124119
-
Noodlee #105815 Van olyan opció, hogy tip of the day, vagy valami ilyesmi.
Ott mindig meg tudod nézni az aktuális infót. -
#105814 Valaki gyűjti a belépésnél megjelenő infó ablakok szövegét?
Csak mert megint csak megnyomtam, hogy tovább..
Az a napi 2 infó jól esne sg-n vagy tibiahu-n. :]
-
#105813 Már megint kezdi.. -
#105812 Nemcsak ránézésre :)
Játszani is írtó jó poén volt :) -
Husosfagyi #105811 Kalapacs Pista has been invited.
Felelősségeet vállalok érte, ha gondotok van,keressetek. -
taj #105810 ez még nagyobb poén ránézésre, mint a focimeccs :P
legalábbis az én szememnek még olyan egzotikusnak tűnik a kép, csak egyszer úszkáltam, nem is emlékeztem, hogy voltak ilyen labdák + úszósapkás outfit :D -
#105809 -
#105808 kép nincs egyedül léptem meg talán patkányon
sok ember volt online de mindenki leszarta hogy egy fél órája kiabálok nekik pg-n hogy szintet lépek igy felhúztam magam és az első lényen ami elém lépett megléptem -
Husosfagyi #105807 stb kategória:
2008.03.25 14:58
dwarv guard, Kazordoon
enchanted spear, szélcsend
Tele, Catti-bia, Saiax voltak online.
14:58 Husosfagyi[99]: inc Fagyi
-
#105806 Onnan hogy megjegyeztük azt a 2 embert aki a csapattársunk :)
Jó lenne ha az úszósapka színe függne az outfit színétől, meg kitalálhatnának valamit arra is hogy ne labda legyen a kapu :P
De ezektől függetlenül teljesen élvezhető volt a játék, két 20 perces félidőt lenyomtunk és tök szórakoztató volt :) -
#105805 komoly, elég régóta lehet úszni és venni vizilabdát -
#105804 nem érhetnek hozzád. -
#105803 2007.08.07 16:24
acolyte of the cult, Svargrond
royal spear, enyhe délnyugati szél, 26 fok
Helyszínkép:
Felszerelés, map...
Egyéb kérdés? :)
// Mi volt rajtam? :P
-
#105802 Honnan lehet tudni, melyik a piros csapat? :S -
#105801 +1 query és +1 hydrate, és melyik modulba raknám? a character vagy a guild modulba? Így is randa a gyorskeresés, úgy még rondább lenne. ahogy Fagyi mondja: azért illik tudni, mire keresek. -
#105800 Ez most komoly? Már ilyet is raktak ebbe a játékba? -
#105799 Szabályismertető és készülődés a ráúszásra:
:) -
#105798 Köszönöm Janának a máj. 8-i vizilabdameccs megszervezését.
Nagyon jó hangulatú találkozó volt, mely a piros csapat győzelmével végződött. Ebben nagy szerepe volt Andrisnak, aki eszméletlen profi módon kezelte a labdát :)
Köszönöm minden résztvevőnek a játékot.
Remélem lesz még sok hasonló! :) -
#105797 Igaz !! :)) -
#105796 Lovagommal kalózoknál léptem a 100-t, palámmal meg a cultoknál Formorgar minesban.
Egyedül voltam mindkettőnél :) -
#105795 Amikor én megléptem, Heu ott volt IG. :) -
taj #105794 ok, ezt beszámítom csoportos eseménynek :D -
kiscipi #105793 Én sárkányon tök egyedül :) -
#105792 Attol függ :D
Monitor elött többen néztük és én gépemen csinálta meg a lvl-t screen shot is van rola de IG egyedül volt :) -
taj #105791 hmm, és firilio előbb lépte meg talán Ramnál, mert ő wowozott
sőt, talán Huma is előbb lépte meg nála :S
a fene emlékszik -
taj #105790 egyedül?
