124119
-
Noodlee #105655 -
#105654 Á RAM! :)
:* -
Noodlee #105653 BOLDOG SZÜLINAPOT RAM!
-
Noodlee #105652 Ej Kopasz Kopasz!
Most nézem, hogy Xillyvel 3x lépted meg a lvl 62-t!
:P -
#105651 kiscipi, doa, bobber, husosfagyi -
#105650 soká, legalább pár héttel odébb van az még -
#105649 Tele: mikor lesz cikkszerkesztő? Most kedvem lenne hekkelni! :) -
#105648 Ööö.. hmmm.. És akkor ez valószínűleg, hogy a Tibiás mailcímen.. Mert eddig nem volt ilyen.
Felnéztem mail.tibia.hu-ra, de nincs olyan levél, amit amúgy ne kaptam volna meg a mail.tibia.hu-tól. -
#105647 Igen, volt nekem is ilyesmi. A thunderbirdben a postafiók beállítása alapesetben az, hogy ne töltse le a levelet a serverről, tehát csak felnéz, jelzi, hogy van új levél, de nem tölti le. EGy checkboxon kell bepipálni, hogy le is töltse. -
#105646 Valamiért elkezdett olyat csinálni a thunderbördöm, hogy csipog egyet, mint amikor új levél jön és a Helyi mappák - tehát a legkülső könyvtár lesz megcsillagozva. És amúgy nem jön semmi. Ha kattintgatok kicsit, akkor eltűnik a csillag. De levél az nem jött egy darab sem. Nem értem. Ma óta csinálja ezt, mióta telepítettem a tibia.hu-s mailcímet.
Valakinek hasonló tapasztalat? -
#105645 Janának majd ha online-ok leszünk egyszerre.. -
#105644 Alias? -
#105643 Nem olvas sg-t. -
#105642 Janának pedig jana :D -
#105641 - Van egy név, amire regisztrálva van a címed, és van "hozzárendelve" másik név, amire ha ír valaki ugyanúgy megkapod a levelet, ugyanabba a postafiókba. Például laza melóhelyen vagy és megkapod a gipsz.jakab kakkac cégnév.hu e-mail címet (azonosítót), majd mivel téged mellette gipszikének becéznek, kérheted, hogy a gipszike kakac cégnév.hu is hagy legyen a Tiéd. // Nekem melóhelyen működik a catti is. .)
- Szerintem csak onnan tudod, hogy én megmondom azt Neked. Vagy kéred, hogy mi legyen az és beállítom Neked (a tibiás esetben).
- Ööö. Nem tudom, hogyan de szerintem igen. De nem tudom, hogyan. Gondolom ezt is postafiókja válogatja. Majd rájövünk a mail.tibiahu esetében. :)
- Eztetét már írtam. :) -
#105640 De Ő van sg-n, nem? Vagy van, csak nem olvassa? -
taj #105639 :-)
mit jelent egyébként egy alias egy email cím esetén?
miből tudom azt, hogy van egy taj aliasom is?
arról is tudok emailt küldeni?
arra is tudok fogadni? csak mert tegnap este nem futottam vele össze, és eddig sose volt aliasom :P -
#105638 Nekem arcor, Janát még megkérdezem :) -
#105637 Mondjuk:
jana, janabocis
arcor, ..., ..., ... túl sok az alt! :D -
-
taj #105635 ki kell pipálni a csak SSL titkosítással történő hozzáférést a fiók beállításánál, anélkül nem engedett engem sem csatlakozni a pop.gmail.com-hoz -
#105634 Igen.
Szeretnél? :) -
#105633 Nekem nem megy.. vagy gmailes postafiókot kéne első körben kiválasztani? -
#105632 Egy esetleges blue djinn quest lehetőség kitéve fórumra, akit érdekel a quest nézze meg. -
#105631 pop3 lehúzza az aktuális szerverre a leveleket, az imap nem, ezért nem tudsz ott imap szervert megadni. ha desktop levelezőt használnál (tbird, OE, stb.) akkor lenne igazán értelme az imapnak -
#105630 mocskosul egyszerű az automata döntés: a böngésző minden kérésnél megmondja, milyen nyelveket fogad el, ha ott a magyar, azt kapod, amúgy az angolt (illetve nem, mert ha az angol előbb van, mint a magyar, akkor is azt kapod). lásd: accept-language http header -
#105629 túl sok ahhoz, hogy itt elmagyarázzam
http://saturn.med.nyu.edu/it/help/email/imap/index.html elég jó -
olattila #105628 Na m1 majd egyszer elmagyarazod :)
Amugy mentem haza legyetek jok jo hetet es jo majus 1-ezest meg ijesmit :)
talalkozunk majd vasarnap
Bye-Bye -
olattila #105627 de mi igen? :) -
#105626 Elfelejtetted elmondani, hogy milyen névre. -
#105625 Igen. -
taj #105624 én úgy néztem, hogy olyat enged a gmail, hogy imappal hozzáférj a fiókodhoz, de olyat nem, hogy hozzáadj egy imapos fiókot egy már létező gmailes fiókodhoz, ki van emelve, hogy pop3-as elérésű fiókot adhatsz csak hozzá (magyar felületű gmailben)
bár ez egyáltalán nem mond ellent annak, amit írtál, mert így tényleg szép megoldás lenne, ha meg tudnám oldani :P
egyébként jó így is, tetszik a dolog, legördülő menüből választható a webes felületen, hogy melyik email címemről küldje el az emailt
amikor néhány éve pop3-ztam még outlook express használóként, akkor az ilyesmi átloginolás nélkül elképzelhetetlennek tűnt (nekem) :P -
#105623 Én úgy tudom, így van.. ezt múltkor írta is Tele. -
#105622 angol és magyar zászlócska köll oda, abból tán a hüle is ért :P
amúgy van weboldalaknál valami trükközés, ami "rájön", hogy magyar nyelvü a böngésződ v magyar ip-d van, és magyarul hozza be az oldalt, a többieknek meg lehet default angol...vagy nem ? -
#105621 Jana és én is szeretnénk tibiás mail címet! -
#105620 Mi a különbség? -
#105619 az imap lenne a szép megoldás, nem a pop3 :P -
#105618 az van kijelölve, amit épp használsz. majd ránézek -
taj #105617 pop.gmail.com -
#105616 Naccerű! És melyik pop címet kell beírni?