124119
-
#105935 Én azon csodálkozom még nem ment le a második anhi quest:PP vagy csak nem tudok róla:P -
#105934 osztom a véleményed a régi dolgokról -
#105933 Na azért a noob desert questet sem fogja soha senki leszólózni. .) -
taj #105932 képzeld el, hogy 2 jön rád, és rúnával is kell ölnöd, mert a régi (gyengébb) sebzések vannak, és minden lövés után exhausted vagy, nem tudsz gyógyítani, és ha tudsz, akkor is csak egérrel, nem hotkeyekkel :P
minden gyakás közben izgulna az ember, hogy ne rontsa el, most meg mindig megment a hotkey, szinte lehetetlen meghalni, nem kell gondolkoznod rajta, hogy ellőhetsz-e még egy támadó spellt, vagy már nincs elég hp-d, és előbb gyógyítani kell :P
egy dl-lel a párharc azelőtt emiatt mindig izgi volt, rúna lövés után mindig várta az ember a kombót és a halált :P
questekről nem volt info sehol, mert tilos volt a spoiling, és egy questre csak olyat vittek el, aki nem szivatta a többi játékost, most meg gyakorlatilag bárki szólózza a questeket a poi, anni, inq, elemental spheres kivételével
manapság az utolsó suttyó polák is lev 300 lehet, és semmilyen ügyességet nem igényel a fejlődés :S persze az jó volt, hogy gyakhattunk lovagként kis armorú nagy lényeket, de pont emiatt fel tudott nőni egy nagyon szemét generáció, az ilyen Jak Impossible, Stronek, Momz stb. nevekkel fémjelzett brigád, akik nem jutottak volna túl a lev 50-en egyébként
szóval volt a régi rendszernek is előnye, bár ott is volt sok idegesítő dolog
-
#105931 Tibianews: The Life Of A Tutor -
#105930 Mondjuk nekem a nájtnerezés soha nem volt unalmas. :) -
#105929 "akkor nem fordult elő, hogy elálmosodott az ember dl-ezés közben"
Ez milyen igaz. :) -
#105928 Honnan fogod tudni, hogy kitől, ha utalom?
A támogatók neve megjelenik az oldalon? :D
Szarul állsz? -
taj #105927 azért jó volt a régi időkben tibiázni :P
mindenhol féltünk, nem voltak spoiler honlapok, mindenről csak legendák keringtek, az ember még saját tapasztalatból tanulta meg, mekkorát üt max egy lény, ha valaki rosszul látta a számot, vagy lódított, akkor úgy ment át a köztudatba, hogy "omg, a gs 500-at ütött Teiren", bárhova mentünk gyakni, az mindig új felfedezés volt, és nehéz is volt a játék :P ma meg lenyomva tartjuk a fluid ivást, és közben támadhatunk egy másik gombbal :P pedig milyen nehéz volt egérrel inni a fluidokat, és közben csinálni valamit! akkor nem fordult elő, hogy elálmosodott az ember dl-ezés közben :P közben a hmm lövés ritmusára is figyelni kellett, mert a kard nem volt elég...jó is volt az! :P -
#105926 Aktív adakozókedvűek figyelmébe:
Son-Ice
Port Hope
Lootja 1%-ával hozzájárulhat az xStat fejlesztéséhez.
Pénzadományt sem utasítok vissza. -
#105925 Nekem fogalmam nincs arról, mi van vele!
Én is kérdezgettem emberkéket, de (eddig) senki nem adott választ. -
#105924 Nekem nem. Meséljetek róla! :) -
#105923 talán ismerős páraknak:
Lasko Palla was banished!
Banished until deletion because of account trading or sharing.
