Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
It weighs 1.20 oz.
You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
holnap up én meg holnaptol nem vagyok netközelben és nem is leszek egy ideig mertmegyek metrótépítgetni már megint😞
na de itt se siránkozok majd legalább a nagy up kor szokott idegbajt kihagyom és mire visszajövök ti már mindent tudni fogtok és felvilágosítotok hogy mit lehet tenni😊
na mindenkinek jó izgalmakat az uphoz és kevés resetet stb stb😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
16:25 Tele the Druid : mreh
16:25 Tele the Druid : nem kicsit vagyok ittas
[/spam]™
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
15:53 You advanced to magic level 73.<#integet2>#integet2>
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Behaviour:
- no spamming and swearing,
- no looting and stealing,
- no abusive or rude language, nor provoking behaviour,
- if blacklisted - sort the matter out as fast as possible,
- no account sharing,
- no illegal software (CIPbots are enough ).
😊)
Guild chat:
- ALWAYS TURNED ON,
- simple 'hello' to show you are there,
- no begging for items,
- private matters to be solved via PM.
😊)
Köszönjük Marci!<#duhos2>#duhos2><#banplz>#banplz>
10. Tirangle Towerben azt sem tudja hol a kar amit meg kell húzni ,meg sem tudja ölni a lényeket amik jönnek olyan gyenge ,mondom neki ezerszer hogy leave pls i pull the lever ,i hunt here ,mondja hogy no ,aztán végre elmegy ,aztán visszajön és amikor akkor mondom neki hogy leave pls akkor aztmondja ok és elmegy elsõre.
9. Látja hogy ölöm a lényt ,de csakazért is belelõ ,kilootolja ,megnyúzza és még õ nooboz le és reportol engem ,esetleg ignorál is.
8. Megöli a lényemet és a lootot bennehagyja ,de nem bot ,mert beszélek vele és mikor kérdezem mér öli meg ez a válasz: I love u.
7. Csak 5 másodpercig állok meg Ab’Dendriel utcáján ,de máris jön 1 lowlvl aki eltologat és 1 rotwormmal és 4 rattal akar PKzni.
6. Lvl30-as és annyit sem tud NPCkel dumálni hogy vásároljon valamit ,amikor meg segíteni akarok neki ,mondom hogy írja le ,akkor aztmondja no english.
5. Felhackeli Lexet és a rope-t elveszi tõle ,de a kardját meghagyja.
4. Dice és a Fasthand. Azonbelül aki BOHra mondja hogy loss 100 vagy 50 gp ,hülye is látja ,hogy akárhányszor találja el a számot nem fogja 100gp-ért odaadni a bohot ,csak gratz ,bye és kiloggol.
3. Free Items pls. Azonbelül is az aki lvl 10 körüli ,adsz neki 1 chain armort és azt mondja nem kell neki ,mert neki jobb van és lenooboz ,ahelyett hogy elfogdná ,eladná és megköszönné.
2.Kap a magyar lvl11-es druid plate set-et meg pár100gp-t „ha valamit kapsz illik megköszönni” õ meg „akkor csá”.
1. Nobility quarterben látja az afkoló magyarokat ,vagyunk vagy 5-en ,magyarul beszélünk már 5 perce ,õ meg néz minket és még megkérdezi hogy pl?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
10:32 Kinderminiking : rohadt csávó mondta ho loss 100gp->bright sword azt nyertem azt nenm adta ide:S
10:33 Catti-bia : szi
10:33 Catti-bia : a
10:33 Catti-bia : te ki vagy?
Character Information
Name: Kinderminiking
Sex: male
Profession: Druid
Level: 15
World: Secura
Residence: Thais
Last login: Jun 30 2008, 10:35:05 CEST
Account Status: Free Account
Account Information
Created: May 15 2008, 19:27:06 CEST
Characters
Name World Status
1. Kinderminiking Secura
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX