124119
  • Husosfagyi
    gratta :)
  • maerlyn
    12:26 You advanced to magic level 69.
    :]
  • maerlyn
    helyesbítek: részben működik, a leveleket még nem tudja elküldeni a gmailes címemre
  • maerlyn
    most már jó, visszaállt a rendszer az eredeti módszerre, ma bekerül az ideiglenesként elővett, mint backup
  • Matias con Toth
    gyere eddig úgy fest 3 ember van.

Akinek esetleg ork tress quest kell az csak oda is eljöhet velük, mivel ugye oda is megyünk.
  • Noodlee
    Én mennék a sorcommal.
  • Matias con Toth
    Akit érdekel Banuta quest utolsó része, és eljönne velünk az in game küldjön nekem egy levelet azzal a karakterével amivel szeretne eljönni.
    címzés:
    Matias con Toth
    Yalahar

tágy:
    Banuta quest
  • CattiBrie
    Az holnap este.. :)
  • Matias con Toth
    2009.05.05 ss+11 blue djinn quest első részétől utolsóig.

Blocker Matias con Toth
    Sorc Arcor Dael
  • CattiBrie
    Most már elvileg lehet, hogy talán jó. :-)
  • maerlyn
    DNS halt meg, érts: tibia.com-hoz nem tudta megmondani, milyen IP tartozik. A google.com-hoz sem. nslookup-al ki lehet próbálni
  • CattiBrie
    Nem értjük a problémát. :)

// Mondjuk én nyilván nem. :)
  • maerlyn
    van egy működő hotfixem, de csak ideig-óráig jó
  • CattiBrie
    Továbbítottam..
  • maerlyn
    Catti: nem tudom, mit olvasol hamarabb: szigeten meghalt délután hat körül a DNS, azóta nem tud frissíteni, és én nem tudok vele mit kezdeni sem.
  • Shiwo
    Arcor és Mati megpróbálta feltüzelni a guildéletet, questeket szerveztek, bepróbálták izzittani a tibiás guiild-fórumot, satöbbi

a questekre kevés magyar jelentkezett, plusz voltak félreértések is a questelés közben, ami negatív kritikát váltott ki a quest-szervezés irányában

a következményeket meg itt láthattátok
  • CattiBrie
    Nekem is!
  • Shaman
    hmm próbáltam visszaolvasni,de akkor sem értem miért kell kilépni.

Arcor ne legyetek már bocsánat a kifezeésért "hülye sértett picsák". Tényleg foglalmam sincs mi a konfliktus alapja miről szól,de ez a megsértődisdi.... mi értelme ennek....

Valaki magyarázza már el mi történt pls.
  • Catti
    De azért nem lépek ki. :P
  • Catti
    \o/

:)
  • kiscipi
    18:29 Kiscipi [127]: why use bot?
    18:30 Pal'ek Ziomalek [131]: i have to make 100k/day
    18:30 Pal'ek Ziomalek [131]: and dont sitting 10k/h all day
    18:30 Pal'ek Ziomalek [131]: near computer
    18:30 Pal'ek Ziomalek [131]: u know now? :D
  • Matias con Toth
    te is a barátunk vagy.
  • Shiwo
    FoD-ba keresek vice-leadert
  • Husosfagyi
    lá lá lá
  • Husosfagyi
    ki tudja mik történtek a workereknél
  • Tygep
    Igen, az elmúlt pár hónapban szorosabb barátság alakult ki köztünk és úgy érzem ez fontosabb számomra mint a pg tagság.
  • Catti
    Na, mentem videózni.. :*
    Jóéjt! :)
  • Catti
    Arcor után Matit még megértem, ők össze vannak nőve.. de hogy Tygeptől idézve "barátaimat kell követnem".
    Mióta lettetek ilyen szorosba?
    És én nem vagyok a barátod? :(

Vagy most nekem is ki kéne lépnem, mert úgy értem, hogy Arcor meg Mati meg Tygep a barátaim? :S

Igaz, nem igazán játszom újabban. Le vagyok maradva. Nemkicsit. :)
    Nekem Mati visszajövése is mint a semmiből történt. :) De lehet, hogy már vissza van térve vagy négy hónapja. .)

Üdv
    Lemaradottak táborának képviselete :)
  • Catti
    Már azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki nem tudja miről van szó.
    De úgy látom, mégsem vagyok egyedül.
  • Catti
    Most mi a rák van?
  • Catti
    Várjatok! Hozok popkornt!
  • Bexter
    nem voltam kaphatnák egy röviditet verziot min megy a vita vagy duma? :)
  • Shiwo
    egyet értek Zakkal...tessék engem is elküldeni a csába, amiért szőrözök, meg mindenki mást is :)

a guildból való kilépés nem változtat semmit,...jóformán én annó azért léptem vissza pg-be, mert nem nagyon volt chanel, a többség a pg-chanelt használta, én meg ritkán voltam annyit, hogy megérje megnyitni..bár ez már akkor is jelen kezdett lenni, mikor még nyitogattam chanelt, s bevallom, eléggé rosszul esett nekem is annó a dolog, hogy hiába nyitottam egy közös beszélgetőhelyet, sokan inkább az akkor még szűkebb körü PG-chanelre irogattak inkább..persze a kérdésre, hogy miért is, jöttek a kifogások.. "teli van az újoncok spammjeivel" - jah, a régi gémerek is szoktak néha szpemmelni, az nem zavaró ? meg azért van a chanel, hogy dumáljanak rajta az emberek -.- "xy miatt nem nyitom meg" - ott az ignore, vagy 1szerüen elviseled az illetőt..én sem kedvelem Bextert IR-dolgok miatt, még is erőt veszek magamon és szóba állok vele chanelen vagy közös pizzázáskor... "megvan nyitva a pg-chati, meg sok másik privi"...guild-chati helyett simán lehetne használni a privát-chaneleket, ha minden guildtag hajlandó lenne megnyitni..akkor még be se záródna (jó példa volt rá, mikor Catti említette, hogy reggel belépett és még volt chanel), de ha be is záródik, bármely prémis pár perc alatt tudna nyitni egyet...nekem annó ez volt a próbálkozásom a csapat-összetartásra, működött amennyire működött..

