124119
  • taj
    Majd ha elég sok kamikaze stílusú lev 100+ magyar lesz, akkor érdemes ilyesmiről beszélni :P

Addig csak az egyszemélyes seregünket küldjük minden ilyen helyre:
    [dobpergés] Randy [elnyújtva] 'the Ram' Robinson [ováció]
    Az se baj, ha már vén csataló, és a pacemakere nem bírja a tempót :P
  • taj
    eh, az a baj, én se tudom, hogy mire gondolsz, szerintem elbeszélünk egymás mellett :DDDDDDDDD
  • Shaman
    nem tudom mire gondolsz :-p

azért egyedül még kevés vagyok oda. Ezért is írtam,hogy 4-5 ember. kell egy nagy blokker mittomén olyan 144+-os (nemtom tudod -e mire gondolok),s akkor mehet a dolog :-pp
  • taj
    thx

szívesen néznék egy lev 100-as druid szintlépős videót bonedragon szóló közben, ha érted a célzást :P így megmutizhatnád a rövidebb utat befelé IS :P
  • Shaman
    Annyi,hogy egyből be tudsz teleportálni abba a termebe (beraktak egy kis bevezető folyosót,hogy ne a terem közepére érkezz) ahonna nyílnak a sealekhez/tron roomokhoz a teleportok az a 7-8 vagy mennyi.
    Így sokkal egyszerübb ott gyanki,s azóta elég sokan járnak oda. 4-5 highlevel össeáll,s gyaknak valamelyik trónszoba felé.
  • Catti
    Én azt is el tudom képzelni, hogy a sebzés szintfüggő. :)
    Pl az utolsó előtt tűz annyit sebez, hogy HP-d + Manád. :)
  • taj
    lehet, nem emlékszem, hány mezőnyi tűzről is van szó

a rövidített útról nem tudok semmit, mesélj :P
  • Shaman
    sztem egy 5-6000-es manashielddel végig lehet menni,persze értelme nincs sok.
    Ráadásul aki POI-n akar hentelni már ezt végig sem kell csinálnia,jó sokan gyaknak ott köszönhetően a rövidített útnak a leguccsó update-ben.
  • taj
    mire elérsz a tűz végére egy másik vocationnek szánt folyosón, addigra a tűz akkorát sebez, hogy tuti meghalsz :P
    (láttam tibicamet, ahol a lovag azt hitte, hogy ez rá nem vonatkozik:
    200 damage, 400 damage, 800 damage, gyógyi, 1600 damage, gyógyi, a következő mezőn pedig (3200-nál) elpilledt :P és mintha nem az utolsó mezőn halt volna meg...ki van ez találva szerintem, hogy egyedül ne sikerüljön kinyitni)
  • Shaman
    miért?
    Más is át tud menni a tűzön,max többet sebez rajta,nem?
  • Catti
    Legalább 4 ember kell a POIhoz.. mint a Voc-hoz. :)
  • Shaman
    Egyébként az eszembe sem jutott,hogy POI-t soloz bárki is,én azt gondoltam,az csak egy kis szakasz amit soloz.
    De mind1.
  • Shaman
    az lehet.

Egyébként amit cipi linkelt abban sztem, nincs 5 hf,csak egyesével öli,vagy nemtom,de csak az elejéz náztem meg.
    Én jópár camot láttam ahol összeszed 4-5-öt a csóka,s tolja neki avalanche-ot,ethernal wintert,stb.
  • Catti
    Ennek a szegény néninek milyen érdekes az arca:
    newcomer_background.jpg
  • taj
    csak az OT szerveres videó volt :P
    azt gondoltad, hogy elment poit szólózni, és egyedül eljutott addig az ajtóig, majd onnan is még lazán elment a tp szobába? :D
    youtube-ra is fölrakták azt a filmet, de az nagy kammer volt :P

eh,filmről jut eszembe, elfelejtettem megnézni a youtube-os 5 hff gyakó spellcaster videót, amit cipi linkelt
  • maerlyn
    nagyon sokan panaszkodnak most, komoly gebasz lehet
  • Bobber
    amugy az is rossz hír hogy nem tudok belépni tibiába folyamatosan connection failed van:(
    meg aza 200002 es hiba vagy mi:(
    bakker nem tudom mi van:(
  • Bobber
    az hogy bukta a kérót és én meg nem tudom megvanni:)
    igaz már nem is kell de akor is
    ja a cuccaidat is ugymond bukod amig nem leszel premi mert ami a házadban volt az most ank depoban van:)
  • Bexter
    És mi a rossz hír? :D
  • Bredan
    Van egy jó és egy rossz hírem: Hála Fagyinak megjött az uj rec keyem, így ura be tudok lépni. Viszont sajna a prémim lejárt, így buktam a házat, és mivel nincs lóvém ujabb prémire ezért nem sürün fogok jáccani. bár még mindig sürübben mint az elmúlt pár hónapban...
  • Bexter
    értelmes?
  • Shaman
    Jól gondolod én egyszer asszem a Mateusz Dragon mittomén kit láttam oda menni,s dobálta maga elé a magic wall-okat,hogy egyszerre csak 1 ellenfél legyen ezt meg leszedte seperc alatt sd-vel.
  • CattiBrie
    Jé! Élet. :)
  • olattila
    na sziasztok ujra megjottem :)
  • Bobber
    amugy nem simerem a lehetőségeket de csak ugy tudom elképzelni hogy valahogy magic fallal kikövezni az utat és akkor talán megoldható de mondom nem ismerem milyen körülmények vannak ott:)
    na meg ahoz is nagyon észnél kell lenni és nagyon kell tudni hogy mikor hova klikkel az ember:)
  • Bobber
    a tűzzel nem a sebzése a baj hanem az hogy a kapcsoló is le van köpve igy sajna előbb azon kell egy destroyfield runa ami vagy bejön vagy nem, arról nem si beszélve hogy a következő körben elvileg ugyanugy leköphetik ha tudnak olyat csinálni:(
    szóval azért elég necces a dolog:)
    szerintem egy ilyen helyzetben az a legkisseb gondja az embernek hoyg tüzben sétál:)
  • Shiwo
    tűzre megoldás ez

csak kéne 1 belőle :)
  • Shaman
    köce,közben néztem wikián,így nem értem miért írnak "secret hideout" -ot,mikor ez nem is titkos az a minotorony a bányák mellett.
  • Shaman
    hümm nemtom.Elég mana fluiddal bármi lehetséges..

De azt igen,hogy ugye első POI-s balfékoskodás illetve ha jól tom a blokker lev 200 körüli csóka meg is halt ott óta nincsennek igazán gondok.

A csapatok elég rutinnal tolják a questet,s nem igazán hal senki.
  • maerlyn
    http://tibia.pl/earth/32459/31952/4/249.75/
  • taj
    Akkor ez mit is jelent? Le tudná nyomni azon az egy embert áteresztős helyen a tripla HFF spawnt egy spellcaster? (POI-n)

Nem tudom, hogy vágod-e, mire gondolok, de van egy hely, ahol csak 1 ember jut be egy terembe (a 7 teleport előtti folyosóra) és csak egy kapcsolóval tud beengedni új embert, viszont a kapcsoló mindig tele van tűzzel, mert a HFF-ek mindehova tüzet raknak, ahogy vonulnak. Szóval a lényeg, hogy kell vmi destroy field szerű rúnát használnod, hogy eltüntesd a tüzet, majd meg kell húzni a kapcsolót, és eközben gyógyítani sem árt, mert 3 HFF szétszed még egy lev 200-as lovagot is (egy kör alatt is akár). Belém is többször nyomott 1000 fölötti egyszeri damaget POI-n 1 HFF, ha rádmászik 3, akkor az 3000+ damage tud lenni. Mondjuk ehhez a fajta damagehez talán melletted kell állnia, erre már nem emlékszem, de nincs olyan sok helyed futtatni őket szerintem, mert előtted a teleport szoba tele van lényekkel, mögötted meg zsákutca van magic wallal.
  • Bobber
    minek az neked ?:)
    fagyi kiirtotta mindet ami az elkövetkezendő 2 honapra volt rendelve:)
  • taj
    thx, majd megnézem otthonról :-)
  • kiscipi
    Sorc+ néhány hellfire fighter
  • Shaman
    fox hol szokott respelni? (térképpel ha lehet)
  • maerlyn
    hő, foxot most én kempelem, bár csak akkor, ha soul kell :)
  • Shaman
    sokat nem gyengültek,de sokan gyakják őket,mondjuk nem annyira POI-n inkább az inqusition quest felé lévő úton,ott lehet futtatni őket.
    Természetesen beblokkolni nem tudna 5-őt egy spellcaster.
  • taj
    de egyébként jah, nem láttam mostanában videót, nem tudtam, hogy ilyen kemények a spellcasterek/ennyit gyengültek a hellfire fighterek
  • taj
    Ok, akkor majd előreküldjük a lev 160 druidjainkat/sorcijainkat :P
    Szerintem Ramot kellene! Egyből két szinttel közelebb jutnánk hozzá mind :D
  • Shaman
    te sem nézel mostanság videókat látom... lev 160-as druidok,vagy sorock simán gyakják a hellfightereket 5-ösével soloban...