Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
druid: második legnagyobb tûzerõ, támadó és gyógyító spellek, szintén kevés a pénzük
knight: blocker(azaz tank), legkevesebb sebzés, de nagyon szívós és a legkönnyebb vele meggazdagodni, level 80 után válik igazán hatékonnyá
paladin: távolsági harcos mint a druid és a sorcerer, de elsõdleges fegyvere nem a varázslat hanem a lõszer. pénzgyûjtés szempontjából knightal majdnem egy szinten van, annyi különbséggel hogy lõszert kell vásárolni.
Varázserõt tekintve a druid és a sorcerer a legjobb, õk sebzik a legnagyobbat spellekkel és õk tudják magukat a leghatékonyabban gyógyítani varázslattal. Paladinoknak van a 2. legnagyobb varázserejük, így viszonylag hatékonyan tudják gyógyítani magukat és szükség esetén egész korrekt lövéseket adnak le spellekkel. Knightoknak éppen annyi varázstudásuk van hogy tudják gyógyítani magukat, bár nem olyan hatékonyan mint a paladinok és a druidok/sorcererek, így ha hirtelen szükségük van nagy gyógyításra potionokat kell hogy használjanak. Támadó spelljei nem nagyon vannak, ami kiemelkedõ, a berserk amit közelharc közben tud elsütni a mellette álló lényre, szép sebzést okozva ezzel.
Nagyjából ennyi, aztán döntse el kinek mi tetszik...
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Druidból kevés van, alapozni lovaggal jó.. Bár, ha jobban meggondoljuk, akkor rookon minden kaszt lovag. És dönteni ráér lvl 8-on.
[/spam]™
Hosszú távon gondolkodás: messzire lövõ paladin 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Szerintem a lovag. Az a legegyszerûbb. 😊
De lehet, hogy célszerûbb hosszú távon gondolkodni. 😊
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Pénzért semmit se fogsz neki odaadni😛
ez a kis párbeszéd úgy folytatódik hogy:
Marci: hogyhogy nem kell? elõbb még könyörögtél érte
Marci: csak nem azért nem kell ,mert pénzt kérek érte?
Vaze: De.
Marci: adsz ingyen egy dragon scale mailt? :]
többre nemnagyon emlékszem ,de valami ilyesmi volt😛
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
azt mindenképp szem elõtt kell tartani hogy ez nem wow ahol 2 hét alatt fel lehet húzni egy karit max szintre aztán lehet kezdeni a másik kasztot, szal alaposan el kell dönteni mivel akarsz lenni...
a varihasználóknak és a paláknak nem árt szokni az irányítást, ismerni a lényeket, a varázslatokat és a környezetüket ahhoz, hogy effektívek legyenek
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Például a véleményezõk negyede volt már hackelve, és fingja nincs, hogy hogyan. 20%-a a saját hülyesége miatt volt. A szavazók kevesebb mint 40%-a nem volt még hackelve.
A véleményezõk 66%-a volt már büntetve, és ennek a fele kisebb bûnért (pl namelock vagy figyelmeztetés)
a véleményezõk több, mint 60%-a nem szereti a tibia atmoszféráját, és több mint 80% szerint túl agresszív a légkör
62% gondolja úgy, hogy a cip közösségi munkáján javítani kéne
Igazából itt azzal érdemes lenni aminek a játékstílusa jobban tetszik ,ki kell próbálni a karikat h melyik tetszik ,de ha mégis mondanom kellene 1 kasztot akkor a knightot mondanám😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
nem számítottam rá hogy lesz bármilyen következménye, de ezek szerint olvassák az emailjeiket, vagy nagyon elgondolkoztató volt amit írtam, nemtom...
Szigorúbbá tennéd általánosan
Szigorúbbá tennéd player-monster
Szigorúbbá tennéd PVP
jó, ahogy van
Enyhítenéd általánosan
Enyhítenéd player-monster
Enyhítenéd PVP
Valahogy tök máshogy oldalád meg.
Ne legyen veszteség halálnál
Ezekbõl álasztasz egyet, majd azt, hogy item, xp, vagy skill - vagy mindnél legyen változás.
Én pl azt mondtam, hogy legyen enyhítés player-monster xp és skill-nél.
"When your character dies in Tibia, he is punished in three different ways. First of all, your character loses experience points. In addition to experience points, your character's skills will also be reduced. The amount of experience points and skill points that your character loses upon dying can be reduced by a character promotion, or by different blessing, still, you will always lose some. That not being enough, you will also lose your backpack and there's even a chance that you will lose an equipped item if you do not have an "Amulet of Loss"."
http://www.tibia.com/community/?subtopic=polls
Minden prémiumos szavazhat, akinek van lvl 10 feletti karaktere!!!
Hajrá 😊
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
további jó játékot és jó szórakozást mindenkinek!