Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Kéne egy speciális rang a guildba.. mondjuk titlében jelentkezhet, 'a legfüggõbb magyar játékos'.. nem olyan régen még Sai volt.. ma Cipi büszkélkedhet vele. 😊))

[/spam]™

Tygep
thx

rroolli
sorcerer: legnagyobb tûzerõ, sok támadó spell, kevés pénzt tud gyûjteni mivel az elhasznált manáját harc közben potionokkal kell pótolnia, ami pénzbe kerül...
druid: második legnagyobb tûzerõ, támadó és gyógyító spellek, szintén kevés a pénzük
knight: blocker(azaz tank), legkevesebb sebzés, de nagyon szívós és a legkönnyebb vele meggazdagodni, level 80 után válik igazán hatékonnyá
paladin: távolsági harcos mint a druid és a sorcerer, de elsõdleges fegyvere nem a varázslat hanem a lõszer. pénzgyûjtés szempontjából knightal majdnem egy szinten van, annyi különbséggel hogy lõszert kell vásárolni.

Varázserõt tekintve a druid és a sorcerer a legjobb, õk sebzik a legnagyobbat spellekkel és õk tudják magukat a leghatékonyabban gyógyítani varázslattal. Paladinoknak van a 2. legnagyobb varázserejük, így viszonylag hatékonyan tudják gyógyítani magukat és szükség esetén egész korrekt lövéseket adnak le spellekkel. Knightoknak éppen annyi varázstudásuk van hogy tudják gyógyítani magukat, bár nem olyan hatékonyan mint a paladinok és a druidok/sorcererek, így ha hirtelen szükségük van nagy gyógyításra potionokat kell hogy használjanak. Támadó spelljei nem nagyon vannak, ami kiemelkedõ, a berserk amit közelharc közben tud elsütni a mellette álló lényre, szép sebzést okozva ezzel.

Nagyjából ennyi, aztán döntse el kinek mi tetszik...

Igazad van Catti 😊 de a Sorcok se ugrálnak a kapuk elõtt 😊

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

CattiBrie
Úgy értem hosszú távra kigondolni, átgondolni, hogy melyik a legjobb neki.

Druidból kevés van, alapozni lovaggal jó.. Bár, ha jobban meggondoljuk, akkor rookon minden kaszt lovag. És dönteni ráér lvl 8-on.

[/spam]™

CattiBrie
Tas Lee has been invited.

(Fagyi)

[/spam]™

Hosszú távon is jó a lovag <#wave>

de neked nincs is lovagod. Miért azt ajánlod? 😊
Hosszú távon gondolkodás: messzire lövõ paladin 😊

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
Szia!

Szerintem a lovag. Az a legegyszerûbb. 😊
De lehet, hogy célszerûbb hosszú távon gondolkodni. 😊

[/spam]&#8482;

Arcor
Nem hiszem el hogy tényleg adsz neki bármit is.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Csak az kéne h mikor van fenn hogy találkozhassam vele, mert ha nincs fenn akkor hiába dobom a depojára 😊

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

csakd dobd a depójára😛

Pénzért semmit se fogsz neki odaadni😛

ez a kis párbeszéd úgy folytatódik hogy:
Marci: hogyhogy nem kell? elõbb még könyörögtél érte
Marci: csak nem azért nem kell ,mert pénzt kérek érte?
Vaze: De.
Marci: adsz ingyen egy dragon scale mailt? :]

többre nemnagyon emlékszem ,de valami ilyesmi volt😛

Nem akarom, hogy a cuccaim eltûnjenek majd a karimmal együtt, ezért inkább rásózom valakire 😊

Bexter
pk?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Inkább a Cip dögöljön meg 😛

Ez a Night Vaze mikor van fenn? Kezd érdekelni a gyerek 😊

Arcor
Freesek meg dögöljenek meg :p

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

rroolli
olyan nincs hogy kezdõkarakter, ha már választ akkor válasszon olyat amivel játszani is fog sokáig ha tetszik a játék... én is azért választottam annak idején a knightot mert azt mondták hogy az a legegyszerûbb, de aztán nagyon sokáig nem volt türelmem újat kezdeni, és 53-as szinten már elég szívás volt otthagyni a karit, elég sok munka volt benne...
azt mindenképp szem elõtt kell tartani hogy ez nem wow ahol 2 hét alatt fel lehet húzni egy karit max szintre aztán lehet kezdeni a másik kasztot, szal alaposan el kell dönteni mivel akarsz lenni...

Shiwo
szerintem is a knight való a kezdõknek.. odaállsz, ütsz és közbe figyeled az életerõd

a varihasználóknak és a paláknak nem árt szokni az irányítást, ismerni a lényeket, a varázslatokat és a környezetüket ahhoz, hogy effektívek legyenek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
a régebbi pollok közt van azért elgondolkodtató statisztikát mutató is...