esetleg még megemlítem, hogy számomra mit jelent egy guild..egy guild nem más, mint egy összekötő kapocs, annak a szimboluma, hogy van bennünk valami közös..PG esetében ez azt jelképezte a számomra, hogy az első, magyar klán..FoD esetében a "kitaszítottak" volt eleinte, majd a PG kistestvérét, végül az aktív FoD-osok 90%-a visszament a PG-be...de voltam hónapokat guild nélküli is.. s függetlenül attól, hogy mely guildban voltam, vagy guild nélküli, akikkel jól megértem magam, azokkal megoldottam a kommunikációt...ha kellett quest, összetudtam hozzá szedni embereket...szóval a guild nem azért van az én szememben, hogy "nah, itt könnyebben tudok questre embereket találni"...engem marhára nem zavar, ha nincsenek guild-hentek, guild-questek..questre is, hentre is olyanokkal szeretek menni, akiket ismerek, akikben megbízom..ha nagyon jól akarom magam érezni, akkor olyanokkal, akiket kivétel nélkül kedvelek..egyszerüen nem lehet elvárni, hogy ahol sok ember van, ott ne legyenek klikkesedések, csoportosulások, akik összehaverkodnak, és együtt csinálnak dolgokat, de nem lehet elvárni, hogy mindenki kedveljen mindenkit, és mindenki aktívan részt akarjon venni mindenben...az ilyen jól működő haveri csoportosulások jönnek maguktól, és marhára nem kell ahhoz egy guildban lenni, vagy hogy csak azok legyenek a guildban, akik haverok..persze pont én jártatom a pofámat, aki vagy egy évet húzott le egy másik guildban, de tán pont ez a tapasztalat az, ami miatt jobban átláthatom a dolgokat, vagy kicsit átérezzem, hogy miért akartok lelépni..megértem, én is hagytam el sértődöttségemben a pg-t, mert nem értettem egyet bizonyos emberkékkel, de így visszatekintve nem értem el vele semmit..semmin nem változtat, ha "kívülálló" vagyok vagy ha guild-tag..és ha már a kettő között nincs különbség, akkor inkább leszek guild-tag, ezzel jelképezve, hogy egy közösség tagja vagyok..a magyar közösség tagja
  • Heu
    Ámen
  • Noodlee
    Úgy látom mindenkinek elment már az esze.
    Nem értem, hogy miért kell kilépni azért, mert van pár barom, akinek semmi nem jó sehogy?

Nem nektek kéne megfutamodni, hanem elküldeni a p*ba azt, akivel a probkémátok van.
  • Bredan
    Tudom hogy mostanában nem vagyok túl aktív, de Gyerekek mi ez az összeveszősdi már megint? Miért nem tudunk békében meglenni egymással?
  • Matias con Toth
    Köszi.

Azért barátnak még jó vagy :)
  • Matias con Toth
    Szerbusztok

Nagyon sajnálom én is, hogy így alakult.

Ha indokolnom kell távozásom, akkor apró szösszenetem az indok.

Arcor 8 éve a barátom. 2003 ba együtt kezdtük a Tibiát, még akkor suliból.
    Nem fogom most cserben hagyni ha eddig nem tettem.
    Emellett nekem is volt gondom, hogy próbáltunk tenni hárman a guildért.
    Lehet, hogy volt bénázásunk, sőt biztos, de azt tanultam a családomtól, hogy csak az nem hibázik aki nem csinál semmit. Sajnos úgy érzem mindig kaptunk leszólást és nem építő jellegű volt.
    Megkérdőjelezték miért vittünk el külföldit miért nem csak magyarok mentek. Mert akkor 6 an mentünk volna és nem tudtuk volna megcsinálni.
    Cipit nem akartuk kihagyni semmiből, de sajnos így alakult, de felajánlottuk elvisszük máskor. Vagy ha nem tudjuk össze hozni akkor kifizetem neki a Hell Patrolos questre a belépőt, hogy eltudjon meni és neki is meglegyen.

Sajnos nekem is volt személyes jellegű gondom. ezt félre raktam, és elvittem az illetőt is questre és nem mondtam, hogy nem megyek.
    Sőt ignor listába se tettem. Pedig lett volna ok rá.

Megpróbálunk szépen csendben elbúcsúzni tőletek.
    Nem szeretnék haragot. Köszönöm az időt amit a pgben tölthetem.
    Továbbra is szervezünk questeket. Majd csinálok hozzá egy web lapot ahol lehet jelentkezgetni.

Mindenkinek nagyon jó játékot kívánok, és sok jó lootot.
  • taj
    írni akartam, hogy szóljatok, ha kell egy vice, de leesett, hogy már annak se vagyok jó...

na mind1, szomorú, hogy így alakult
  • Tygep
    Nem könnyű a helyzet és ebben a helyzetben a barátaimat kell követnem, így én is elhagyom a guildet.

Sajnálom, hogy így alakult, remélem tudjuk majd rendezni a dolgot.