124119
  • Noodlee
    Tegnap délután még csak lvl 85 volt :/
  • Son Ice
    Lehet, hogy swordra és shieldingre gyúr... :)
  • taj
    erre egy fahangon bemondott LOL-lal tudnék reagálni :D
    biztos "sok a szabadideje" :D
    gondolom csak exurával köszön :P
  • Noodlee
    08:27 You see Warrior of Hellthorne (Level 87). She is a knight.

0 XP-t kap egy cycért.
    Szép mi?
  • Arcor
    Később olvastam, houselinker plax!
  • Arcor
    Grat Cipi!
  • Arcor
    Semennyien mert megszűnt az erig :p

Egyébként használtam.
  • kiscipi
    a végén a jobb felső sarokban van, az elején elég kemény hogy sorba hullanak a ,,nagyok,,
  • taj
    gratula!
    (lassan vegyél vissza, mert te is lehagysz, mint Tygep :P)

megnéztem a Ferumbras videót, esküszöm nem is láttam a gonosz mágust a képen, csak haldokló embereket és demonokat, biztos túl fáradt vagyok már :P a zöld méregfelhő biztos hozzá kötődik, de őt magát nem láttam egyszerűen :P
  • maerlyn
    btw, az aktuális todo lista mindig megtalálható itt: [link]
  • maerlyn
    már kigondoltam, hogy kell, már tényleg csak az ihlet hiányzik :)
  • Catti
    Szerintem nagyon állat lenne!
    Én örülnék neki. :)

Ha van ihleted, hajrá! :)
  • A Joco
    Grtula Cipi csak igy tovabb :)
  • maerlyn
    szerintem is, csak az erig.net ugye meghalt, így már ez sem működik (szarok a linkek, mert ugye az erig.netre mutatnak, és már a domain sem él), és azért tettem fel a kérdést, hogy megcsináljam-e ugyanezt a tibiahura
  • kiscipi
    20:44 You advanced in sword fighting. 90

jupp ez is kerekedett
  • Catti
    o/

Szerintem nagyon hasznos.. aki nem használja is simán rászokna, csak még nem simeri!
  • maerlyn
    mennyien használják magyarok az erig-féle house linker userscriptet?
  • Husosfagyi
    hát, most úgy szólok hogy nem tudom, de ha látod hogy 2 szinttel alattad milyen szörnyke vannak egy nyitott bányában, akkor szerinted a koordináták megvannak? :)
    Mégegyszer elolvasva tényleg csak a láthatatlan dögök eltalálására ment ki az egész... :/
  • Bexter
    spam
  • maerlyn
    mintha a legutóbbi patch óta nem lenne info a kliens memóriájában az egyéb szintekről, de majd Sonic kijavít, ha mégis
  • taj
    thx, majd meglesem otthonról :P
  • taj
    hát ööö, egyszer törték fel, de firefoxosokat nem tudtak hackelni, csak internet explorert használókat, és szerintem sem lassú :P

tibianewson sem véletlenül ment a firefox reklámozása anno

egyébként meg vírusos tartalmat feltölteni végtelenül egyszerű, akár a te oldaladra is

írok az extrának egy mailt, hogy nem emlékszem a jelszóra, mert újra kellett telepítenem a gépet, és évek óta a mentett jelszóval léptem be automatikusan, csak csillagokat láttam, és rég elfelejtettem, mit adtam meg anno

semmivel nem tudtam igazolni a saját oldalam esetében, hogy én vagyok a jogos tulaj, de mégis kaptam új jelszót az extrás oldalamhoz, amikor így jártam

lehet, hogy vki már 2 éve lecserélte keyloggeresre az összes fönt levő dolgot, én erről nem szerzek tudomást, max szinkronizálhatnám naponta az eredeti file-okkal, ha meglennének (nincsenek), de 24 óra alatt zajlott le minden pskjonette oldalán is, hamar felfedezték, hogy vmi nem stimmel

egyébként semmi baj vele, hogy hazai oldalon is elérhető lesz a dolog, de azt csak utólag olvastam, a régebbi hozzászólásoktól indultam, és gondoltam szólok, hogy már évek óta létezik ez a lehetőség máshol, fölösleges emiatt Telének dolgoznia, de ezek szerint már megoldotta

fansite pedig azért nem lehetne, mert vmi tibiashop funkció is van az oldalon
  • kiscipi
    http://www.youtube.com/watch?v=qkvSMiHL9Eg

itt a videó a próbálkozásról
  • taj
    mármint free lottery a résztvevők között
  • taj
    és ami szép volt, hogy lottery-t csináltak a sapkáért, securán tuti lenyúlnák
  • taj
    és a lev 100-asok is elférnek ilyenkor...a baj akkor van, ha úgy mész mint Bawuvi, hogy nem tudod, hogy ferumbras mellé érkezel-e, akkor kevés a lev 100 :P
  • taj
    jó, úgy indult volna a DI-vel, hogy addig lesik floor hackkel ferut, amíg nem megy messze a 4 demonnal egyetemben, és csak akkor ugranak fel, ha van helyük szétnyílni

ugyanúgy, ahogy demon helmet questen elég, ha tudod, hogy most futhatsz, mert nem blokkolják a jobbra utat, itt is fél siker, ha látod a felső szintet

mert ha közel van, ahogy felugrasz, szummonál egy rakat demont és paralizál, ott meg is akad az egész támadás, a megjelenő shooterek is mind kapják az áldást, és esélytelen az egész, úgy még Herganonéknak sem sikerült, pedig azok mind állatok, azért puffogtak, hogy pvp-n könnyebb lett volna, mert az érkezési pont mellett betrappelt főblokkerüket le tudták volna sd-zni, hogy ne tartsa fel az összes érkezőt, szóval csak a halála után tudták néhányan kifutni, amikor egy pillanatra szétnyílt a 8 demon és ferumbras, de sok csóka megfeküdt...

mondjuk 30 perc múlva újra nekimentek, és akkor nyertek (csak a videóból kiderült, hogy vki leste floorhackkel, és Herganon meg hiába csitította, hogy ne csaljanak, megy anélkül is, mégis az ő szavára ugrottak be az emberek a tp-be, szóval ennyit a dolog tisztaságáról)
  • maerlyn
    New Phishing email! Fake emails have been sent around asking players to verify their legitimate ownership of the account. Do not click on the links given in the email. To be safe, always log into your account exclusively via our official website!
  • Catti
    Lvl 140+on is csak nézelődnék.. esetleg full mana+hp + manashielddel "bekukk" (nyilván ezt nem lehet..). :)

Talán így ezt túléltem volna:
    01:26 You lose 2570 hitpoints due to an attack by Ferumbras.
  • Catti
    Én is szoktam nézni.. nálam kiba lassú volt, amikor utoljára gyakran néztem.

Úgy emlékszem, hogy azért lett leszedve a fansitek közül mert vírusos volt.. vagy emiatt soha nem is került fel.
    Én sem kaptam soha semmit onnan..
    Asszem az mondta h vigyázzunk, aki behozta a kmagyar köztudatba.

Én mégis joban szeretem ha ez a funkció "itthon" elérhető.
  • Noodlee
    Néztem a karaktereket, hogy kik hullottak el.
    Elég sokan voltak, akik lvl 100 körüliek votak, nem értem, hogy mit akartak ott csinálni.
  • Husosfagyi
    én rendszeresen látogatom, és nem kaptam el semmi bacit.
    Honnan hírlik hogy fertőzött?
    És nem is lassú...
  • Catti
    online time counter?
    a pskjonett vagy kinek az oldala

amiről az hírlik, hogy fertőzött
    meg amúgy tök lassú
  • Husosfagyi
    igen, szép pofont kapott :p

Ez volt a 3. elszalasztott Ferumbras a szerveren...

Egyesek azt mondják, hogy azért nem ölték meg, mert nem voltak a DI-sek fent :p
    Persze, ha ők lettek volna, akkor meg mindenki más száll ki. Hát szép kis szerver/közösség...
  • taj
    arra tökéletes az online time counter is, ha guildra keresel :P
  • taj
    ugyanúgy felmehetsz a szobájába, mint amikor otthon van, annyi a könnyítés, hogy csak 4 demon + néhány torony van legfölül, nem 8 (?) + feru + tornyok
  • taj
    legalább megpróbálták :P

ezek szerint mondjuk Secura Fighter iszonyat sokáig életben volt a többiekhez képest...ha egyáltalán meghalt

gondolom Securán még soha nem ölték meg Ferumbrast
  • maerlyn
    screenshotot, mert nálam jó ugyanezen
  • CattiBrie
    FF3, XP
  • maerlyn
    ha nem bírálom felül cssből, akkor a böngésző méretezi úgy, hogy a legszélesebb eleme is kiférjen, így a hungarian is. nincs felülbírálva, nálam kifér. os, browser?