vagy jelen voltak mások is? -
taj #105789 krog talán egyszer wl velem, egyszer vamp hell velem! már ömlékszem :P -
#105788 huma ankban stone golemek között. -
taj #105787 Mati bazze, legalább te szólhattál volna, hogy lev 100-as szintlépésed lesz, arra beléptem volna, mert:
1. lovag vagy és sokat szoptál érte a kasztod és néha a neted miatt is
2. olyan ez, mint egy szülinap, amit együtt ünnepel az ember azokkal, akik előre (jó, néha visszafelé :D) rugdosták
az oké, hogy mostanában nem szokás megünnepelni, és hogy pl. Arcor dupla exp héten lépte meg, és nem akart megállni, hogy időt veszítsen, de ha jól sejtem, akkor te mostanában lépted meg
ha az anni questre se hívsz, hogy legalább partyba lépve láthassam a fejleményeket free accos területről, akkor beadom a válópert :P
kíváncsi is lettem, hanyadikként, ki hol lépte meg, és kivel a lev 100-at:
1. taj - orctress csoportkép
2. ram - titkos thaisi teremben akarta, de talán roti lett belőle az odaúton, mert béna volt, azért lett össznépi csoportkép utólag
3. firilio - ?
4. (5.?) krog - vamp hell velem (kétszer lépte meg, egyszer meghalt, nem tudom, hogy velem először vagy másodszor lépte meg, pont akkor volt először ilyen party season)
5. (4.?) huma - ?
6. (7.?) hokuszpok - warlockoknál velem, ha jól rémlik, a szintlépős képe iszonyat csúnya volt, mert éppen nem szuperált a számítógépe, és a kevesbé fényes helyeket bepöttyözte a kliens
7. (6.?)omnii - polar beares nehezen megközelíthető sziget senja és folda között talán, csoportkép lett
8. (?) catti - ?
stb.
kéretik rekonstruálni :P -
taj #105786 nos, mivel nem minden pala írja ki a kari lapjára, ezért a kiírtak alapján nincs másik 31-es magic levelű pala, csak 30-ast találtam, de attól lehetnek másik trónkövetelők, csak nem tartották fontosnak kiírni a skilljeiket, és nem is néztem végig sokat, csak a 15 legnagyobb palát, volt köztük olyan is, akinek ritka szar volt a magicje ahhoz képest, hogy szintben alig különbözött a többitől (26 vagy ilyesmi)
erig.net helyett van tibiastats.org, ezt eddig nem tudtam
nemzetiséget itt is be lehet állítani, látszólag minden eriges scriptet átvettek
nyilván soft + manafluid + gyakás ezerrel a fejlődés lényege, afkolva sokkal lassabban fejlődik a magic
azért az összehasonlítás kedvéért most már oszd meg velünk a magicedet légyszi -
#105785 Nem hiszem hogy neki afkolástól lett ennyi.
A 200 alattiak között viszont biztos élmezőnybe vagy :) -
#105784 Hát, akkor senkit nem érdekel az enyém.. :( -
taj #105783 31
morgahar
biztos más pala is van, akinek 31-es a magic levelje, de most ki se tudom deríteni, hogy ki a legnagyobb paladin, mert nincs erig.net, az új site-okat pedig nem ismerem
-
#105782 30-ról tudok, tibianewson fent is volt, de már nem emlékszem a nevére. -
Berselius #105781 top 300-ban egy pala sincs :) -
#105780 Mennyi az ismert legnagyobb pala mlvl? -
Husosfagyi #105779 kiről beszélsz?
Az csak egy mese!
Még a régiek találták ki....
Nincs is olyan karakter, nem is volt sosem -
#105778 Ha a GM-ek nem "érhetnek" hozzánk bot ügyben, hanem a Cip botdetektorában bíznak, szívesen harcba szállnék a Cip botkeresőjével... -
#105777 Taj! Hogy is van? Mennyi a legnagyobb pala mlvl? És kinek? Angel of Botters nem számít! -
#105776 Felmerült egy ötlet
Tibia tali, itt: http://www.kalandtabor.tuti.hu/
Július 10-11-12
Még semmi részlet nincs.