Például a véleményezõk negyede volt már hackelve, és fingja nincs, hogy hogyan. 20%-a a saját hülyesége miatt volt. A szavazók kevesebb mint 40%-a nem volt még hackelve.

A véleményezõk 66%-a volt már büntetve, és ennek a fele kisebb bûnért (pl namelock vagy figyelmeztetés)

a véleményezõk több, mint 60%-a nem szereti a tibia atmoszféráját, és több mint 80% szerint túl agresszív a légkör

62% gondolja úgy, hogy a cip közösségi munkáján javítani kéne

hmm
Igazából itt azzal érdemes lenni aminek a játékstílusa jobban tetszik ,ki kell próbálni a karikat h melyik tetszik ,de ha mégis mondanom kellene 1 kasztot akkor a knightot mondanám😊

DarkHorSe
egy kezdonek milyen kari a legjobb?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shiwo
végül a "The death penalty should be completely different" mellett döntöttem

Shiwo
huh, nehéz kérdés..egyrészt jó lenne, ha az ember nem szívna sokat, ha megfekszik, viszont ha nem gáz meghalni, akkor személytelenebb a kari és több a láma, akinek nem veszi el a kedvét a játéktól

"Thank you for your vote."

rroolli
amit akartam leírtam ide, amit nem azt ezután se fogom... #100607

Czdano
Tulajdonképpen mi is történt?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

rroolli
[email protected] címre írtam...
nem számítottam rá hogy lesz bármilyen következménye, de ezek szerint olvassák az emailjeiket, vagy nagyon elgondolkoztató volt amit írtam, nemtom...

köszi😊

Catti
lényeg:

Szigorúbbá tennéd általánosan
Szigorúbbá tennéd player-monster
Szigorúbbá tennéd PVP
jó, ahogy van
Enyhítenéd általánosan
Enyhítenéd player-monster
Enyhítenéd PVP
Valahogy tök máshogy oldalád meg.
Ne legyen veszteség halálnál

Ezekbõl álasztasz egyet, majd azt, hogy item, xp, vagy skill - vagy mindnél legyen változás.

Én pl azt mondtam, hogy legyen enyhítés player-monster xp és skill-nél.

Hát nem ,mind1 az én szavazatom amúgy sem számít sokat.)

Catti
Poll will end at Nov 21 2008.

Catti
Milyen e-mail címre írtál nekik? 😊

Catti
Bár lehet, hogy egy rövid fordítás sem ártana.

Catti
Opinions on the death penalty?

"When your character dies in Tibia, he is punished in three different ways. First of all, your character loses experience points. In addition to experience points, your character's skills will also be reduced. The amount of experience points and skill points that your character loses upon dying can be reduced by a character promotion, or by different blessing, still, you will always lose some. That not being enough, you will also lose your backpack and there's even a chance that you will lose an equipped item if you do not have an "Amulet of Loss"."

http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls

Minden prémiumos szavazhat, akinek van lvl 10 feletti karaktere!!!

Hajrá 😊

rroolli
Láttátok az új szavazást? Szerintem az az én mûvem... 2 napja küldtem egy mailt cipéknek, melyben kifejtettem egy kicsit hogy nem találkoztam még olyannal akinek tetszett ez a veszteség rendszer halál után, és ki kéne írniuk egy szavazást. Hát itt van...

rroolli
😊 Azért vannak akik nagyon fognak hiányozni, de sajnos vannak olyanok is akik nem 😛

Catti
Hahho! 😊

Újabban én sem vagyok túl sokat. Ellenben keveset. 😊
De nem bánom. .-)

Ha igy dontottel Sai eleg szomoru akkor de szerintem ne hagyd abba orokre szerintem gyere fel jatszani mert soknak fogsz hianyozni meg nekem is 😛

Sziasztok megjottem 😛

rroolli
ilyen az élet... hasonlóképp vagyok most mint amit Taj írt nemrég, plusz nagyon sok dolog van a játékban ami gyakran bosszúságot okoz nekem, ezeket most nem részletezem. lényeg hogy van elég bajom enélkül is, úgyhogy szépen elkezdem kivonni a tibiát az életembõl... update-re azért benézek.

Majd valószínûleg több hónap múlva megtudjuk😊

Catti
Soha nem fogjuk megtudni?

mért?

Catti
hack hack, delete delete

Catti
Miért?

szia Sai😞((((<#rinya><#rinya><#rinya><#integet2>

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

rroolli
valószínûleg több hónapig nem fogok belépni, vagy kitudja talán soha 😄
további jó játékot és jó szórakozást mindenkinek!

az én MSN cimem [email protected]
hi tudom ne mide illik de én szivesen DS2 öznék veled neten megvan eredetibe broken qworld el de ha neked nem eredeti ugy is jo mi az MSN vagy e mail cimed?