 😄 ? eddig is volt? most találtam ezt a srácot kazba lenn mélyen
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
13:28 Missmagic : botter
13:28 Kicsikiraly ❤️0>: hi
13:28 Missmagic : xD
13:28 Kicsikiraly ❤️0>: nope
13:28 Missmagic : haha sry
jobb mintha pl-t kérdezett volna 😄 mondjuk a kettõ ugyanaz szinte
DFTBA ಠ_ಠ
And another change which will come: Backpacks in backpacks will be counted as empty space. So theoretically you can buy as many runes as you can carry and not only 60 at a time, without them falling on the floor.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Jó nyarat!
Majd találkozunk vizitúrán a megszokott bandával, és adja az ég, hogy sose szondáztassanak meg a vizen 😄 <#wave>#wave>
Thou art a very pleasant little rabbit.
[/spam]™
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egy-egy anki sír még most is elképesztõen lagol. Nem mondom, jó dolog, hogy új cuccok jönnek be meg kveszt, lények, területek meg miegymás, de nem kéne elõbb az alapvetõ problémákat megoldani? Hullára mindegy, hogy 3 terület van-e vagy 60, hogy 4 enemi van-e vagy 400. A Cip eddig se nagyon foglalkozott a playerek érdekeivel és szerintem ezután sem fog.
Persze a morgásom ellenére azért én is tolom... bár mostanában többnyire afk vagyok. A depotól a házamig és vissza csak nem lesz kick. 😄 Azt a 26 kockát csak meg tudom tenni. 😄
Szóval ha egy vére fizetem be a prémet.
Ugye az ss nek 10 percesnek kell lennie, de sajna örülünk amikor csak 20 lesz néha 30 perc. Namármost ha minden nap játszunk ami egy jó függöhöz illik és ss utánmár benn is szeretnénk lenni akkor napi 10 percet sporol rajtunk a cip ami évi 2,5 napot jelent. 😛
http://bexter.hu Szép Fényeket!
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Normálisan kiléptem de még tibia.com szerint online vagyok és másik karival nem enged belépni.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.