Lasko Palla was discovered banished by the database on May 17th, 2009. -
#105922 Én emlékszem, hogy egy egész kristályt ajánlottam fel, amit nem fogadott el.. mármint végül 50k - 50k Veled felesben. -
#105921 szerintem csak azt nézi, megcsináltad-e a questet -
#105920 nem, mivel nem is autoban, hanem egyesével átnézi őket a customer support, hogy elég-e a bizonyíték. -
#105919 jaja:)
én is figyelek:)
(bár nekem ugy rémlik hogy csak felajánlani tudtuk mert nem fogadta el de a fene se emléxik már ilyen távlatokbol:))
amugy Tajtól sose sajnáltam a lootot:)
ill az adakozást és ezért is sajnálom hogy már nem aktív:( -
taj #105918 na jó, mégis megtérült a kulcs ára :D
:* -
#105917 Figyeled, Bobber?! Arra már nem emlékszik, hogy tőlünk mit kapott (a csipogásáért.. mármint a segítségéért). :P -
taj #105916 másik ilyen új hely, ahova alig mertünk bemenni, az a necro házban a teleport volt, amikor valaki nyitva felejtette az ajtót :P
Zak, Ram és jómagam ott remegtünk, hogy bele merjünk-e lépni a teleportba :D hármunk közül egyedül Zaknek volt aolja :D -
taj #105915 hmm, nekem volt vagy 5 főnix tojásom (Ramtól kaptam), abból az egyik talán az enyém volt, amit anno Ram megvett tőlem, amikor megszánt, hogy csak azt kaptam a paradox tower questből, viszont nincs ráírva, melyiket kaptam én, most akkor mindet hordani kellett volna magammal? :P aztán vissza is adtam Ramnak valamennyit, honnan tudom megmondani, melyiket kaptam én? vagy csak azt nézi, hogy nyitottam-e főnix tojásos ládát a questen, és az nem számít, hogy sajátot viszek-e?
ááá, de gáz volt az a paradox tower quest :P
még nem volt tibiawiki, és mi szoptunk Darellal, utánunk meg mindenki kaszált :P emlékszem, hogy Darel a kukába akarta dobni a béna fabotot, amit a quest adott :D aztán valaki megvette talán 3k-ért tőle...mi meg nem értettük, miért nem kapott egyikünk sem aolt a questből, amikor mindenki úgy tudta, hogy azt ad a quest, csak a cipsoft lecserélte a lootokat és a ládák előtti mezőkkel is variáltak, ráadásul mindketten 3 mezőre léptünk rá :D aztán Arcor letolta a következő körben, és tőle kaptam talonokat, amiért segítettem :P mennyit szívtunk, mire letoltuk azt a questet...följutni a torony tetejébe, lev 30-lev 40-es kariként boh nélkül végiggyalogolni 3-szor a hellgate-es utat...iszonyat idő volt, mire mindent kitapasztaltunk, és hogy féltünk hellgate-en! ha belegondolok, hogy a hellgate kulcs magában 5k volt, hát nem nagyon érte meg nekünk letolni azt a questet :D persze jól jött a dolog, mert az ember megismert közben néhány helyet, és a druiddal már nem szúrtam el később, amikor Piloyddal lenyomtuk...
tényleg, tud valaki valamit Luciról?
-
taj #105914 az 5000-es autobanok nem teljesen egyszerre történnek? -
Noodlee #105913 Ej Kopasz!
Má megint legyakattad magad? :/ -
#105912 Catti
ha van időd, aktualizálhatnád a fejlécet: tibia.hu és az erig.net részekre gondolok elsősorban -
#105911 a szöveg is változott egy picit, valamint a megjelenés: a paradox lvl28-tól, az inq lvl95-től látszódik -
#105910 ty, akkor kicsit módosítom a szöveget az oldalon -
Husosfagyi #105909 részinfo a főnixtojás működéséről:
18:14 Deranged Pacifist [23]: 18:13 Pydar: Although you have a phoenix egg with you, the phoenix doesn't smile on you since you didn't earn it by yourself. Thus, the blessing is still 2000 gold. Is that alright? -
Husosfagyi #105908 feltételezhető, de lehet inkább tuti -
#105907 ty, csekkolva -
#105906 ha két karakter másodpercre pontosan ugyanaddig van bannolva, feltételezhető, hogy ugyanahhoz az acchoz tartoznak? -
Husosfagyi #105905 Tele/Shiwo!
változott a statement report és a board report reference 3 napja.
olvassátok el mielőtt reportoltok!
Üdv,
F. -
#105904 javítva, egyúttal a guildoldalakon is -
#105903 főnixtojás berakva -
#105902 22:00kor és 22:15kor kb. minden rendben volt, de a 22:30-as frissítésnél látványosan kevesen voltak online (sorrendben 938, 703, 151) -
#105901 5. -
#105900 Ez kiakadt és nem enged vissza. -
#105899 tibia.hu végig tudott rendesen frissíteni -
Gyudron #105898 Bezony ám, azóta +1 lvl -
Husosfagyi #105897 infeknél megint?
kutyaharapást szőrével? -
Gyudron #105896 Nálam nem jön be .com, senem a karakterlista, ha sikerül visszalépnetek, irány valami biztonságos hely...