124119
-
#103254 hehe lassan már annyi minden lesz benne hogy csak attól hogy figyeli ki lép be meg ki klép ki szintetlép a karaktered:) -
#103253 minek annyi minden egy stat progiba? -
#103252 Nem nagyon akarok a Statprogramról beszélni itt a fórumon, nem véletlenül lett neki máshol helye...
Elsődleges funkciója nem a ScreenShot-ok készítése (arra van másik ezer program). ...nem azért jött létre.
Webes dolgokkal soha nem lesz összekötve - ennek több oka is van; ezeket már többször megbeszéltem azokkal, akiket érdekelt. -
#103251 Nagyon jó volt!!! -
#103250 mennyi gondotok van :P -
#103249 megy, kb három és fél órája (ennyi az uptime a szerveren :))
lesz valami olyasmi (soká, a regisztráció, saját karik megadása, stb.. megoldása után) hogy figyelt karakterek, ergo megadhatod, hogy a Tele% karik téged érdekelnek, és egy ennek dedikált oldalon ott lesz az összes ilyen kari online státusza (esetleg legutóbbi bejelentkezésed óta történt lvl historyja)... szóval terveim vannak, csak időm nincs -
#103248 "amúgy ennek a vipnek előnye lenne, hogy úgy is megtudnád nézni, hogy ki van ingém (vagy volt az utolsó 15 percben), hogy be se lépsz tibiába, de még a whoisonline 900 karakternevét sem kellene végigböngészni"
De ezt már most tudja a Statsite.. bár, oké nem pont ugyanaz.
No meg előfeltétel lenne hogy működjön a site. :D -
#103247 viszont mint magad is láthatod, félreértelmezte amit írtam, s ezért nem tetszett neki az ötlet, s megkérdezte, hogy ki mit gondol.. meglehet, ha elsőre helyesen értelmezi, akkor csak annyit ír, hogy "szerintem jó ötlet, csináljuk meg"
amúgy ennek a vipnek előnye lenne, hogy úgy is megtudnád nézni, hogy ki van ingém (vagy volt az utolsó 15 percben), hogy be se lépsz tibiába, de még a whoisonline 900 karakternevét sem kellene végigböngészni
és még mielött megkérditek, hogy mégis miért érdekelhet valakit hogy ki van online..nekem igenis volt már oylan helyzetem, hogy azért léptem be, mert kiváncsi voltam xy ingame van-e, mert beszélnem kellett volna vele -
#103246 És, azért, mert én nem vennék fel mindenkit VIP-re, azért miért jelenti, azt hogy úgy gondolom, hogy más nem tenné?
Nem igazán értelek.
Fagyi a véleményünkre volt kíváncsi és én leírtam.
-
#103245 Telénél a pont, valóban nem lenne köze a klienshez, én is úgy értettem, hogy a tibia-site alapján működne... akinek meg vag 25-30 -as a vipje, az szerintem bőven eltűri a negyed órás késést
Catti, az hogy te nem vennél fel minden embert, még nem jelenti azt, hogy más ne tenné meg..
a globál VIP-küldés sem globális..globális akkor lenne, ha mindenkinek egyszerre küldene privátot..ez csak annyit tenne, hogy beírná például a nevemre kattintva, hogy : *Shiwo* utána egy szóköz, s már lehetne is írni a mondandót.. ez csak egy paraméteres üzenetküldés, ha beírod defaultba, akkor elvileg elmegy az illetőnek, nem kell külön privát-chat ablakot nyitni neki..kábé annyira ártalmas mint a karimeghívó progi, az is ugyanígy müxik, csak #i -t tesz be minden karinév elé
btw mi legyen akkor a fő irányvonal ? -
olattila #103244 Sziasztok megjottem :)
Mi jo tortent amig nem voltam? :P -
#103243 És? Lehetnél ökör?
Én például egyedül szoktam teázni.
Kaptam puszit! :)
Csak, nehogy meggyulladjon a hajam. :) -
#103242 " Ökör iszik magába. " Egyébként meg tökmindegy hányan írod a kommentet, ígyis, úgyis egy ember neve látszik. -
#103241 Érzésem szerint a 103238-as kommentet egyedül sikerült leírnod. Legalábbis nem tűnik úgy, hogy mi így, meg mi úgy..
Bocs, akkor újra:
Heuk másnaposok? -
#103240 nemdehogy (demilyez az egyesszám :Ð ) -
#103239 Most másnapos vagy? -
#103238 sá lá lá lá - 4 nap-ból kettő más-nap . Sonic, bulihegyek, fanta....őőő nem!-> barackpálinka, tánc. Huhh jóvót. -sá lá lá lá -
#103237 Statsite -> nagyon hasznos
És ha a Statprogiba be lesz építve a printscreen, akkor azt is használni fogom. Persze ha ki lehet kapcsolni az egyéb funkciókat. :P
De a VIP list.. egy szemyéltől max két karater a vip-be azt csókolom.
Azért, mert valakinek 30 karaktere van a PGben, nem fogom mindet VIP-be tenni. Úgy is csak eggyel van online. Meg talán egy afker. -
Husosfagyi #103236 jippí!
Akkor innentől kitehetem végre a GM-eket meg a very rare playereket külön listára :P -
#103235 félreértetted. az ötletnek sok köze nincs a tibia klienshez, sokkal inkább egy modul a statprghez, ahol felvehetsz karikat vipre és értesit, ha a statsite alapján online vannak -
#103234 engem érdekel, ússzon! :D
amúgy Fagyival értek egyet, mostanság nem ez kéne h legyen a fő irányvonal, de (nagyon) távlati tervnek belefér, ha elviselitek a negyedóra "lagot" -
#103233 "Ti mit gondoltok?"
Engem ez a funkció nem érdekel. -
Husosfagyi #103232 igen, 100-as.Összevonás technikailag működhetne, viszont a ki/belépéseket csak negyed órás késéssel tudnád követni azoknál a karaktereknél, akik a VIPen nincsenek fent.
Technikailag meg lehetNE oldani azt, hogy két kliens VIP listáján történő változások visszakerülnek egy külső szerverre, majd a "Saját VIP" progi ez alapján dolgozik.
Ez azonban nem működik, ha nincs olyan felhasználó akinél fent lenne az adott ember...
jó ötlet ez a globál VIPes üzenetküldés, de a mostani csíterprogi keresős időszakban nem biztos hogy ezzel az irányzattal kell foglalkozni.
A legegyszerűbb megoldás továbbra is az, hogy felveszed az ismeőseid MSN-en :p
Ha kacsaláb is lenne a stathoz, akkor valószínűleg úszni is tudna.
Ti mit gondoltok? -
A Joco #103231 Egy ilyenneken is orulnek eszeveszettul :) -
#103230 és persze a progi auton jelezhetné, hogy adott kari kinek a másodlagos karija..vagy belelehetne tenni bármit, ami eszetekbe jut..akár az invite-ot is belelehetne építeni -
#103229 kérdés: a vip még mindig 100 fős ? csak mert a guild helyből nagyobb..
esetleg nem lehetne valahogy összevonni Sonic és Tele progiját egy saját VIP-hez ? Kiírná, hogy ki lépett be, esetleg akár adott személyeknél csippanhatna is és nem lenne limitálva a taglétszám... elvileg még azt is meglehetne oldani, hogy a névre kattintva privit lehessen neki írni (rákattintasz és auton beírná, hogy "*karinév* " és irhatnád a szöveget utána)..fríseknek totál jól jönne, nekik brutálisan kicsi a vip -
#103228 hát scusi pajtik, ilyen a sysop
másik helyre költözünk amint kész az új oldal, talán még előbb is -
Husosfagyi #103227
Nekem a munkámhoz kellett volna, nem tudok nélküle lenni!
Nem tudom végezni tutori teendőimet nélküle :/ -
#103226 Pedig már nagyon hozzám nőtt.. -
#103225 semmi infom nincs, a leállásról is utólag jött a mail -
#103224 Nem tudod, mikor lesz ikon (site)? -
#103223 ismersz :* -
#103222 jaj de aranyos :* -
#103221 link -
#103220 -
#103219 Nem! -
#103218 map viewer! linkt plx! -
#103217 Ezt nem teljesen értem.
- Tibia map viewer